Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se imate…

Se imate…

naravna inteligenca napisal:

> Vejic nisem postavila zato, ker sem vedela da bo to nekdo kot
> si ti opazil in jih bo postavil namesto mene.
>

Človek bi pričakoval, da bo taka oseba, kot si ti, za vzor drugim. Na vseh področjih.

Kapo dol, pa si me s svojo naravno inteligentnostjo res našla! Jaz pa direkt v past, kar je verjetno dokaz moje neinteligentnosti, a ne? Brihta si, ni kaj.

Odvisno od področja in zanimanja…kar, kar…

nisem in to odkrito priznam.

Pametna sem povprečno, razgledana nadpovprečno. Razgledanost nima veze s pametjo, ampak koliko bereš, koliko te zanimajo različne stvari, itd. Zelo raba berem knjige in članke. Zanima me ogromno stvari: zgodovina, geografija, grška mitologija, medicina, astronomija, računalništvo, in še bi lahko naštevala. Svojo razgledanost pridno uporabljam pri križankah (do sedaj sem prejela za več kot 100.00 sit nagrad, ne samo denarja) in bila sem na Lepo je biti milijonar, kjer sem zadela 1.000.000 sit – dobila sem precej manj zaradi davka).

Na žalost ne. Nekako mi ne znese spremljati zadev, berem premalo, pa še to, kar sem nekoč prebrala, znala … hitro pozabim.

Pamet pa … saj veste, to je najbolje porazdeljena stvar na svetu. Vsak je zase prepričan, da jo ima dovolj. Torej tudi jaz 🙂

Moj IQ je tak kot je in je višji od visokega povprečja. Na to ne more nihče vplivati. Vsakdo pa lahko vpliva na svojo lastno razgledanost, načitanost, itd.

Imam se za povprečno razgledano. Čeprav v pogovorih z drugimi opažam, da so mi določene stvari bolj jasne, kot marsikomu. Ampak se s tem ne hvalim. Upoštevam njihova mnenja, njihovo znanje in njihove poglede. Nikomur se nočem dokazovati. Skakanje ven iz povprečja me ni nikoli veselilo. Čeprav so me poskušali riniti ….

Ne, hvala!

New Report

Close