Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še kdo v mrtvem zakonu, prazen in utrujen?

Še kdo v mrtvem zakonu, prazen in utrujen?

Sredi 40-ih… Zdi se mi, da nimam več česa dati, izpraznjena, utrujena, naveličana, žalostna, polna hrepenenja po nečem…

Zakaj ostajaš, zakaj sama sebi to povzročaš in sprejmi svojo odgovornost. Ker to je tvoja izbira…

polna hrepenenja po nečem…

trdim, malo drugačnim kot je doma.

Nas je več v takem zakonu

Odgovor na objavo uporabnika
Naravno3, 14.02.2023 ob 12:33

Nas je več v takem zakonu

Sem na voljo, da vam popestrim vaše dolgočasne zakone.

Če kdo čuti podobno (ž/m), mi lahko piše na karolinagh00@gmail.com

Morda najdemo rešitev, tolažbo ali lepo besedo…izmenjamo izkušnje. Nimam nikogar, ki bi se mu zaupala…

(Ime izmišljeno, se razume)

V mumificiranih zakonih ste samo zato, da ste družbeno sprejemljivi. Čakate na čudež, ki ga ne bo, saj nimate jajc, da bi kaj spremenili. Zdolgočaseni boste do smrti, tudi dobesedno.

Slovenke ste itak razvajene za znoret, potem pa razmišljate o drugih tičih. Edino zdravilo Slovenke najdejo v dolini reke Niger, kjer se znorijo na pravem moškem 25+cm. Zvone Šeruga je vozil še vodena popotovanja dol.

Še tiste, ki jim grozijo gredo stran, pa da ve ne bi zmogle?

Nisem osebno, sem le priča takemu zakonu in opažam, da ji že paše tako, kaj bodo pa ljudje rekli, če ga slučajno zapusti in sebi spremeni položaj na bolje. Kaj bodo pa ljudje rekli… Se joka kako težko ji je z njim, druge vlači v zgodbo da bi ji pomagali, ko se drugi oglasijo pa stopi možeku v bran in druge predstavi kot zlobne. Takšna si ti tudi? Pfuj 💦

Ne, nisem takšna.

Blednica, 14.02.2023 ob 14:11

Nisem osebno, sem le priča takemu zakonu in opažam, da ji že paše tako, kaj bodo pa ljudje rekli, če ga slučajno zapusti in sebi spremeni položaj na bolje. Kaj bodo pa ljudje rekli… Se joka kako težko ji je z njim, druge vlači v zgodbo da bi ji pomagali, ko se drugi oglasijo pa stopi možeku v bran in druge predstavi kot zlobne. Takšna si ti tudi? Pfuj 💦

Je to Alenka 🤣?

Ta ni Alenka, ziher pa je kakšna Alenka med njimi, takšno stanje ni redko.

Brez zamere avtorica 😓

Si poskusila kdaj kaj ukrepat?

Točno tako, oni hočejo jokati in se smiliti sami sebi. V vsakem primeru bi to spremenili če jim ni, jim vloga žrtve le ugaja.

Lahko greš z novim partnarjem v drugačno življenje,sam večina jih spozna,da so sedaj še na slabšem.. redki pa uspejo..

Tako se pocutis ti in to cutis v sebi. Na to nima vpliva zunanja okolica, se manj pa neka oseba. Ce hrepenis po necem, potem se loti tega. Zakaj krivis drugo osebo, da tega ni? Ce je to neko hrepenenje po drugi osebi, potem se pogovori to z mozem. Zakaj se ne? Kaj imas zgubiti?

Ce hoces potovati, daj.

Ce hoces iti nekam za vikend, pojdi.

Ce hoces nekaj doziveti, dozivi.

Noben te ne omejuje, samo pogovori se!

Knjiga Funny od Mihe Mazzinija bo avtorici te teme prav prišla. 🙂

Jaaa, umiram od rutine in dolgcajta.. Z mozem sva samo se cimra, prav vse mi gre na zivce pri njem, ce ne bi bilo otrok, bi sla ze vceraj. Pa vedno bolj se z leti kazejo njegove negativne lastnosti.. Ki se zdaj potencirajo. Ne vem ce bom se zdrzala v vezi do abrahama, pa sem 46..

Eni smo v vezah in nam je lepo, ni brez težav, pa se še vedno uspemo imeti dobro.

Vpiši se v tečaj Tantre za začetnike.

Kaj je Tantra? S Tantro  poskušamo dosegati harmonijo in enotnost. Tantra je predvsem pot transformacije in zavedanja. Tantra ima pozitiven pogled na seksualno energijo, nikakor je ne odbija, kajti le ta se uporablja kot energija napredka, evolucije, ekstaze in tudi integritete (celovitosti, skladnosti).

Tantra je tudi najmočnejše zdravilo za lajšanje stresa, saj postavlja življenje v perspektivo, izboljšuje odnose in komunikacijo, ter vodi do osebnostne in duhovne izpolnitve.

Rezultat? Kvalitetno življenje, polno ljubezni, ekstaze, intimnosti in harmonije znotraj in okoli sebe.

Moški je sonce, ženska je luna. 🙏

To pa mislim, da ni kriv zakon, ampak si pac sama pusta, od partnerja pa pricakujes, da te bo animiral, namesto da sama sebe spravis v red.

40-ta so znana po tem, da clovek hoce spremembe, a napacno je te spremembe iskati v okolici in drugih, jih je treba najti pri sebi.

Isces hrepenenje? Mladost, a ne? E, mladosti ne bo vec, lahko pa zrihtas samo sebe in bo spet hrepenenje.

Ma, polne riti vsega imate, a ne znate sami s sabo! Kaj ste delali 45 let?!

Daj se ne delaj lepe in uboge…njegov denar, kaj? Če bi bil suh, bi z lahkoto imela zanimivo življenje kje drugje :):)

Cona udobja itak, 14.02.2023 ob 12:42

V mumificiranih zakonih ste samo zato, da ste družbeno sprejemljivi. Čakate na čudež, ki ga ne bo, saj nimate jajc, da bi kaj spremenili. Zdolgočaseni boste do smrti, tudi dobesedno.

+1

Tudi tisto glede animiranja je res. Razumem pa, da ti nekdo ni intelektualno v izziv. Ampak s takšnim se pač ne poročiš. Aja, so bile druge prednosti s poroko, pa treba je blo met otroke itd. Vidim da ljudje kar nobene priložnosti za razmerje ali poroko ne izpustijo tudi če ni to to, če pride pa kakšen boljši mimo pa seveda presedlajo. Če pa ne… pa travmirajo kako je hudo in dolgočasno, kot da jim je kdo kriv in da nimajo izbire.

To je realnost te opevane “družinske sreče”. Me je kar groza, da bi morala biti obsojena na nekoga do konca življenja. Ne, hvala.

Pozdravljeni. Bila v tej koži. Končno zbrala pogum in odšla. V najem. Težko je finančno, ampak osvobodila sem se bremena.Lažje diham. Neprecenljivo

New Report

Close