Še jaz da vam pojasnim moje stališče
Moje udejstvovanje na forumu ni, da bi koga prepričeval, naj se cepi ali ne v zvezi s (covid-19) o katerem se sedaj veliko govori.
To naj bi bila izbira posameznika, če ima cepivo na voljo ali mu je ponujeno.
Lahko pa povem, da je moja iskrena želja, da se ne bi cepili. Kaj pa boste storili pa je na vas samih. Če se ne cepite izpolnjujete s tem tudi mojo željo, čepa se cepite pa je ne. Kot pa sami veste pa mi niste dolžni želje izpolnjevati tako,kot sam nisem dolžan vam, da vam jih ali jo kakšno izpolnim.
Naj še na kratko povem, kaj mislim, da SE ZNA v prihodnosti zgoditi in ne da se BO.
Tudi sem mnenja, da moram tako napisati kot sem, da je dvoumno in ne določeno.
Tisti, ki se bodo cepili bodo lahko predstavljali resnično grožnjo ne cepljenim in to s svojim telesom, stikom, bližino…
Tak pojav pa bo prinesel ogromno žalost in trpljenje tako ne cepljenim, kot cepljenim.
In karantena, ki naj bi se sedaj uveljavljala za necepljene se bo takrat uvajala za cepljene.
Ker bo karantena dosmrtna pa pomeni, da bodo ljudje dejansko do smrti ločeni pa čeprav bodo morda na koga srčno vezani. Oblast bo striktno prepovedala stik necepljenih s cepljenimi in cepljeni bodo v manjšini, čeprav ta manjšina ne bo mala.
Izgovori in argumenti bodo podobni kot so sedaj za uveljavitev ukrepov le da bodo takrat resnično držali.
Vse to bo pokazalo kakšno napako je storilo človeštvo in da ne glede na izkušnje je vedno znova pripravljeno storiti večje in večje napake in to samo zato, ker verjame lažem dokler tem dejansko ne zmanjka njihovih nog.
Glavni akterji in krivci ne bodo odgovarjali za storjeno gnusobo ljudem ampak jih čaka tako kot vse sodba stvarstva. Tudi tisti, ki bodo odgovarjali za določene zločine proti človeštvu pa s tem ne bodo povrnili ljudem zdravja niti odvzeli trpljenja.
Pokazalo se bo DELNO kaj je resnično in kaj ni. Komu gre zaupati in komu ne.
Ker bo to delno se bodo ponovno mnogi ozirali na Božanstvo drugi pa se popolnoma odpovedali.
Ker oblastnik ne bo želel svoje oblasti razpustiti in se ji odreči pa bo svet šel še naprej po poti sprememb, ki za človeško dušo ne bodo dobre. Ampak to je že druga zgodba….
Tu pa delim še nek video človeka, ki je nekaterim znan nekaterim ni pa tudi sam si z njim delim neke sklepne misli nekatere pa tudi ne.
Video pa delim zato, ker tudi on je opaža podobno glede nekaterih zadev, ki sem jih omenil.
Za konec pa to preden, prilepim video, da če bi vam samo za trenutek lahko sebe v celoti pokazal, moja doživetja, spomine in vedenja ter potrjene slutnje mnogih let bi mnogi od vas razmišljali verjetno zelo, zelo drugače, kot pa morda razmišljate sedaj.
Upanje je krhka vrednota pa vendar lahko gore premika.
https://www.youtube.com/watch?v=zGQzdcKv2ww
Verjemite v dobro, vse bo v redu.
Ne bojte se, naj vas ne bo strah.
Imejte upanje in imejte lepe misli in sanje.
Bodite veseli in srečni, če se le da.
Moje pisanje ni da vam vnaša skrb ampak da vam jo vzame.
Če vam pa daje moje pisanje skrb pa ne berite, saj skrb ni nič kaj dobrega, jaz pa bi rad le dobro z vami delil.
