Se imate…
Pametna sem povprečno, razgledana nadpovprečno. Razgledanost nima veze s pametjo, ampak koliko bereš, koliko te zanimajo različne stvari, itd. Zelo raba berem knjige in članke. Zanima me ogromno stvari: zgodovina, geografija, grška mitologija, medicina, astronomija, računalništvo, in še bi lahko naštevala. Svojo razgledanost pridno uporabljam pri križankah (do sedaj sem prejela za več kot 100.00 sit nagrad, ne samo denarja) in bila sem na Lepo je biti milijonar, kjer sem zadela 1.000.000 sit – dobila sem precej manj zaradi davka).
Moj IQ je tak kot je in je višji od visokega povprečja. Na to ne more nihče vplivati. Vsakdo pa lahko vpliva na svojo lastno razgledanost, načitanost, itd.
Imam se za povprečno razgledano. Čeprav v pogovorih z drugimi opažam, da so mi določene stvari bolj jasne, kot marsikomu. Ampak se s tem ne hvalim. Upoštevam njihova mnenja, njihovo znanje in njihove poglede. Nikomur se nočem dokazovati. Skakanje ven iz povprečja me ni nikoli veselilo. Čeprav so me poskušali riniti ….
Ne, hvala!