Najdi forum

Pozdravljeni,

še glede mailov me zanima kje se jih najde na računalniku. In sicer nastavljeno imam tako, da se bi maili naj shranjevali v računalniku. Ko grem v Thunderbird, v nastavitve strežnika za določen mail,
vidim spodaj krajevni imenik, kjer mi pokaže kje na računalniku je shranjeno. In sicer na C disku, dalje Users, nato moje ime in še nekaj map je navedeni vse do konca.

Ko grem nato v C pa noter ni Users mape, ampak je mapa Uporabniki, v kateri je mapa z mojim imenom, ni pa v tej mapi nato ostalih map, ki so navedene v Thunderbirdu…

Isto je bilo v mojem starem računalniku in vas tako sprašujem kako se sedaj najdejo te mape?
Želela bi namreč preveriti, če se mi maili pravilno shranjujejo in kje sploh so.

Hvala za namig.
Lp

Omogoči pogled skritih datotek. Pogled/Možnosti/Spremeni možnost mape in iskanja – Pogled (Pokaži skrite datoteke, mape in pogone)

Pozdravljeni,

najlepša hvala – sem našla.

A mi lahko prosim še poveste kako bi najlažje prebirala shranjene maile, s priponkami vred – če želim npr. mapo SENT odpreti, me vpraša s katerim programom, ker očitno ni ustreznega na računalniku. Če izberem Internet Explorer, vidim v njem le tekste, priponk pa ni. Kakšna je možnost uporabe tega, kar je npr. v mapi SENT, s katerim programom ali kako bi lahko mail v kompletu uporabila?

Hvala, lp

Poskusi odpreti z istim programo kot ga uporabljaš za elektronsko pošto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close