Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še kdo ne je sladoleda Magnum

Še kdo ne je sladoleda Magnum

Ta Magnum sladoled vseh sort se je tako razpasel, meni pa je totalno zanič, presladek, premasten, prenasiten, ni šanse, da pojem celega, še posebej me motijo tisti debeli kosi čokolade, ki je spet nenormalno sladka.

Všeč pa mi je Ježek in sedaj imajo v Hoferju nek nov jogurtov jagodni sladoled v lončkih, so v njem še koščki jagod, ta mi je pa res super. Ostali mi niso všeč.

Pa vi, kateri sladoledi so pa vam všeč?

Moj okus je podoben.

Magnuma in podobnih ne maram, so mi presledki in preveč nasitni. Meni je navadna lučka še zmer zakon.

Tudi meni ful presladek, pa recimo, da sem doma iz njegove domovine 🙂
Najboljši mi je bil tisti v žogici, ampak le, ko smo ga jedli na morju, ker si se potem lahko žogal v vodi 🙂

Enako. Če že, kupim škatlo s tistimi mini sladoledi, navadne velikosti ne pojem…..

Presladek, premasten.

Preveliki, presladki…… nikoli jih ne kupim.

magnum je zakon, ve pa cuzajte zmrznjeno vodo pa se ta ma najbrz prevec cukra pa kalorij za vas.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Jaz bi lahko komot pojedla dva, tri… 🙂

Ti kr, k ti ga kupi babica :-)))

Ti kr, k ti ga kupi babica :-)))[/quote]

valjda, tebe bodo pa lihkar fukfehtarji zacel klicat na amis.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Ti kr, k ti ga kupi babica :-)))[/quote]

valjda, tebe bodo pa lihkar fukfehtarji zacel klicat na amis.[/quote]

CMOK!

Ne nem sladoledov.

Za enkrat eden najboljših. Pojem ga….preveč ;).

Magnum je najboljši … sem prepričana, da ima man cukra hoferjev. Pa to sploh ni važno, saj ne jemo sladoled, da bi pazili na zdravje ali shujšali. Magnum je velika sladka pregreha, obožujem, ko z zobmi lomim tisto debelo čokolado, mnjam 😉

Magnum je super. Na sploh imam najraje vanilijeve sladoleda z dodatki čokolade. Jogurtov sladoled mi je zanič. Če mi že paše tak okus, raje pojem jogurt.
Od sadnih pa imam rada sorbet črnega ribeza. Precej kisel, a meni je super.

Meni je pa super Magnum in njegove replike. Res ga ne jem ravno direkt po kosilu, komot pa zamenjam en obrok s sladoledom, brez slabe vesti 🙂

Sadnih na vodi pa ne maram. Sladoled mora biti kremast in polnega okusa.

Magnum je tanartabolši! Ne za posladkat, pač pa namesto obroka 🙂 Sem pa lani v Angliji jedla MAGNUM – MINT, čez tega ga pa ni….. Pa se ga ne dobi pri nas, pa na Hrvaškem tudi ne 🙁

Komot pojem tri, ne samo enega.

meni je najboljši magnum quatro, ostali ne toliko.

Magnum obožujem, najboljši od vseh, pojem celo škatlo naenkrat, pa še glutena nima.

Meni pa je najboljši iz Eurispina, tisti dvolitrski čokolada vanilija. Je brez aditivov, ni masten in zelo okusen.
So ga pa začeli prodajat lani.

Magnum je pač nadomestek za…

Drugač pa sladoledov ne jem. Poleti ene 2x kupim pri šiptarju rum punč in to je to.

Jaz vztrajam pri Mercatorjevi lučki 😀

New Report

Close