Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se mi malo meša……….

Se mi malo meša……….

A še ne veš? Za uni dan sva s Saškotom odpovedala vse zadeve, ki bi vam lohku prekrižale pot!:-)))))))))))))))99

:))))))))))))))))))))))))

Sej jest sem bla pred kratkim v Velenju in smo se že prešlatale, tku da ne bo take sile zdej…. hahaha

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

pa ti tak lepo pošlatala ku jaz, a ne? hahaha

Samo se ti spretno umakni in bo vseeee v rjdi……. jst mam tudi stvari…. ma bom že…. :))

Matr, vse za dobro družbo….

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Kaj? A če mi še kdo tku fajn pošlata ku ti?

Ma neeeeeeeeeeeeeeee… ti si najboljša…. hahaha

zakaj?…………..čim krajša, tem prej pride do muce! hahahah.điz……..sem trefjena.

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa……..tooooooooooooooo……………hahahahha

Ma glih zato…. da ni vse takoj na dohvatu ruke…. :)))

Res??!
JA, fino…torej, dielma odpade.
Refošk PRIDEM! ;-)))

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

He he…
Sam, da ti maš mene radaaaaa…..;-))))

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

Hočeš še kaki mp3….. al si že dobila nov CD?

jaz itak vem..upsssssssssssss

fotko jim pošlji…hehheheheh….sebe…khmmm—–

leta letijo - iščem stevardeso.....

Prosim, prosim za;
– TVOJA DRUGA STRAN
– SOBA 102
– SVET JE PREMAJHEN
– NISI MOJA

Ma ej, jaz bi imela vse… ;-))))))

A tuki smo….. .)))))

Ma vse ti pošljem, dej…. :))

New Report

Close