Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se imate…

Se imate…

za razgledane, načitane?

A se imaš ti za klasično?
P.S. Meso iz juhe: tvoj post

Ne bo držal.

Seveda, kar pa za nekaj ljudi tukaj gor ne morem zagotovo tditi.

Skromnost je lepa čednost.

Imam se za osebo, kateri ni bilo potrebno kaj posebej študirati da imam
kljub temu polno mero naravne inteligence (ne naučene ampak prirojene), vem kaj je prav in kaj ni, znanci in prijatelji mi pravijo da sem kljub “samo” V.-i stopnji izobrazbe izredno pametna in razgledana. Veliko stvari vem, govorim tri svetovne jezike – dva od teh sem se naučila brez šole , ker sem poliglot razumem veliko svetovnih jezikov, ki pa jih ne govorim.

Ne jemljite tega za hvalisanje, nisem nora, tako pač je.

se trudim in delujem v tej smeri…

V zvezi z nekaterimi področji razgledana v zvezi z drugimi zopet ne… se pa trudim čim bolj nadoknadit manjko.

hahaha

v naši vasi je ena stara babika, ki ve za čisto vsakega, ki je zadnjih petdeset let živel tam točen datum smrti

in se ima za strašno pametno

tvoj post mi deluje nekako tako

se trudim,ceprav se obenem zavedam,da je izobrazevanje vsezivljenjski proces, iz zivljenja v zivljenje 🙂

Niti ne. Več kot vem, bolj vem kako neumna sem.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Meni pa tvoj post deluje kot post ne preveč pametne in prepir iskajoče osebe.

Če ne znaš odgovoriti na vprašanje oziroma povedati svojega mnenja ki zadeva določeno odprto temo raje preskoči.

Si ena tistih – slabih oseb, ki ne prenesejo tujega uspeha.

Ker? A moj?

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

ne, pokec, moj post

hihi
sem skeptična do vsakogar, ki se hvali kot strašno pameten

raje si sama ustvarim vtis o pameti nekoga, kot da bi padla na hvalisanje

Kolikor je potrebno. :))))

Samo vejic v slovenskem jeziku se pa nisi naučila postavljat. Se ti globoko opravičujem, če slučajno nisi mutersprahlerka.

:)))))))

Ne, ker žal nisem (več) oziroma vedno manj. Zadnje čase se mi niti poročil ne da več gledati in sem včasih res čisto šokirana, kaj vse se zgodi, ne da bi sploh vedela za to.
In ko so kakšne tematske oddaje po TV, me kar stisne, koliko eni vedo. Jaz pa vneto še tisto, kar vem, pridno pozabljam.
Znam pa našteti vse članice EU, kar je v naši novi širši domovini že skoraj dosežek.

Sama se nimam, me imajo pa drugi (in mi to tudi povejo).

Razgledanost je relativen pojem……in ni nujno, da ima kakšno vezo z intelegenco….

lp,

N.

Tole me je pa spomnilo na enga mojga prjatla, ki se tudi občasno tu gor ustavi in svoje maile, poste in kar je še takega opremi z naslednjim citatom:

“Mlad, školovan, osetljiv, obrazovan, zgodan,
atletski građen, snažan, sa vikendicom, autom…
NE TRAŽIM NIŠTA, SAMO SE HVALIM!!”

Kar se mene tiče in moje razgledanosti – povprečna.

LOL

Ker je IQ dokazljiv, vem da sem nadpovrecna. In ker sem pametna, vem da IQ nimanobene veze z razgledanostjo. Sem pa odprta, sprejemam novosti in premalo radovedna, tako da ko to skup sestejem, sem povprecno razgledana (ceprav, ko se primerjam z okolico, se mi zdi, da nadpovprecno).

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Vejic nisem postavila zato, ker sem vedela da bo to nekdo kot si ti opazil in jih bo postavil namesto mene.
Hvala, res iz srca, ker si opazila.
Sem prepričana da si načitana oseba, katera ne dela napak in živi za to da popravlja napake drugih.

nič od naštetga,sam tok k moram bit.Nemaram “pametnih” ljudi.
Da se razumemo:rada imam pametne,take v pravem smislu,tistih “pametnih” ki pa samo oni mislijo da so pa neee prenesem.

metuljčica napisal:

> Samo vejic v slovenskem jeziku se pa nisi naučila postavljat.
> Se ti globoko opravičujem, če slučajno nisi mutersprahlerka.

:-)))

New Report

Close