Lepo bodite
Hvala za lepe želje, tudi tebi vse dobro Darwin. Nekaterim na tem forumu nisi všeč, nekaterim si. In meni si. Ne zaradi tvojega prepričanja, nekako čutim, da si v bistvu dober človek. Dobrota človeka je največja vrednota, ki zamegli morebitna ostala prepričanja, ki jih večina ne sprejema. Vsi imamo svojo glavo in pamet, kakršna pač je.
Ni dvoma, razmišljaš s svojo glavo in za tem trdno stojiš. Taki ljudje bi morali biti po mojem mnenu bolj cenjeni in okolica bi morala biti bolj tolerantna do njih, ne da jih tlači v večinski kalup kar je slovenska zakoreninjena navada.
Saj pravim, kolikor nas je, toliko je tudi različnih pameti, vsak naj odloča po njej in nosi posledice… dobre ali slabe, naj ne krivi drugih za svoje prostovoljne odločitve.
Prijava za cepljenje je pred časom oddana, čakam na obvestilo. Cepiva takšna in drugačna, se ne razumem, stroki zaupam, drugega mi ne ostane. Zaupam tako, kot kirurgu pred narkozo, tako, kot ostalim udeležencem v prometu, tako, kot ženi za postreženo kosilo, da mi ni primaknila strupa v hrano… zlorab in napak je na pretek, še zdaleč nimamo vsega pod kontrolo. Brez zaupanja bi se človeštvo ustavilo, hitro bi bilo vsega konec.
So dobri in slabi ljudje, povsod, na srečo je več dobrih od slabih in zato svet napreduje.
Naj bo še dolgo tako.
Hvala za lepe želje, tudi tebi vse dobro Darwin. Nekaterim na tem forumu nisi všeč, nekaterim si. In meni si. Ne zaradi tvojega prepričanja, nekako čutim, da si v bistvu dober človek. Dobrota človeka je največja vrednota, ki zamegli morebitna ostala prepričanja, ki jih večina ne sprejema. Vsi imamo svojo glavo in pamet, kakršna pač je.
Ni dvoma, razmišljaš s svojo glavo in za tem trdno stojiš. Taki ljudje bi morali biti po mojem mnenu bolj cenjeni in okolica bi morala biti bolj tolerantna do njih, ne da jih tlači v večinski kalup kar je slovenska zakoreninjena navada.
Saj pravim, kolikor nas je, toliko je tudi različnih pameti, vsak naj odloča po njej in nosi posledice… dobre ali slabe, naj ne krivi drugih za svoje prostovoljne odločitve.
Prijava za cepljenje je pred časom oddana, čakam na obvestilo. Cepiva takšna in drugačna, se ne razumem, stroki zaupam, drugega mi ne ostane. Zaupam tako, kot kirurgu pred narkozo, tako, kot ostalim udeležencem v prometu, tako, kot ženi za postreženo kosilo, da mi ni primaknila strupa v hrano… zlorab in napak je na pretek, še zdaleč nimamo vsega pod kontrolo. Brez zaupanja bi se človeštvo ustavilo, hitro bi bilo vsega konec.
So dobri in slabi ljudje, povsod, na srečo je več dobrih od slabih in zato svet napreduje.
Naj bo še dolgo tako.
[/quote]
Hvala vam za lep pozitiven odziv in mnenje. Več takih, pa čeprav na določene stvari gledamo drugače pa bi bilo za vse boljše se mi zdi. Namesto, da gledamo, kaj nas razlikuje bi morda lahko gledali, kaj nam je skupno in kaj nas povezuje. Saj tako malo je potrebno, da nas nekaj loči, kot tudi samo nekaj malega, da nas poveže.
Glede dobrote bi tako dejal, da če jo imaš jo lahko tudi prepoznaš. Tudi pri zaupanju je podobno le, da pri zaupanju ni tako preprosto prepoznati komu gre zaupati in komu ne.
