Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Se je Savina Atai ločila?

Se je Savina Atai ločila?

Po naslovnicah krožijo dvomljivi naslovi, se je ločila ?

kaj menite

Ni se ločila, ker sploh ni bla poročena s tem Grkom. Bo pa mogla kmalu zanosit, če ne jo bo zamenjal.

Ta ženska je po poklicu “učiteljica življenja”???!!! Hahahhahhaa boljše kot marsikateri vic🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

I ja sam se razveo pa se ne kurčim.

Ne razumem – ali kdo ve, za kaj gre? Sem prebrala njen zapis in njegov na FB, pa mi ne deluje, da bi šla narazen.

Ali kdo ve, kaj piše v Oni?

Vem, da ji težave delajo ločila oziroma presledki pred/za njimi.

Njen zapis na fb

Trdno verjamem,da smo tukaj izključno zato,da rastemo v ljubezni in se odpiramo v ljubezen. Z Giorgosom sva bila vedno iskrena in odprta. Najina ljubezen je večja,kot kadarkoli. Večna. Mogoče pa je del najinega skupnega poslanstva tudi ta,da pokaževa,da je mogoče tudi v času tranzicij,neznanega in morebitne spremembe oblike ljubezni-rasti skupaj,spoštovati individualni klic duše,se podpreti in povezati še bolj,kot kadarkoli prej.

kako bo učila ločenke , če sama ni ločena, če nečesa ni doživela, preživela, vse je marketing, ve pa konzumirate njene “modrosti” in jo s tem delate večjo in močnejšo.

večkrat propadli podjetnik z dvajsetimi evri v žepu predava o biznisu, poslovni rasti, ljubezni do posla …

Za otroke je reva prestara. Pametuje pa se vedno.

A mogla zanosit? A ne more? Kaj eni pišete !!

Meni je ona ena izmed najbolj antipaticnih Slovenk. Žal, ne morem si pomagat. Prodaja meglo. Na splošno ne maram ljudi, ki z pametovanjem drugim kako naj živijo, subtilno prodajajo svoje storitve in izdelke.

Mater ste sitni eni. Baba bi bla za kresnt.

@ “nova pot”
“kako bo učila ločenke , če sama ni ločena, če nečesa ni doživela, preživela, vse je marketing, ve pa konzumirate njene “modrosti” in jo s tem delate večjo in močnejšo.”

Saj je ločen(k)a.

New Report

Close