Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek se enkrat kampiranje in 18mesecnica

se enkrat kampiranje in 18mesecnica

no nasa 18 mesecnica (bo poleti) ej blazno aktivna, skobacala pi 6 messecih, shodila pri 9h, seda pri 15 spleza na pograd gor in dol brez problema, in se 100 stvari.

uboga oz ne razume pa nic, ko ji reces ne, ni govora da bi poslusala, kar gre, oz stece,

zato me je strah it v kamp z njo (lani smo sli in je ravno skobacala, pa je bilo se ok) letos se pa resno bojim, da bi mi kam zginla, gotovo jo bi samo okol lovili, pa iskali, pa se povedat ne zna nic, pa voda blizu,

eh ne, saj sem si ze sama odgovorila,

letos bo treba nekaj drugega najti

al čem jo ko fritzel imet zaprto v sotoru? 😉

za tak primer je boljše kamp kot hotel..v hotelu bo še hujše.. zunaj se bo zaigrala boš vidla in ima veliko več za ustvarjat kot v hotelu

ni duhovito

nova
Uredništvo priporoča

Živjo

Mi imamo doma 17.-mesečnico in smo tudi lani z njo kampirali ko je bila stara dobrih 6 mesecev in je tudi takrat začela kobacat.

In tudi ona ima “brvince v riti” :), pleza povsod, teka okrog,… pa si ne znam predstavljat, da bi šla z njo na dopust kam drugam kot zopet v kamp. In to soboto gremo- za tri tedne šotorit po Korziki. Vem in verjamem, da bomo vsi uživali, tako midva kot ona. Tako smo vajeni aktivnih počitnic in z njo bo vse skupaj samo še malo bolj pestro.

Kar pogumno v kamp, boš videla, da vam bo lepo. Lahko pa ti poročam, ko se vrnemo, kako smo se imeli (če do takrat ne boste že šli :))

Ko je imela hčerka 15 mesecev, smo kampirali – brez problema. Če sva hotela, da je pri miru, sva jo sezula. 🙂 Za noben denar ni stopila bosa z armafleksa na zemljo, ali (je sploh kaj hujšega) na kamenčke. 🙂 Sva pač letala za njo 100 na uro.

No, ko pa je bil naš falot star 17 mesecev, pa smo šli v apartma. Ampak ne toliko zaradi njega kot zaradi starejše (takrat 5,5-letne hčerke). Mož namreč kakšno urico, dve, tri,… rad surfa in takrat bi se morala hčerka preveč prilagajati nama z malim, ki bi seveda hotel po svoje. In smo se odločili, da gremo tisto leto raje v apartma – malo za spremembo. In niti malo nam ni bilo žal. Je bila dobrodošla sprememba, naslednje leto pa smo spet kampirali.

Tako, da – če je to vaš edini otročiček, bi jaz na vašem mestu sigurno šla v kamp. Otrok se hitro zamoti, ti imaš pa samo enega za spremljati z očmi. Mislim, da ne bi smelo biti problema, četudi je živa.

LP

---------------------------------------- Nisem volila teh volov!

Mi smo šli z eno podobno in enako staro v kamp. In je bilo super! Je tudi taka, da šele sedaj začenja “razumeti”, kaj pomeni pusti, ko je stara tri leta. Zelo dobro razume, še kako, le upošteva te ne. Tako kot nas ni naša. Vidim pri mlajšem sinu, ki ima 9 mesecev, ki je čisto drug karakter. Tudi živček, vendar me upošteva, da kar ne morem verjet. Če rečem pusti CD-je, pojdi k igračam, se obrne in gre. Ta starejša? Pri njej smo morali vse pospraviti, kar nismo hoteli, da dobi v roke. Sem krepko zašla s teme, se opravičujem.
Skratka, jaz bi šla brez bojazni v kamp. Sem pa zaprisežena kampistka – kamperka? :))) Hm, kaj sem?

nase nic ne ustavi, bosa gre brez problem povsod, imama se eno hci 4 leta, ki e tudi izbegljica, enostavno se bojim, da bi kam zginla in dvakrat se obrnes pa je med sotori ne vidis vec

res me skrbi

lpa

Mi smo šli lansko leto s 14. mesečnico najprej za 10 dni v apartma, proti koncu poletja pa še za 10 dni v kamp. Se je kamp bolje obnesel. Tako ali tako je nikoli ne moreš pustiti brez nadzora, poleg tega je blo mene bolj strah, da se bo pobila po betonu in stopnicah pri apartmaju, pa čeprav je bilo blizu plaže. Gremo v kamp tudi letos.

Poglej – dvakrat si napisala, kako se bojiš in tako naprej. Saj si pravilno ugotovila, da si že sama ugotovila! Če je otrok živ, bo res lažje v apartmaju – ne v hotelu, ampak v apartmaju. Ker v hotelu boš spet vezana na eno sobo in tiste skupne prostore, kjer bodo tudi drugi ljudje. Pa še ena stvar tudi mene letos malo odvrača od kampa – vreme. Vprašanje, če in kdaj se bo stabiliziralo, otoplilo… v kampu je pa titalna tuga, če dežuje, sem že bila, sama z dvema otrokoma. Kriza.

New Report

Close