Ker ste se tako odzvali tudi za vas nebi dejal, da dobrote nimate ampak morda le preveč zaupanja v neko stroko.
Mene je življenje izučilo, da ne glede na strokovnost človeka v nekem znanju le ta ne kaže njegovo sledenje v temu ali pa drugače, da bi to kazalo, da bo svoje znanje vedno uporabljal samo v dobro in delal dobro ter bil dobronameren.
Ni važno v katero sfero delovanja človeka sem se ozrl in imel izkušnje z njimi sem vedno opazil tako dobronamerne, kot nasprotje od tega.
To mi je tudi dalo gonilne sile, da se o določenih zadevah sam povprašam in sam poskušam doumet,pa če je bilo še tako težko.
Ker sam nisem poseben strokovnjak v nobeni stroki pa sem vedno iskal novosti in vedno hotel odkriti nekaj kar ni še nihče ali pa storiti na način, kot ni še nihče.
Ko to poskušaš pa si večkrat opažen naj bo to pozitivno ali negativno.
Sam sem bil opažen in pozitivno kot negativno, kar se tega tiče. V življenju sem tudi vedno poskušal delati dobro, storil pa tudi mnogo napak in tudi koga s tem prizadel, zato nisem iz tega vidika noben svetnik.
Ko pa je govora o covidu pa sem se že preden je bil sploh obelodanjen postavil na stran, ki ne zaupa več stroki, niti vladi in vsemu kar je povezano z njo.
Mene covid ni presenetil, preseneča me le naivnost ljudi in pa njihova nezmožnost videti male in preproste stvari med tem, ko pa so zmožni doumeti in se učiti ter naučiti zadev, ki se jih sam nisem ali nisem v stanju.
Sicer pa ne bom dolgovezil več, ker ne vidim nekega smisla, dokler je ljudska naravnanost takšna, da zaupa v tisto kar se jo je učilo in ne da se tudi samo uči ter lahko v nekem trenutku resetira svoje znanje in se še enkrat povpraša.
Upam lahko, da bo z vami vse v redu in da vam cepiva ne bodo škodila in da se tiste, ki ne želimo biti cepljeni ne bo izsiljevalo ali sililo k temu in da bomo lahko vsi v veselem zadovoljnem miru živeli brez nepotrebnih trpljenj.
Lepo in zdravi bodite
[/quote]
Naj bo še dolgo tako.
[/quote]
Svet ne napreduje. To je iluzija, brez katere težko živimo, priznam, tudi sama. Vendar: kaj je napredek?
Bolj humani smo bili v prazgodovini ali kasneje, v plemenski skupnosti, z začetkom tkim. Civilizacije pa so se začeli največji zločini nad Človekomi. Smo v zadnjih dveh tisočletjih napredovali? Nismo. Če se je lahko zgodil nacizem in pogrom vojn, potem nismo nikoli napredovali.
Ali je napredek to,, da smo bojda prišli na luno? Ali je moderna medicina napredek,, če ne obvlada virusa, ki ga je ustvarila le na ekranu?
Ali je to res napredek, da večina svetovnega prebivalstva živi v večji bedi in pomanjkanju, kot ljudje srednjega veka? Ali je to res napredek, da je delitev ljudi na sužnje in nadrejene tako drastična, da lahko govorimo o parih procentih vseh živečih ljudi, ki izkoriščajo vse ostale?
Ali so vse industrijske revolucije res napredek, če ljudje delajo na štiri smene in si ne morejo privoščiti ob tem niti zobne proteze?
Niti malo nismo napredovali v zadnjih 10 000 letih. Še vedno smo vraževerni in verjamemo zblojeni ‘znanosti’ , verodostojne znanstvenike pa pobijajo, preganjajo, zažigajo, stigmatizirajo od Giordana Bruna sem. E pour so move! Seveda se vrti! Zemlja namreč. Filozofe, ki so oznanjali manipulacijo so pobijali že od Sokrata sem.
