Še malo pomoči
No po nekaj tedenskem (bolezenskem) premoru se spet oglašam. Po vaših priporočilih sem postala ljubiteljica kozmetike Isa Dora. Kot sva že omenili sem zgrešila odtenek pudra Sheer to cover in še delam na tem, da bi dobila v drogeriji tester svetlejšega odtenka. Zaradi bolezni mi ni uspelo iti na ličenje v Kranj, tako da upam na prihodje termine (upam da jih boste objavili) in se kar sama ličim po svojih najboljših močeh. No o ličenju oči je bilo že kar nekaj povedanega in tudi zelo uporabnega. Sama ličenja ne uporabljam vsak dan ampak le priložnostno, tako da se mi ne zdi smiselno imeti ličila v vseh barvah oblečil. Upam, da mi boste na tem področju lahko kaj svetovali. Oblačim se ponavadi v temne hlače (črne, sive, rjave) in pozimi ponavadi tudi v temne puloverje (bordo, siva, črna).
Sedaj uporabljem kot osnovo svetlo roza in vijolično vendar ne pre močno senco.
Lase ima pobarvane blond, oči rjave in me zanima, kakšne barve senčila naj uporabljam glede na oblačila, da mi ne bi bilo treba kupovati za vsak pulover svojo barvo? Ali lahko poizkusim z rjavimi odtenki? Rada bi nežen make-up, tople barve, ki bi se prilegale sivim, rjavim, črnim in bordo barvam oblačil!
Lepo vas pozdravljam in upam, da nisem preveč obsežna.
Hvala za odgovor,
Andreja
Upam, da niste sedaj vi zboleli, ker že nekaj dni ne odgovarjate.
Uspelo mi je dobiti tester pudra, vendar ne od Isa Dore, ker je tisti odtenek, ki ga imam najsvetlejši. Sedaj preizkušam tekoči puder od Elizabet Arden. Ali mi ga priporočate? Kupila sem prav tako maskaro od E.A. vendar imam občutek, da mi zlepi skupaj trepalnice ko nanesem dvakrat. Ali je dovolj le en nanos? Čakam na vaše mnenje in vas lepo pozdravljam.
Andreja
Lep pozdrav!
Se opravičujem za tako pozne odgovore, vendar mi pogosto čas ne dopušča, da bi odgovorila vsem in na vse odgovore hitro.
Puder E.A. ima zelo podobno teksturo kot IsaDorin puder Sheer to cover. Ne vem sicer ali je parfumiran ali ne, vendar ima podoben učinek kot IsaDorin puder.
Glede na tip kože vam svetujem uporabo tekočega pudra E.A.
Glede maskare, pa vam moral žal priznati, da tudi sama nisem bila najbolj zadovoljna z maskaro E.A. Ne vem sicer katero maskaro ste kupila, vendar z maskaro za volumen od E.A. nisem bila preveč zadovoljna.
Lahko sicer poizkusite z enkratnim nanosom maskare, vendar ne vem, če bo to izboljšalo situacijo.
Kar se tiče maskar v cenovnem razredu E.A., vam svetujem Lancome ali Heleno R.
Lp Nada