Najdi forum

Splash Forum Koronavirus ŠE ENA ZMAGA NA SODIŠČIH- UKINITI SO MORALI POLICIJSKO URO⁉

ŠE ENA ZMAGA NA SODIŠČIH- UKINITI SO MORALI POLICIJSKO URO⁉

ŠE ENA ZMAGA NA SODIŠČIH- UKINITI SO MORALI POLICIJSKO URO⁉
Aktualna novica: policijska ura v Spodnji Saški so zaradi senzacionalnih razlogov razveljavili policijsko uro
Višje upravno sodišče v Lüneburg je preklicalo policijsko uro v Hannovru – in s tem verjetno v celotni Spodnji Saški.
Razlog pomeni klofuto vladaajočim in po mojem mnenju je majhna senzacija, piše odvetnik Ralf Ludwig, član skupine Querdenker.
»Trditve, ki jih ni moč preveriti, očitno niso zadostovale, da bi lahko upravičili tako omejevalni in daljnosežen ukrep, kot je policijska ura. Zlasti zato, ker ni smotrno razlagati difuzne epidemije brez dokazov in predvsem upravičevati kot pomanjkanje discipline med prebivalstvom, pa tudi s prepovedanimi praznovanji in zabavami v zasebnih prostorih.” Po več kot letu dni s pandemijo »se utemeljeno pričakuje, da bo končno prodrla znanost.
Ukrepi, ki se sprejemajo samo zaradi suma na infekcijo, ne morejo več biti upravičeni⁉

https://oberverwaltungsgericht.niedersachsen.de/aktuelles/presseinformationen/ausgangsbeschrankung-der-region-hannover-voraussichtlich-rechtswidrig-199221.html?fbclid=IwAR2XPmL6TED5cqzVCAYbrbCHsXlH57YXBXlTCdUMO9Wald04JTcD-x2yxII

Res je, kar praviš. Smo imeli vsi priliko videti, kako izgleda shirani in puklasto držeči se Viharc, pa smo videli tudi, kakšen bik je LudiD.

Tako da, Viharc, moli, da nikoli ne naletiš na LudegaD, ker bi te z eno klofuto razmazal po steni kot komarja!😄😄😄

Enosmerno vozovnico za hercegovaški kamen boš dobilo brozga črna ciganska. Brco v rit, pa če mejo, od tam naprej bodo pa Hrvatje s pendreki dal pospešek.😁
[/quote]

Kaj joces bedak? Ti kar zivi v svojem svetu,kjer te pika samorog hehe…vsi ukrepi niso vredni pol litra mrzle vode, drzi se jih nihce, razen par bedakov kot si ti…ko jansa vstane ti spustis hlace in nastavis rit hehe….oces sa vazelini ili bez hehe

Pa tud, če ga fali, Viharc bi fasal najmanj covid19, če ne gripe, ki je izumrla.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Policijska ura pri nas je cel smeh. Zima, vsi lokali zaprti, restavracije , hoteli, diskaci vse zaprto… pa kdo je sploh ob npr 12h zvecer zunaj po tem mrazu , ja saj nima kam it, niti kaj zunaj delat, tudi ce bi hotel se nimas kam dat. Policijska ura kar tako za hec. Nobenega razloga ni za njo. Tudi pri nas bi jo morali ukiniti ker je nesmiselna.

Policijska ura pri nas je cel smeh. Zima, vsi lokali zaprti, restavracije , hoteli, diskaci vse zaprto… pa kdo je sploh ob npr 12h zvecer zunaj po tem mrazu , ja saj nima kam it, niti kaj zunaj delat, tudi ce bi hotel se nimas kam dat. Policijska ura kar tako za hec. Nobenega razloga ni za njo. Tudi pri nas bi jo morali ukiniti ker je nesmiselna.
[/quote]

Samo zato, da nas jebejo poštene delavce, ki sredi noči hodimo domov. Že pred covidom so me ustavljal 2x na leto, kontrola prometa. Zdaj me 2x na mesec, včasih 2x na teden. In sprašujejo od kod in kam grem. Z marsa na luno, pismo. Pa skos a ste kej pili. Zdj nazadnje mi clo pihat ni blo treba. Prov sit sem jih že.

New Report

Close