O kakšnem napredku govoriš?
Edini napredek v tem kontekstu je toleranca, ki jo izražata vidva, zgornja protagonista, ki sta na različnih bregovih resnice in si vendar data dihati. To je naša edina opcija napredka. Pa nobena globalna rešitev ali vakcinacija brez odgovornosti proizvajalca vakcine. Napredek je možen le v sferi človeškega. Edini človekov napredek je rast njegove in kolektivne zavesti. Vso drugo ‘napredovanje’ vodi dolgoročno v pogubo. Zgodovinsko dokazano. Le rezultate eksperimenta jCivilizacija e treba znat brat. Rezultat človeškega eksperimenta evolucije je pa masovna destrukcija, mass destruction. To je pravilno branje rezultata napredka, evolucije.
Težko vam bo sprejeti to tezo. To teorijo. To mnenje. Pa vendar poskusite. Morda spregledati dokončno, da se evolucija ne dogaja sama po sebi, da ne napredujemo v vsakem primeru, karkoli se dogaja. Spregledati je treba, da se zavedamo možnosti lastne odločitve.
Dodal bi vsem zapisom v tej temi tudi te misli v razmislek glede stroke.
Ste kdaj v svojem življenju lahko bili priča toliko nestrinjanj samih strokovnjakov o eni in isti zadevi in to na svetovni ravni? Mislim, da ne.
Stroka, ki jo zagovarjajo vlade ali obratno in ki hoče uvajati cepiva in različna potrdila o prebolelosti , cepljenju, testiranju na sars cov 2 ima namreč različno mnenje, kot pa ga lahko slišimo prav tako od stroke iste vrste.
Kar je zaskrbljujoče po drugi strani pa ohrabrujoče je to, da so si mnenja zelo nasprotna.
Če bi se šlo za majhne nedorečenosti ali nejasnosti bi to bilo razumljivo lažje, kot pa če se gre za zelo izrazita mišljenja, ki pa celo kažejo enako barvo. Barvo v smislu črno belo.
Kaj to pomeni? Pomeni, da se tisti, ki nasprotujejo takšnemu cepljenju z poizkusnimi cepivi, ukrepi in delovanjem vlad po miselnosti usklajujejo in si pritrjujejo na drugi strani pa tisti, ki omenjeno odobravajo prav tako ob enem pa so si , kot sem že omenil zelo nasprotnih mnenj s prvo omenjenimi.
To preprosto ni nekaj kar lahko kar spregledaš pa tudi, če prej o tem nisi nič vedel ali nikoli zasledil kakšne zarote ali škodoželjnosti ali pa nekega na prvi pogled nesmiselnega delovanja, ki pa se lahko izkaže za zelo smiselnega za nekoga.
Če deluješ v isti stroki ali pa obrti in se učiš enakih pravil, znanj in tako naprej, ne boš v celoti na različnih bregovih v nestrinjanju s kolegom svojega strokovnega delovanja ali obrti ampak morda le v nekaterih določenih aspektih.
Tako, da kar se dogaja glede covid-19 potrebuje pozornost v sami miselnosti človeka in ne samo stroke ter po mojem mnenju ne toliko pozornosti samemu covid19, kot pa jo ta prejema.
Šolanje je po programih.
Televizija ima programe.
Radio ima programe.
Časopis ima programe.
Vse te naštete lahko vidimo skozi to kot nekaj, kar je že v naprej pripravljeno in da bo učilo, prikazovalo, poučevalo, širilo…, nekaj kar je nekdo že v naprej določil.
Internet pa je vse to v še večji meri in pa še drugo, ki pa ni to kar naj bi prej omenjeno bilo.
Zato je zelo nevaren ob enem pa daje širino razumevanja in mnogo informacij.
Pri programih so informacije že v naprej zagotovljene ampak so izbrane, da bodo prikazale, kar želijo.
Ko pa iščeš informacije po internetu pa si sam tisti, ki išče in zbira informacije.
