Še kdo trpi
Mene kar reže, boli v notranjosti, sem v zgodnji fazi prebolevanja, jesen, kratki deževni dnevi še potencirajo vse skupaj. Za zabave nisem, ker se mi ves čas vrtijo filmi bivšega v glavi, ki me je vlekel za nos. Zdej se hoče vrniti, ni je stvari ali besed, ki bi mu jih še lahko verjela. Sesul se mi je svet, kolegice mi pravijo, naj se zamotim z drugim, ostala okolica ne razume, da mi je že 2 meseca hudo, seveda, rajajo in pijejo za te praznike. Ni mi do drugega :(( Nazaj k bivšemu ne upam, ker ponovnega igrajčkanja ne bi prenesla. Res sem ga ljubila 🙁 grem ven, hodim, gledam filme, pišem dnevnik, pa še zmeraj sem tako žalostna, se niti ne nasmejem več….
Najbolj od vsega pa mi je mučno to, da določenih odgovorov nikoli ne bom dobila, par stvari me muči.. nekaj mi je prikrival in lagal, a ker nisem taktično izpeljala in sem ven padla, je do naslednjega srečanja vse lepo za sabo počistil… tako ostajam v nevednosti glede ene ženske in s tem se prebolevanje ful podaljša.. lažje bi mi bilo, če bi mi rekel direkt v obraz grdo resnico..
Ena_208, 31.10.2023 ob 22:57
Najbolj od vsega pa mi je mučno to, da določenih odgovorov nikoli ne bom dobila, par stvari me muči.. nekaj mi je prikrival in lagal, a ker nisem taktično izpeljala in sem ven padla, je do naslednjega srečanja vse lepo za sabo počistil… tako ostajam v nevednosti glede ene ženske in s tem se prebolevanje ful podaljša.. lažje bi mi bilo, če bi mi rekel direkt v obraz grdo resnico..
Še dobro, da si ga izbrala po svoji ženski intuiciji. Desci so nižja vrsta, ker intuicije nimajo.
Tako je587, 31.10.2023 ob 23:07
Še dobro, da si ga izbrala po svoji ženski intuiciji. Desci so nižja vrsta, ker intuicije nimajo.
Se strinjam. Raje sem sama v hribih in jamah kot, da bi si deca navlekla. Še psa nočem, sploh pa ne samca. Raje sem sama, pa da ni nikogar ob meni. Hrano si kar po internetu naročim.
Anonimno 6064, 31.10.2023 ob 23:44
Tako je587
Pravis, da moski nimamo intuicije? Kar zivi v tem prepricanju in veliko srece ti zelim! 🤗
Na kratki rok lahko z nekom manipuliras. S casoma pa se karte same od sebe zacnejo odpirati. Poti nazaj ni vec. Ko se zamanipuliras, ti tudi intuicija, vec ne pomaga. 🤫
Pa sej MANIPULACIJA je pri njej najglobje izražena osebna lastnost.
Ona beži v svoj svet fantazije v virtuali, ki si ga tu ustvarja na MON-u, ker je njeno lastno življenje bedno, oziroma ga sploh nima.
Tu je lahko kdorkoli, le vzdevek zamenja, lahko je več oseb in lahko ljudi s kakršnimi ne zna sobivati in z njimi navezovati odnosov v resničnem življenju vrti okoli prsta tu v internetni resničnosti, ne da bi jo poznali kako bedna je.
Res bedno je njeno življenje, če je to vse kar ima.
Tako da laže, se pretvarja, vsa podmukla, pritlehna in manipulatorska kot je. Ker žal se niti za to njeno svinjsko lažnivo manipulativno zunanjostjo ne skriva nič lepega.
Nikoli še nisem srečal osebe, ki bi jo bolj pomiloval kot njo.
Ampak s tem kar tu počne najmanj koristi ravno sama sebi.
- Ravno sla skozi enako izkusnjo. Kot da govoriva o istem cliveku 🙈 Le da sem jaz malo bolj takticno izpeljala in stvari prisla do dna. Vrjemi pa, da je prav tako grdo, ko izves podrobnosti. Se pa da vse prebolet. Dopuati si zalost in predelaj…potem pa obrni nov luat. Ni vreden…ko bos slabo se potolazi s tem, da se ima on v tem trenutku fino in ni vreden tvoje zalosti…ne daj mu tega veselja. Tvoja dvignjena glava ga bo bolj bolela. Zmores to 💪