Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še malo pa bi znorela

Še malo pa bi znorela

Pismu…. nisem zobne nitke najdla….

:))))))

Ma zdej je vse pod kontrolo….

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Jst sm pa misnla, de te ta nov del garderobe tišči;-)))))))))))))))))))))))))))

Hooooo… to pa ne…. sej sem ga provala…. pa mal tudi telovadla po kabini….. ki jebemti te kose oblačil….. ku se malo muvaš skoči vse ven… hahaha

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

A si probala kšn bowling položaj tm u kabini, al kaj:-)))))))))))

Al jemaš že tak decolte, da ne veš več, kaj je tisto, kar gledaš ???

Jest bi ga imela na uni strani, na hrbtu, ha, ha, ha !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ma sem mela premalo prostora…. hahaha

Kukaršno r’t jemam, bi bilo bl primerno, kukar udspredi, kjer se bojim, da bi mi popak skočio vani !:-)))

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

pojedla..hahha

lari…….a kaj pomagam?

leta letijo - iščem stevardeso.....

Razo….. še dobro da si…. hitro prilaufaj… :)))

NO, boš pa v soboto;-)))))))))))))

Sej morde sm pa kej zabrklala – mrde je blu pa mišlenu za na hrbt, porkavaka;-))))))))))))))))))))

žnorco miislim…

a prideš v soboto?

leta letijo - iščem stevardeso.....

Žniranco bi vzela.
:))

Kaj misliš ti? Da pridem al ne?

Ma itak, de pridem….. za nič na svetu ne zamudim…. :))

Dej mi povej, kaj je to, da bom za drugič vedla…. :))

Žniranca —–> vezalka

Mat, tole je pa šit, če zobne nitke ne najdeš.
Fuul zastopim!

;-))))))

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

Joj Acjom…. sej nimam Postojnske jame med zobmi…. al se ti zdi, da ja…. :))

Kanede? Uf, uf uf…. 🙂

hahahaah……….
tvoji zobeki so biser, ki sveti ponoči.
Še lepši so kot tvoje zizike.
:)))))

Ma ja…. taki so, ku da bi jih malo z brzostrelko zrahljal….. hahaha

New Report

Close