Vse to na človeka prav tako kot v naprej pripravljeni programi seveda ima vpliv ampak drugačen. Drugačen je zato, ker ni po programih, ki so jih drugi tebi pripravili ampak si ti svojega lastnega prejel in se iz njega učil.
Če si slabo pregledal ali slabe informacije iskal si slab program dobil ali pa pomanjkljiv.
Če pa si dobro miselno rešeto imel pa si lahko boljšega dobil in bolj poučnega, kot je kdaj koli katerega imel.
Je pa mnogokrat res, da če nekaj ne veš, ne boli. Toda vse dokler ne pride tisto, za kar bi bilo dobro, da bi vedel prej, da te potem ne bi bolelo.
Vprašajte se, stokrat se vprašajte pa potem morda še kdaj.
Naj bo še dolgo tako.
[/quote]
Svet ne napreduje. To je iluzija, brez katere težko živimo, priznam, tudi sama. Vendar: kaj je napredek?
Bolj humani smo bili v prazgodovini ali kasneje, v plemenski skupnosti, z začetkom tkim. Civilizacije pa so se začeli največji zločini nad Človekomi. Smo v zadnjih dveh tisočletjih napredovali? Nismo. Če se je lahko zgodil nacizem in pogrom vojn, potem nismo nikoli napredovali.
Ali je napredek to,, da smo bojda prišli na luno? Ali je moderna medicina napredek,, če ne obvlada virusa, ki ga je ustvarila le na ekranu?
Ali je to res napredek, da večina svetovnega prebivalstva živi v večji bedi in pomanjkanju, kot ljudje srednjega veka? Ali je to res napredek, da je delitev ljudi na sužnje in nadrejene tako drastična, da lahko govorimo o parih procentih vseh živečih ljudi, ki izkoriščajo vse ostale?
Ali so vse industrijske revolucije res napredek, če ljudje delajo na štiri smene in si ne morejo privoščiti ob tem niti zobne proteze?
Niti malo nismo napredovali v zadnjih 10 000 letih. Še vedno smo vraževerni in verjamemo zblojeni ‘znanosti’ , verodostojne znanstvenike pa pobijajo, preganjajo, zažigajo, stigmatizirajo od Giordana Bruna sem. E pour so move! Seveda se vrti! Zemlja namreč. Filozofe, ki so oznanjali manipulacijo so pobijali že od Sokrata sem.
Edini napredek v tem kontekstu je toleranca, ki jo izražata vidva, zgornja protagonista, ki sta na različnih bregovih resnice in si vendar data dihati. To je naša edina opcija napredka. Pa nobena globalna rešitev ali vakcinacija brez odgovornosti proizvajalca vakcine. Napredek je možen le v sferi človeškega. Edini človekov napredek je rast njegove in kolektivne zavesti. Vso drugo ‘napredovanje’ vodi dolgoročno v pogubo. Zgodovinsko dokazano. Le rezultate eksperimenta jCivilizacija e treba znat brat. Rezultat človeškega eksperimenta evolucije je pa masovna destrukcija, mass destruction. To je pravilno branje rezultata napredka, evolucije.
Težko vam bo sprejeti to tezo. To teorijo. To mnenje. Pa vendar poskusite. Morda spregledati dokončno, da se evolucija ne dogaja sama po sebi, da ne napredujemo v vsakem primeru, karkoli se dogaja. Spregledati je treba, da se zavedamo možnosti lastne odločitve.
[/quote]
Nisem prej zasledil zapisa, ker sem sam še nekaj dodajal ampak KAPO DOL za vaš zapis.
Z mnogimi opisi,mnenji,ki ste jih podali se strinjam z vami. Neverjetno čisto opažanje dogajanja in nikakor zaslepljenost. Bravo vam in vašemu intelektu ter duhovnosti, da ste vse to tako dojeli, doumeli in občutili ter se znali izraziti.
