Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek še kdo oboževalec Zlatke*?

še kdo oboževalec Zlatke*?

Vam povem, da njenih prvih 20 postov mi je šlo malo na živce: ozkogleda, verska gorečnica z načeli iz 19. stoletja…

Sedaj bolj jo berem, bolj mi je zabavna. Tako originalna je, da jo prav občudujem! :))

Prav zanima me, če je taka tudi v resnici…

Komu je še všeč?

Who is she?

zlatka je genialka,hahahahahha……ko jo beres,ne mores verjet,da je to v danasnjih casih ,se mozno…najbolj sem se nasmejala v temi o samozadovoljevanju:))

prosim za link na to temo

http://med.over.net/phorum/read.php?f=151&i=695076&t=695076

Zlatka je res ena posebnica, vedno malo popestri sceno s svojim pravilnim in slovnično napisanim besedilom.

Zlatka, saj drugače te imamo pa radi!

Jaz pa mislim, da se Zlatka* prav fino zabava in da namerno piše tako kot pač piše. Vzniknila je iz nič in vztrajno uporablja svoj nick. Ko se bo naveličala, bo, veličastno kot je stopila na sceno, z nje tudi odšla, na oder pa bo prišla nova Kuna zlatica*

Hehehe, točno. Prav veselo se smeje vsem replikam na njene omejene poste.

Kje ste pa mene našli? Jaz nimam z Zlatko nič. Zanjo se ve, da je stara znana forumašica, ki jih je dolgčas.

ne, najboljše je bilo tisto, ko je pri razpravi o oralnem seksu pojasnjevala, da usta so pa namenjena nečemu drugemu… :))))) a res???

sicer pa sem jaz osebno prepičana(!), da Zlatka zgolj provocira in se potem sladko smeji odzivom, saj, zakaj si pa človek ne bi na tak način popestril časa, če ga ima preveč in mu je pač dolgčas… :))) ker res ne verjamem, da bi še dandanes, v 21. st. obstajali tako konzervativni in ozki pogledi na stvari… pa seveda ne mislim (samo) glede omenjenih dveh tem, ampak glede vsega, kar sem pač od nje imela čast prebrati… :)))

Sedaj bo seveda zatrjevala, da misli čisto resno, saj bo le tako ohranila svojo zanimivost! :))))))))

Bravo Zlatka! 😉

zlatka in ondi sta najboljši par

Na sumu imam eno forumašico, staro, ki večkrat spreminja nicke. Malo popestritve ne škodi :))

Se mi je zdelo, da ima naša Zlatka* toliko oboževalcev :))

Upam, da boš še kar nekaj časa z nami, da malo popestriš sceno!

We love ya 😀

New Report

Close