Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še kdo trpi

Še kdo trpi

Mene kar reže, boli v notranjosti, sem v zgodnji fazi prebolevanja, jesen, kratki deževni dnevi še potencirajo vse skupaj. Za zabave nisem, ker se mi ves čas vrtijo filmi bivšega v glavi, ki me je vlekel za nos. Zdej se hoče vrniti, ni je stvari ali besed, ki bi mu jih še lahko verjela. Sesul se mi je svet, kolegice mi pravijo, naj se zamotim z drugim, ostala okolica ne razume, da mi je že 2 meseca hudo, seveda, rajajo in pijejo za te praznike. Ni mi do drugega :(( Nazaj k bivšemu ne upam, ker ponovnega igrajčkanja ne bi prenesla. Res sem ga ljubila 🙁 grem ven, hodim, gledam filme, pišem dnevnik, pa še zmeraj sem tako žalostna, se niti ne nasmejem več….

Če pogledaš situacijo iz druge plati…Sedaj je enkratna priložnost, da se končno sebično posvetiš samo sebi.

Po mojih izkušnjah nikoli ne preboliš. Prerasteš.

Smeti so se same odnesle… Boš že prebolela, pusti času, da naredi svoje. Še vedno je.

Vmes pa tako kot ti svetujejo in kar že počneš, zamoti se čim bolj in imej se rada, tako kot te on ni in kot si zaslužiš. Bo bolje, samo vztrajaj.

Za tvoje počutje je kriv Golob.

Odgovor na objavo uporabnika
NOVA 24, 31.10.2023 ob 22:33

Za tvoje počutje je kriv Golob.

Točno tako. To pa imaš prav. Vlada določa vzdušje v državi saj je ves potek v državi od vlade odvisen. Avtorica ti bom pozneje še kaj več o temu napisala. Sem tudi 1 punca.

Najbolj od vsega pa mi je mučno to, da določenih odgovorov nikoli ne bom dobila, par stvari me muči.. nekaj mi je prikrival in lagal, a ker nisem taktično izpeljala in sem ven padla, je do naslednjega srečanja vse lepo za sabo počistil… tako ostajam v nevednosti glede ene ženske in s tem se prebolevanje ful podaljša.. lažje bi mi bilo, če bi mi rekel direkt v obraz grdo resnico..

Ena_208, 31.10.2023 ob 22:57

Najbolj od vsega pa mi je mučno to, da določenih odgovorov nikoli ne bom dobila, par stvari me muči.. nekaj mi je prikrival in lagal, a ker nisem taktično izpeljala in sem ven padla, je do naslednjega srečanja vse lepo za sabo počistil… tako ostajam v nevednosti glede ene ženske in s tem se prebolevanje ful podaljša.. lažje bi mi bilo, če bi mi rekel direkt v obraz grdo resnico..

Še dobro, da si ga izbrala po svoji ženski intuiciji. Desci so nižja vrsta, ker intuicije nimajo.

Tako je587, 31.10.2023 ob 23:07

Še dobro, da si ga izbrala po svoji ženski intuiciji. Desci so nižja vrsta, ker intuicije nimajo.

Se strinjam. Raje sem sama v hribih in jamah kot, da bi si deca navlekla. Še psa nočem, sploh pa ne samca. Raje sem sama, pa da ni nikogar ob meni. Hrano si kar po internetu naročim.

Ja, to je pa karma. Ko se norca delate iz tipčkov, jih ovijate okoli prsta in manipulirate, se vam fino zdi. Vsi vemo, kako se babe norca delate. Potem pa enkrat pride dan poračuna …

Tako je587

Pravis,  da moski nimamo intuicije?  Kar zivi v tem prepricanju in veliko srece ti zelim! 🤗

Na kratki rok lahko z nekom manipuliras.  S casoma pa se karte same od sebe zacnejo odpirati.  Poti nazaj ni vec. Ko se zamanipuliras,  ti tudi intuicija,  vec ne pomaga. 🤫

Anonimno 6064, 31.10.2023 ob 23:44

Tako je587

Pravis,  da moski nimamo intuicije?  Kar zivi v tem prepricanju in veliko srece ti zelim! 🤗

Na kratki rok lahko z nekom manipuliras.  S casoma pa se karte same od sebe zacnejo odpirati.  Poti nazaj ni vec. Ko se zamanipuliras,  ti tudi intuicija,  vec ne pomaga. 🤫

Pa sej MANIPULACIJA je pri njej najglobje izražena osebna lastnost.