Izreden komentar, sem presenečen pa nisem mnogokrat.
Še enkrat podajam svoj odziv na vaš komentar, saj sem prej nekaj napak storil predvidevam, da se je moj odziv napačno izpisal in se združil z vašim komentarjem.
——–
Nisem prej zasledil zapisa, ker sem sam še nekaj dodajal ampak KAPO DOL za vaš zapis.
Z mnogimi opisi,mnenji,ki ste jih podali se strinjam z vami. Neverjetno čisto opažanje dogajanja in nikakor zaslepljenost. Bravo vam in vašemu intelektu ter duhovnosti, da ste vse to tako dojeli, doumeli in občutili ter se znali izraziti.
Izreden komentar, sem presenečen pa nisem mnogokrat.
Hvala Darwin, tudi ti izražas kvalitete, iskreno, ki mi jih pripisujes. Jaz imam le več časovno izkustveno kilometrine za sabo 😉
Naše besede niso zaman. To si zapomnimo! Če se le enega dotakne resnica, so besede resnice zmagale.
Resnica pa je, da smo vsi v istem čolnu. Ko bomo to dojeli, kar ne bomo vsi nikoli, takrat bomo lažje živeli. In morda nikoli umrli.
Zdaj greva pa spat. Zaslužila sva si 🙂
“Novi globalni fenomen. Konflikt cepljenih in necepljenih. Najmocnejsa sila, ki nas locuje in obraca enden proti drugem. Divide et impera.”
Je rekel gospod v videu. Res je, poleg vseh razlik, ki jih imamo, torej nacionalnost, rasa, vera, jezik… So cepiva tista, ki dodatno povzroca vecje konflikte med nami. Kar je pa tudi voda na mlin vladajocim.
Bodimo ljudje, bodimo strpni, bodimo razumevajoci drug drugemu. Postavljati se kdo ima prav nas samo dela egoisticne. Prav ta znacilnost pa je prevladujoca vsepovsod.
Vsi ljudje, ki jih jaz poznam, razmisljajo tako: ne zelim se cepiti ampak kaj ko moram, ali cepil se bom ko bom moral. Kaksen strah od avtoritete! Tako mocan, da je ze klonil, brez vprasanj, kaj sele upora. Edina oseba, ki se boji virusa je moja tasca. Imam obcutek, da se ljudje ne bojijo ne virusa ne cepiva, temvec avtoritete. Ampak ne zato, da bi jih tepli s pendrekom, temvec zato, da ne bi izgubili sluzbe, ostali brez denarja. Rdeca nit straha ni ne zdravje in ne bolezen temvec izguba materializma.
Jaz se bolezni ne bojim. Verjamem, da je to gripa in da bom prebolela tako kot vedno. Jaz se bojim, da bo vecina ljudi pokleknila tako, da bodo uvedli cepivo s to silo, da bodo cepili otroke. Ne bom dovolila tega. Toda kaj nas caka potem? To je moj edini strah.
Naj bo še dolgo tako.
[/quote]
[/quote]
Se strinjam.
Ljudje imamo sicer različna pojmovanja za napredek, a to kar se dogaja in po kakšni poti gre človeštvo, zame ni sinonim za napredek.
Edini napredek zdaj je tehnološki in v smeri umetne inteligence. Človek pa je vedno bolj degradiran, ničvreden, nepomemben in zaradi tega tudi splošno depresiven in apatičen.
Takšen napredek zato res vodi v pogubo.
Drugi dokaz za to, je dejstvo, da so največji zagovorniki tega korona cirkusa ljudje , ki so polni mržnje, obupa, frustracij…..in če družba na splošno sledi takšnim ljudem in takšnim “vrednotam”, nas čaka le nasilje in vojna.
Kot se je to dogajalo že običajno v zgodovini.
Ostale razlike, kot so nacionalnost, rasa, vera…Niso tako aktualni in ne zanimivi, ker ni v ozadju strahu in zato ne pravega učinka na družbo.
