Se mi zdi da smo uspesni
Smo smo, dobei smo.
Vse bo ok folk, sam pridni bit pa umirit se in pazit na razum.
Aja, pa razumet, da mora vsak posameznik nekaj dat zato da je tako. Ne jokat ker se ne morete druzit, ne jamrat ker boste en mesec namesto v marecator kupovali v eurospinu, ne jamrat ker se je treba z otroci ucit itd..
Rezulati so/bodo 🙂
SRECNO SLOVENIJA
Nehote me skrbi, da je pod površjem vse kaj drugega. Premalo vemo o virusu samem. Ljudje se ne držijo navodil, trgovine, banke…skoraj vsi brez rokavic in mask. Vsaj rokavice, da bi imeli.
Bolj ko se bomo zdaj hvalili kako smo uspešni, več ljudi bo spet zunaj. Zdaj moramo zdržati še 1 mesec, zato da bomo ven iz tega. Pa se bomo kasneje hvalili;)
Podatki so kar optimistični, se pravi, da ta način je uspešen. Se splača malo potrpeti. Čeprav je v zvezi z virusom še vedno ogromno neznank, le ni tako, kot je sprva kazalo na posnetkih, da so ljudje kar kolapsirali sredi ulice, pa množične ponovne okužbe. Da bi le ostalo obvladljivo.
Držite se, ljudje. Vse ostalo bomo že zmogli. Če so obnovili popolnoma porušena nemška mesta in oz države na tleh naredili gospodarski čudež, se bomo tudi mi pobrali. Mogoče se bomo iz te izkušnje še kaj naučili.