Še kdo trpi
Ljubezen boli!!!
Tudi sam sem že skoraj 4 mesece sam v hiši, žena je pri mami, se zdravi za depresijo in v teh mesecih skoraj ni hotela imeti stikov z mano. Ne bi se pa ločila, če jo zahtevam jaz potem bi podpisala. Prva dva meseca in pol sta bila peklenska. Počasi se navajam na življenje brez nje, zabije me pa ponovno v tla občasno dajanje nekih upanj z njene strani. Vsakič se bolečina povrne z vso silovitostjo. Včasih resnično traja, da se nekateri poberemo in se soočimo z neizbežnim.
Pri prvi ljubezni,to z težavo prebolis. Bolj je vedno lažje. Jaz sem bil prejšnji teden z eno ki je lagala da je revna in tako naprej, jutri bi mogla priti k meni bi imela 25000 funtov prihodke zase in vstane kdaj hoče in tako naprej. Pa potem mi sporočijo koliko je ura, sej sem sklepal da je to, ampak se uštel. Nič hudega je samo denar 3500funtov. Ampak kaj je v resnici naredila z lažmi in dejanji se ne zaveda, zdaj mi je vseeno za vsako njo pa sem tako in tako že pred prebolel.
A službo imaš? To je namreč najbolj važno. Brez službe nikamor ne moreš in nic ne moreš. Pa da so prijateljice! Ne smeš bit tak od moških odvisna. On tebe ni spoštoval. Odloči se za zakon s tistim, ki bo vse zate naredil in ti to tudi dokazal, ne sme pa si na srečanju nikoli naročiti alkohola. Ne nori s trdo glavo tja, kjer za tebe ni mesta. Poveži se s tistom, ki je nor nate.