Še enkrat artisty
Mi lahko poveste kaj več o tej kozmetiki..sama sem bila enkrat na predstvitvi. Izedlki so se mi zdeli zelo dobri..a precej dragi…
Sama običajno uporabljam nivejo (in glede na razliko v ceni sem se zdela sama zase vohrna)
Presenetilo me je, ko so se na predstavitvi pogovarjali kako drage so tovrstne kreme in da so njihove zelo ugodne…
Vichy pa sem gledala v lekarni ni tako blazno drag.
Komu zdaj verjet?
Ima katera kaj izkušenj s temi proizvodi? Kako izkušnjo?
Hvala
Lep pozdrav!
Žal nimam izkušenj z njihovimi kozmetičnimi proizvodi.
Glede cen mislim, da je Vichy ugodnejši, je pa res, da imajo člani Amway-a določene ugodnosti ob nakupu oz. zbirajo pike, ki jih potem ob nakupu uveljavljajo. Upam, da sem pravilno obveščena. Proizvode lahko poskusite, zakaj pa ne. Glede tega kaj je bolje in kaj ne pa zelo nerada komentiram. Mislim, da je vsak proizvod dober za svojo ceno.
Mogoče ima katera izmed forumovk kaj več izkušenj z proizvodi!
Lp Nada
Moje izkušnje s tem so stare že nekaj let … Imela sem njihov gel za učvrstitev kože – isto kot če bi si nabavila kakega drugega (po nižji ceni). Pravijo, da je ena izmed najbolje prodajanih kozmetik – logično, da je. Amway deluje po sistemu mrežnega marketinga, prodajalci forsirajo to kozmetiko, cene so dovolj visoke, tako da lahko ustvarjajo velik promet. Ker sem imela par testerčkov, ki mi absolutno niso ustrezali, bi za ta denar (če bi ga imela) raje prisegla (beri: kupila)na bolj prinane znamke v svetu kozmetike, kot so H. Rubinstein, Lancome itd.
Aja, pa še ena stvar, ki bo verjetno zvenela kot anekdota. Enkrat so mi prodali čisto navadno (trdo) milo, za katero sem odštela skoraj 1000 SIT, češ, da ga bom imela več kot en mesec. Ne vem, če je prodajalka sprobala stvar, jaz sem imela milo tako dolgo kot vsako drugo. Mogoče pa se moraš samo vsake tri dni umivat, da traja cel mesec …
Njihova kozmetika je dobra. Midve s sestro jo obe uporabljava in sva zelo zadovoljni. Mene je se posebej nadusil vlazilni losjon za obnavljanje koze, posebej kar se tice ucinka na pore.
V vsakem primeru pa imas moznost vrniti kremo in dobiti ta denar nazaj, tako da jo imas moznost sama sprobati in se odlociti na podlagi lastnih izkusenj.
Upam, da sem ti kaj pomagala.
vera
Kaj pa maska za čiščenje?
Meni se je ta zdela dobra. Nos in čelo imam boljmastno in tam se mi radi delajo ogrci. Po maski pa ni bilo ne duša ne sluha o črnih pikicah!
Je pa res da tista tuba stane okoli 4.500,00.
a če nisem zadovoljna z izdelkom dobim nazaj denar ali se pričakuje da bom izdelek menjala?
LP
V primeru nezadovoljstva imas dve moznosti, ali zamenjas, ali pa ti vrnejo denar. Sama se odlocis. To politiko imajo iz dveh razlogov: 1. najcenejsi feed back o njihovih izdelkih, drugic pa, ker hocejo imeti zadovoljne stranke jim dajo kremo itd na razpolago za tri mesece. Ker manjsi testerji ti ne povejo, a je krema dobra, ker za to potrebujes vsaj 28 dni, da se koza obnovi in sele potem vidis, ali ti produkt ustreza.Testerji pa ne zdrzijo en mesec.
Maske za čiščenje žal še nisem sprobala.Samo, če se je tebi zdela vredu, jo sprobaj. Izgubiti nimaš kaj. Midve s sestro izdelke kupujeva postopoma. Ko nama zmanjka prejsnih, od drugih firm, sprobava te, tako nama je tudi svetovala oseba, ki nama je to kozmetiko predstavila, saj se je zavedala, da njihova kozmetika zaradi kakovosti pac ni najcenejsa in ni enostavno sprobati vsega naenkrat.
Lep vikend:)