Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Še enkrat acrobat reader

Še enkrat acrobat reader

Pred kakšnim mesecem mislim da sem že spraševal o acrobat readerju, pa vseeno.
Torej, na netu iščem veliko notnega materiala. Večina stvari kar sem dosedaj našel je bilo v pdf. obliki. No in tu se pa težava pričenja, namreč ko kliknem na download, se pojavi spodaj v vrstici kjer je start ikona acrobat reader programa. In takrat mi za cca.2 minuti povsem zamrzne comp. Ne morem ne miške premikati, ne ničesar drugega početi , je povsem mrtvo vse.Samo slika, ki je bila nazadnje , ko sem kliknil na download ostane gor. no po cca dveh minutah se pa prikaže “downloadano gradivo ” odprto v acrobat readerju in potem spet vse deluje normalno. Imam sicer neko strao verzijo acrbat readerja mislim da je 3,1. no danes sem potegnil dol z neta verzijo 5.0 , pa vendar je še nisem instaliral, ker ne vem, če se sploh splača. Naj povem , da imam widowse 98 SE, za protivirusni program pa Norton antivirusni program , ki je redno tedensko updatan ( ravno danes sem ga ponovno updatal ) tako., da virus ni!
Naj povem še , da ostale stvari ki jih lowdam z neta( ne v pdf obliki) pa potekajo povsem normalno brez vsakega problema.
Torej čemu je vzrok to zmrzovanje PC- ja

Lp
posavec

Tisti dve minuti ko imaš “krepnen” računalnik ti očitno mašina download-a
.pdf datoteko, katero potem vidiš na ekranu.

Vsekakor si instaliraj zadnjo ver. Readerja, mislim, da celo pomaga..

lp

Velikokrat je bolje, da si datoteko posnameš na disk. Včasih so se pdf datoteke v Explorerju hitreje odpirale, zadnje čase zadeve res malce ‘zmrzujejo’. Mislim, da je to povezano tudi z verzijo Explorerja ali celo readerja. Še najbolje je deloval 4.0.

Naredi tako kot je rekel tajfun, je dosti bolje: samo desni klik na povezavo s pdf datoteko in izberi: shrani cilj kot (save link as) pa odpri posebej.

Ja hvala. Sem ubogal Klemna,in si updatal acrobat reader 5.0 in dela super . Hvala vsem še enkrat za odgovore.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close