se Milan Kučan vrača v politiko?
hahaha, ti se ga pa res orenk bojiš, ane.[/quote]
tisti, ki so okusili Goli otok se na ta račun ne smejejo tako kot ti ninej!?
Si pa pokazal svoj pravi obraz![/quote]
Od neukih otrok ne moreš pričakovati, da bi vedeli, kaj se je dogajalo tam. Večine pa to niti ne zanima, saj se je to dogajalo v nekem drugem času, predvsem pa drugim ljudem.
hahaha, sem mislila da si bil ti tam, ker toliko veš o Golem otoku.
smejim se tebi, ker se delaš žrtev nekega sistema pa sploh nisi bil.
veš palčki so pravljična bitja, taka dobra ki rada pomagajo, jih ima veliko slovencev na svojih vrtovih za srečo.[/quote]
Tudi glede tega se motiš. Tudi pravljična bitja niso vsa dobra in prijazna, temveč so med njimi tudi veliki zlobneži. Tudi med palčki.
veš palčki so pravljična bitja, taka dobra ki rada pomagajo, jih ima veliko slovencev na svojih vrtovih za srečo.[/quote]
Tudi glede tega se motiš. Tudi pravljična bitja niso vsa dobra in prijazna, temveč so med njimi tudi veliki zlobneži. Tudi med palčki.[/quote]
A špicparkelj?
Tudi glede tega se motiš. Tudi pravljična bitja niso vsa dobra in prijazna, temveč so med njimi tudi veliki zlobneži. Tudi med palčki.[/quote]
A špicparkelj?[/quote]
hahaha
hahaha, ti se ga pa res orenk bojiš, ane.[/quote]
tisti, ki so okusili Goli otok se na ta račun ne smejejo tako kot ti ninej!?
Si pa pokazal svoj pravi obraz![/quote]
Od neukih otrok ne moreš pričakovati, da bi vedeli, kaj se je dogajalo tam. Večine pa to niti ne zanima, saj se je to dogajalo v nekem drugem času, predvsem pa drugim ljudem.[/quote]
o hvala, ker si me tako pomladila, otrok o seveda sem, vsaj dokler imam še mamo živo. A dej nehi v drugem času in drugim ljudem, a to ti čist zares?
To ni res, da mu ljudstvo verjame. Verjame mu zgolj določen odstotek ljudstva.[/quote]
in ta odstotek je…..????[/quote]
Hvala bogu, čedalje manjši – vendar, če g. Kučan spet aktivira “uspešne poslovneže leta” iz foruma 21, lahko s pomočjo objektivnega poročanja grupe 571, spet zavihti Drugorazrednega na najvišji stol v državi.
Kučan ve, da je v Sloveniji še dosti bebčkov, na katere računa !!!
Samo ne ve, da so ga že tudi prenekateri bebčki spregledali, saj ga vidijo kot glavnega mafijaša in ne politika.
Realno gledano, nima več možnosti, to tudi sam ve, vendar njegova zahrbtnost in pritlehtnost ni za podcenjevat, saj ima medije in 571 pisunov .
Slovenija ima na grbi še zadnjega komunističnega diktatorja bivšega enoumja ! Ranjeno zver, pa nikakor ni za podcenjevat !