Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še kak ki ne gre na morje

Še kak ki ne gre na morje

A je še kak sotrpin,  ki ne gre na morje…no jaz ne grem …

Malo sem žalostna, predelujem, ampak mislim da bom predelala to bolečino.😊

ravno z morja …tri dni dost mam….nisi nič zamudila.če ne greš…instant masovni turizem…to je to lp

In jaz ne grem.

Je ob kakšnem potočku, reki ali slapu dosti lepše. Že sam sprehod skozi gozd zna biti čudovit! Tisto gužvanje na 2mq plaže, kjer ti sosed moli tace pod nos pa res ni privlačno. Na morje se gre spomladi ali jeseni, ko ni ljudi in še to na bolj skrite kotičke, ne na plažo. Ali pa le ob večernih urah kot vsi domačini, ker se takrat spokajo turisti na večerjo in sprehode. Tudi zgodaj zjutraj je čarobno, preden se zgrnejo množice.  Ob 6:00 je tako spokojno..

Res strašna bolečina.

Ne planiram it nekam na morje. V senci pod figo je zakon 😄

Tudi jaz ne. Ne, ker ne bi mogla, želela ipd., ampak ker se mi ne da v to gužvo in vročino na morje.

Jaz ne grem na morje. Družinsko maltretiranje po kampih smo ukinili, ko so otroci odrasli, prikolo prodali in se osredotolčili na bolj mirne aktivnosti. Otroci gredo po svoje.

Julija in avgusta grem na Kolpo, septembra pa na Ohridsko jezero. Imam svoje skrite kotičke, ki so raj na zemlji. Brez pijancev, podivjanih otrok, smrdljivih psov in tetoviranih spak.

Ne morm, ker imam s.p., sem pa danes šel na Velenjsko.

vročina pa gužva… ne grem, pa če mi plačaš.

Tudi letos ne gremo.

Mož in sin totalno introvertirana. Dokler je bil sin mlajši sem ga še uspela prepričati, da smo šli, sedaj ni šans. Tudi drugače ju ne spravim iz hiše – za kako dobro gostilno s kosilom ju uspem še pretentat…drugo ni šans.

Jaz bi šla za vsaj tri tedne nekam na samo….a kaj ko mu služba ne dopušča.

Bomo pa šli smučat, ko še ni sezone in ljudi. Jaz berem knjigo, sin smuča, mož poizkuša smučat.

Na morje gremo septembra, takrat je najlepše. Bili smo sredi  maja  par dni. To je to.

Za vse zgleda pač ne bo več dostopno. Nisi nič slaɓša oseba.

Tudi jaz ne grem

Bi oa blo veliko več vredno se s kom ob gozdu sprehodit ali pogovarjat.

Pač tudi tega ne bo

Odgovor na objavo uporabnika
Hm, 25.06.2025 ob 13:19

A je še kak sotrpin,  ki ne gre na morje…no jaz ne grem …

Malo sem žalostna, predelujem, ampak mislim da bom predelala to bolečino.😊

Ne greš zaradi bolezni, denarja …? Če je denar problem – Slovenija je majhna. Enodnevni izlet med vikendom na slovensko obalo z avtobusom/vlakom je za vikend skoraj zastonj. Bolezen? Držim pesti, da se čimprej sestaviš in uspeš ujeti kak lep jesenski dan na morju.

Ne gremo zaradi bolezni. Mal pogrešam tisti vonj,šumenje,valove morja. Pa sprehod ob morju.

Jaz ne grem. Denar gre v prenovo kopalnice.

Nazadnje sem bil na morju konec OŠ, pred  40 leti.

Vmes je bilo marsikaj, od zdravstvenih problemov, ni bilo službe, do bolj nujne porabe denarja za življensko važne stvari.

Danes pa zaradi zdravstvenih razlogov tudi če bi želel v tej vročini ne smem ven in sploh ne v gnečo.

Nazadnje sem bil na morju l. 2008. Ne verjamem, da bom bil še kdaj šel.

