Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Še malo pa bom gospa

Še malo pa bom gospa

Morem priznat,da je ful hitro minilo.Še dober teden,pa bo vse za mano in nama z mojim možem se zdi prav škoda.Poročiva se 16.8.
Vse ,razen njegovih čevljev, je urejeno.Danes grem probat obleko,ki je čudovita.Imava pa srečo,da sva lahko vse organizirala sama in nisva nič komplicirala ( vabila sva izdelalasama,oba greva od doma skupaj,kre jaz že ose let živim sama,ne bova imela konfetoc,ampak bo vsak svat dobila še isti večer fotografije,poroka bo bolj v smisli žura kot pa nekih starih običajev).v sobot se že najavljajo prvi gostje,meni je uspelo ondržat kilograme-to me je najbolj mučlo od vsega.Drugače je pri prganmizacijii šlo vse glako.Tud pri rožah ne kompliciram,za dekoracijo bojo kar z domačega vrta-cinije in sončnice in po mojem bo super.

No, tudi jaz se poročim 16.8., grem od doma k fantu, priprave so končane, samo še kakšne malenkosti urejamo sproti, npr. končno število svatov, frizer, morda se še kaj najde, ampk v glavnem je končano. Kje pa se poročiš? Jest se na Bogenšperku, nato pa v cerkvi, kjer živim jaz, fešta tudi v bližini. Tud jest bom mela sončnice, domače, nekaj kupljenih za poročni šopek, a ni fino, ker ni treba tolk komplicirat z rožami kot nekatere? Želim ti čimbolj mirne priprave in uživanje še zadnjih samskih dni, lp E!

Se pridružujem obema, kajti 16.8. bo tudi zame dan “D”. Poročila se bova v galeriji Repanšek. Obema želim čim lepši in zabavni potek vsega, pa upajmo, da nam bo še vreme naklonjeno.

No kako, drage mladoporočenke? Preživele? Bilo fino? Sem videla kar nekaj porok to soboto in obujala spomine na svojo…

Oglasite se kaj, povejte, kako ste se imele.

Pa veliko sreče v zakonu vsem.

New Report

Close