Ljudje se ne bojimo črncev, kot so se to včasih.
Se pa ljudje bojijo virusa, ki je bil zaradi skorumpiranih medijev predstavljen kot apokaliptična nevarnost.
Kaj nas čaka, je pa odvisno le od tega koliko ljudi bo pokleknilo.
Da ne smemo razmisljati s svojo glavo, da ne smemo imeti diskusije, da ne smemo imeti svojo odlocitev, ker ce imas si teoretik zarote.
Zadnje case ne morem postavljati linkov, blokirano je, mi vrze ven. Ce bom tekst kopirala mi potem nekdo rece, da si zmisljujem, ceprav za tekstom stoji nek medij (ki ni mainstream) nek dr, znanstvenik itd. Vse huje je. Vse vec povezav je blokiranih, resnicno vse tezje prides do drugega mnenja. Se malo in bo vse blokirano, razen tistega kar farmakomafija mafija zeli prezentirati.
Da ne smemo razmisljati s svojo glavo, da ne smemo imeti diskusije, da ne smemo imeti svojo odlocitev, ker ce imas si teoretik zarote.
Zadnje case ne morem postavljati linkov, blokirano je, mi vrze ven. Ce bom tekst kopirala mi potem nekdo rece, da si zmisljujem, ceprav za tekstom stoji nek medij (ki ni mainstream) nek dr, znanstvenik itd. Vse huje je. Vse vec povezav je blokiranih, resnicno vse tezje prides do drugega mnenja. Se malo in bo vse blokirano, razen tistega kar farmakomafija mafija zeli prezentirati.
[/quote]
Saj si tu, nihče te ni brisal, zato ne sanjaj. Imate svoj podforum da ne smetite drugim, ki vas imajo vrh glave. Ampak vi nočete tega, vi bi radi utrujali in iskali pozornost.
[/quote]
Ja res je,čedalje več blokiranih ali brisanih strani kar sem tudi sam opazil.
Se je potrebno vprašati,ZAKAJ?
Saj si tu, nihče te ni brisal, zato ne sanjaj. Imate svoj podforum da ne smetite drugim, ki vas imajo vrh glave. Ampak vi nočete tega, vi bi radi utrujali in iskali pozornost.
[/quote]
Ne mene, blokirane so strani, linki in videi medijev, ki niso mainstrim in oseb, ki so doktorji, profesorji, akademiki, znanstveniki,…
Ali ne smemo, ne smejo imeti drugacno mnenje? Ali ne smemo imeti primerjave in rasprave na isto temo? Ce lahko nekdo prilepi link iz 24ur, kako je cepivo varno, zakaj ne sme nekdo prilepiti link iz nekega tujega medija, kaj je cepivo povzrocilo nekim osebam? Itd
Ne mene, blokirane so strani, linki in videi medijev, ki niso mainstrim in oseb, ki so doktorji, profesorji, akademiki, znanstveniki,…
Ali ne smemo, ne smejo imeti drugacno mnenje? Ali ne smemo imeti primerjave in rasprave na isto temo? Ce lahko nekdo prilepi link iz 24ur, kako je cepivo varno, zakaj ne sme nekdo prilepiti link iz nekega tujega medija, kaj je cepivo povzrocilo nekim osebam? Itd
[/quote]
Nekatere platforme dajo nekaj na ugled in nočejo biti asociirane s širjenjem bedarij. Da ne omenjamo vašega stalnega utrujanja.
Nekatere platforme dajo nekaj na ugled in nočejo biti asociirane s širjenjem bedarij. Da ne omenjamo vašega stalnega utrujanja.
[/quote]
Prof. dr. Mike Yeadon pove po resnici, za razliko od reklam v uradnih medijih.
https://www.odpriteoci.com/post-1/resno-svarilo-dr-mike-yeadon-nekdanji-drugi-človek-pfizerja-namen-cepljenja-je-depopulacija