Anonimno 2410, 25.06.2025 ob 15:50

Ne morm, ker imam s.p., sem pa danes šel na Velenjsko.

Tudi jaz, ampak samo zjutraj. Spokojno in lepo.

Itak

Najprej 3 4 leta proti svoji volji

Zdaj nove 3 leta povsem po lastni izbiri in volji

Fakin morje pa 5000 mrd svinjskega mesa, pardon, humanoidna, ki cvrči naoljen na plažah, ko nagravžn odojki.

Ampak, razumi, jaz sovražim ljudi.

ZZato je za vse milijonkrat bolje, za zdravje opičjakov in mojo osebno svobodo, da pohajukujem na hladnem svežem zraku v gorskih soteskah.

Ko se svinje, roboti umetne inteligence, pražijo na soncu do terminalnega kancerogenega stadija, mene mrazi ob vodi ki se topi direkt s snega nad 2500 m pri 15, 17 C.

Ti kar sanjaj o razbeljenem asfaltu jaz premetavam prodnate kamenčke in se ti smejim.

Tebi in revežem mi se ure in ure vozijo v peklensko vročino, si menjajo glivice in nožno plesen ter virusne bradavice na stopalih pod tuših, gojijo vaginalne funguse v tuji bacilov polnih posteljninah in si izmenjuje Covid v juniju 2025 pod klimami.

Imam eno samo prošnjo : STAY THE FUCK THERE.

NNIKOLI SE NE VRNIT PROSIM. ČE SE ŽE VRAČATE SE DAJTE PA VERIŽNO ZALETET TAKO DA NE BO PRAV NIKOGAR OD VAS NAZAJ S FAKING MORČIJA PREKLETI BOLNIKI USRANI.

OOSTANITE SKUPAJ S SVOJIMI PICAJZLI IN SPB JI DOBLJENIMI OD FUKARJENJA V MESEČINI in

don’t you ever fucking come back to mainland

Zdaj pa odjebi.

Morje je tolk precenjeno. Po vsej sili, oa tudi če na puf v tisto gužvo in praženje na avtocestah, potem pa vsem razlagat kako je drago in sploh zanič. In vsako leto ponovi vajo, potem pa jeseni jokat na socialno in razna društva ker morajo otroci v šoli in je treba plačat elektriko in obrok kredita za toplotno črpalko s katero se ogrevate skoraj zastonj, tako kot sosed.

MartinkaCC, 25.06.2025 ob 17:51

Morje je tolk precenjeno. Po vsej sili, oa tudi če na puf v tisto gužvo in praženje na avtocestah, potem pa vsem razlagat kako je drago in sploh zanič. In vsako leto ponovi vajo, potem pa jeseni jokat na socialno in razna društva ker morajo otroci v šoli in je treba plačat elektriko in obrok kredita za toplotno črpalko s katero se ogrevate skoraj zastonj, tako kot sosed.

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👍👍👍👍

Bravo dobro povedano

Zadnjič sem bila pred 8 leti, 1 dan, oba otroka z mano. Sta imela za tisto leto 1 dan dovolj. Tudi sedaj ju ne vleče na morje. Morebiti si bom pa letos le vzela kakšen dan zase, potem kasneje, ko ne bo gužve. Prav pogrešam plavanje in morsko vodo (pa četudi je le-ta slovenska).

Ne razumem “gužve”.  Saj ni treba hoditi na neke ciganske mestne plaže in v kampe, kjer ljudje nastavljajo brisače za rezervacijo placa….

Obstajajo tudi druge variante – z lastno plažo, lastno nastanitvijo, pa navtika, robinzonske hiške, otoki na jugu Dalmacije… Tam je mir, čisto morje, prava klima.  Za vsakega se kaj najde!  Ampak če pa rinete za nekaj deset eur na dan, pa pač dobite tisto, o čemer se zmrdujete, a ne.

lloyd, 25.06.2025 ob 15:54

vročina pa gužva… ne grem, pa če mi plačaš.

Ja, seveda. Ne gre, pa če mu plačajo. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

New Report

Close