Ona beži v svoj svet fantazije v virtuali, ki si ga tu ustvarja na MON-u, ker je njeno lastno življenje bedno, oziroma ga sploh nima.

Tu je lahko kdorkoli, le vzdevek zamenja, lahko je več oseb in lahko ljudi s kakršnimi ne zna sobivati in z njimi navezovati odnosov v resničnem življenju vrti okoli prsta tu v internetni resničnosti, ne da bi jo poznali kako bedna je.

Res bedno je njeno življenje, če je to vse kar ima.

Tako da laže, se pretvarja, vsa podmukla, pritlehna in manipulatorska kot je. Ker žal se niti za to njeno svinjsko lažnivo manipulativno zunanjostjo ne skriva nič lepega.

Nikoli še nisem srečal osebe, ki bi jo bolj pomiloval kot njo.

Ampak s tem kar tu počne najmanj koristi ravno sama sebi.

Za vsako rit raste, 31.10.2023 ob 23:23

Ja, to je pa karma. Ko se norca delate iz tipčkov, jih ovijate okoli prsta in manipulirate, se vam fino zdi. Vsi vemo, kako se babe norca delate. Potem pa enkrat pride dan poračuna …

To pa lahko iz lastnih izkušenj potrdim.

A si sigurna? Zaključi s tem, s čimer razpolagaš. Ne ustvarjaj si dodatnih scenarijev, če nimaš odgovorov. Tudi brez tega, česar ne veš, imaš dovolj materiala, da poglavje zaključiš. Kdaj, je relativno. Sicer tudi od tebe odvisno.

Koliko časa sta bila skupaj? Ali dobiš odgovore ali ne, je brezpredmetno. Je kar je. Sama sem se sprijaznila in zaklenila ta del nekam stran. Živim življenje, prebolela pa nisem in mi je še vedno težko.

Ocitno nista sla narazen zarad te zenske ki jo je pocistil.

Ker ne ves a je al ni.

Ena druga, 01.11.2023 ob 18:07

Koliko časa sta bila skupaj? Ali dobiš odgovore ali ne, je brezpredmetno. Je kar je. Sama sem se sprijaznila in zaklenila ta del nekam stran. Živim življenje, prebolela pa nisem in mi je še vedno težko.

Koliko časa pa sta že narazen?

Samo to počutim se enako in bo potreben čas da prebolimo…

Sva že dve.Tudi sama prebolevam ljubezen petih let. Za hrbtom se je dobival z drugo.

Tudi meni ni do zabav.Tèžko je, vendar takšne ljudi je potrebno pustiti za sabo.

Mahhhh dej…Kurc ga gleda.Še dobro da je šel.Na tista vprašanja trenutno nimaš odgovorov, pa to ni nobena katastrofa.Spoznala boš drugega, tisočkrat boljšega!

Čim prej prekinite vse stike, onemogočite mu, da dostopa nazaj v vaše življenje. Samo, ko se boste popolnoma odtrgali, ga boste lahko pozabili.

Ne nazaj, ne k drugemu…poznam…sama moraš preboleti. Traja.

Abc302, 12.11.2023 ob 13:28

Ne nazaj, ne k drugemu…poznam…sama moraš preboleti. Traja.

Jap, točno tako. Potem pa še za povrhu nisem tipom nevem tako zanimiva, nimam zgleda tisto nekaj, stara 30+ tako da me je zelo strah, da bom ostala sama :((

Ravno sla skozi enako izkusnjo. Kot da govoriva o istem cliveku 🙈 Le da sem jaz malo bolj takticno izpeljala in stvari prisla do dna. Vrjemi pa, da je prav tako grdo, ko izves podrobnosti. Se pa da vse prebolet. Dopuati si zalost in predelaj…potem pa obrni nov luat. Ni vreden…ko bos slabo se potolazi s tem, da se ima on v tem trenutku fino in ni vreden tvoje zalosti…ne daj mu tega veselja. Tvoja dvignjena glava ga bo bolj bolela. Zmores to 💪

Cas celi rane. Rek ki mu nihce z zlomljenim srcem ne verjame, pa drzi kot zakleto. Glavo pokonci in vsak dan posebej. Zjokat ko je treba in spet dalje. En dan se bos ozrla nazaj in vzela to kot izkusnjo in dokaz da si dovolj mocna in da ti noben supak ne bo vec stal na poti do srece.

Srečen vsak, ki te je zgrešil. Tudi pes !

New Report

Close