Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se je katera preselila iz Ljubljane

Se je katera preselila iz Ljubljane

Hojla, se je katera preselila iz Ljubljane na Koroško (se je tja poročila) in kako je to selitev prenesla.
Midva z mojim ljubim se nikakor ne moreva zmenit, kje bova živela. On ima tam hišo in vztraja, da se preselim tja. Jaz pa imam v Ljubljani stanovanje in službo.
Je bila katera v podobni situaciji?
LP, Nik@

Malo razmislita, kaj vse to potegne za vama. Če se preselita na koroško ali ostaneta v LJ. Kje imata službi, kako bo z vožnjo, koliko bosta porabila sredstev v Lj in koliko na Koroškem, potempa še ostalo, kje imata prijatelje, kje imajo prijatelje otroci, ali hodijo še v šolo ali so že v srednji…ogromno stvari moraš povedati, da smo lahko pametni.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Pri meni je bilo ravno obratno 🙂 Na študij v Lj in sem tukaj tudi ostala. Si po toliko letih ne predstavljam več življenja tam gor.
Če se imata rada, če imaš rada sebe in bi bila rada dolgo poročena, ne rini tja gor. Za vikend je lepo pobegniti iz prestolnice, tam živeti pa nekaj povsem drugega. Pa ne zaradi lokacije in narave, zaradi ljudi!

lp,

ewy

lp, ewy

Meni je pa Koroška všeč ravno za živet. Ker gre vse bolj počasi in je več narave. Je pa vprašanje kje na Koroškem bi vidva živela.

New Report

Close