Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek še ena za vas…mladenke…heheh…ali znate..?

še ena za vas…mladenke…heheh…ali znate..?

….tj.ste sposobne preceniti dečka na prvi pogled, ..kakšen je v postelji…??????

hehehheheheh

pa-pa

leta letijo - iščem stevardeso.....

Še en zanimiv kveščn!
Me zanima,kaj b kurnik odkokodakal…..
😉

po moje nkol……saj veš, hočejo samo da ga..ops……

A misliš?
;-)))

hmmmnjih vprašaj..če še nisi skužil…hihihi

aja a maš slikco od …ops…ti na melj pošljem tudi……daj mi jo pošlji,

Ti kar pošlji!
Ves moj arhiv…je tudi tvoj arhiv!Za frenda vse!
;-

ok..pošiljam…..in čakam odgovor…

Seveda…ampak potem ni receno, da je to res..vcasih se lahko zgodi ravno obratno je na pogled stor..in nezanimiv..in tko aut..pa je v postelji machon taprav..ampak ej Razo..bos mogu ti to vprasat une bejbe..k menjavajo partnerje..tuki mislim da ni takih..me to ne delamo…kapiššššš

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

zaenkrat me videz še ni prevaral…….. hihihi……..

Hmmm bi rada videla tako majstrco…pomoje znamo samo sanjati..kaj bi mu delale..heheh
Priznati je pa treba,da večkrat pogledi na tistega pravega udidejo tam dol v medznožje heheheheheh ulalala ..heheheh in si predstavljamo njega v tisti natur velikosti pravi……hahahahaha

ne ne….hecam se….Ja mislim da znam preceniti….Zadosti je že kak poljub,mimika obraza in telesa……njegovo vedenje v družbi mene recimo,pogledi,nasmehi..vse to in še več jep je lahko dobra vstopnica v svet uživanja med rjuhcami….

bemti razo kaj si tolk vroč danes aaa?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Oj Pussy!Ma Razo je na spidu že en mesec!!!Ne sam danes.
Kako si pa ti kaj?Malo te je brat več…:-(
A se tudi ti,tko ku naš Franci,pripravljaš na zimo?(=beri:se nažira!) ;-)))

New Report

Close