Najdi forum

Splash Forum Politični čvek se Milan Kučan vrača v politiko?

se Milan Kučan vrača v politiko?

hahaha, ti se ga pa res orenk bojiš, ane.[/quote]

tisti, ki so okusili Goli otok se na ta račun ne smejejo tako kot ti ninej!?
Si pa pokazal svoj pravi obraz![/quote]

in kako je na golem otoku, a.

Inflacija.

Redki še živijo, ninej pojdi jih obiskat in se jim smej v obraz pa palčka iz Murgl s seboj vzemi….

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

hahaha, sem mislila da si bil ti tam, ker toliko veš o Golem otoku.

smejim se tebi, ker se delaš žrtev nekega sistema pa sploh nisi bil.

veš palčki so pravljična bitja, taka dobra ki rada pomagajo, jih ima veliko slovencev na svojih vrtovih za srečo.

Goli otok še obstaja. Je namreč še vedno tam, kjer je bil, v Kvarnerskem zalivu med Rabom in celino. Prepričana sem, da bi Hrvatje z veseljem obnovili nekdanje dejavnosti na njem, če bi tja pošiljali Slovence.

To ni res, da mu ljudstvo verjame. Verjame mu zgolj določen odstotek ljudstva.

Od neukih otrok ne moreš pričakovati, da bi vedeli, kaj se je dogajalo tam. Večine pa to niti ne zanima, saj se je to dogajalo v nekem drugem času, predvsem pa drugim ljudem.

veš palčki so pravljična bitja, taka dobra ki rada pomagajo, jih ima veliko slovencev na svojih vrtovih za srečo.[/quote]

Tudi glede tega se motiš. Tudi pravljična bitja niso vsa dobra in prijazna, temveč so med njimi tudi veliki zlobneži. Tudi med palčki.

veš palčki so pravljična bitja, taka dobra ki rada pomagajo, jih ima veliko slovencev na svojih vrtovih za srečo.[/quote]

Tudi glede tega se motiš. Tudi pravljična bitja niso vsa dobra in prijazna, temveč so med njimi tudi veliki zlobneži. Tudi med palčki.[/quote]

A špicparkelj?

Tudi glede tega se motiš. Tudi pravljična bitja niso vsa dobra in prijazna, temveč so med njimi tudi veliki zlobneži. Tudi med palčki.[/quote]

A špicparkelj?[/quote]

hahaha

Od neukih otrok ne moreš pričakovati, da bi vedeli, kaj se je dogajalo tam. Večine pa to niti ne zanima, saj se je to dogajalo v nekem drugem času, predvsem pa drugim ljudem.[/quote]

o hvala, ker si me tako pomladila, otrok o seveda sem, vsaj dokler imam še mamo živo. A dej nehi v drugem času in drugim ljudem, a to ti čist zares?

To ni res, da mu ljudstvo verjame. Verjame mu zgolj določen odstotek ljudstva.[/quote]

in ta odstotek je…..????

To ni res, da mu ljudstvo verjame. Verjame mu zgolj določen odstotek ljudstva.[/quote]

in ta odstotek je…..????[/quote]

Hvala bogu, čedalje manjši – vendar, če g. Kučan spet aktivira “uspešne poslovneže leta” iz foruma 21, lahko s pomočjo objektivnega poročanja grupe 571, spet zavihti Drugorazrednega na najvišji stol v državi.

in ta odstotek je…..????[/quote]

Hvala bogu, čedalje manjši – vendar, če g. Kučan spet aktivira “uspešne poslovneže leta” iz foruma 21, lahko s pomočjo objektivnega poročanja grupe 571, spet zavihti Drugorazrednega na najvišji stol v državi.[/quote]

Kaj se mu forum 21 pravkar sesul?

Fino, ne? Plave očke ipd. …[/quote]

ma tko debela lička, da se očke iz njih ne vidijo. Sploh pa, saj niso več plave.
Kot rečeno – ne vidijo se.

Kučan ve, da je v Sloveniji še dosti bebčkov, na katere računa !!!

Samo ne ve, da so ga že tudi prenekateri bebčki spregledali, saj ga vidijo kot glavnega mafijaša in ne politika.

Realno gledano, nima več možnosti, to tudi sam ve, vendar njegova zahrbtnost in pritlehtnost ni za podcenjevat, saj ima medije in 571 pisunov .

Slovenija ima na grbi še zadnjega komunističnega diktatorja bivšega enoumja ! Ranjeno zver, pa nikakor ni za podcenjevat !

Kljub vsemu pa bebčki še vedno ostajate bebčki.

Boom————— To je res in mislim, da je tvoj najbolj pameten odgovor do sedaj !

Boom————– Albert Ainstein je nekoč dejal, da je vse relativno in kar je danes pametno, je jutri lahko že bedasto in obratno !

hahaha valovi, pol si pa kar mal shranjuj tele tvoje prispevke, se znaš ob njih šez čas dobro nasmejati!!!!:)))))))))))))

Ninej———– hehehe mi ni treba, saj se ti pobrigaš za to, kaneda ? Drugače ne dobiš honorarja !

ninej in boom

Nekako se mi zdi, kako je to samo ena oseba . Levica ima polno zvijač in lisica ima zmeri dve lukni. Pametne pa ravno niso, saj jih dost konča kr na cest.
Se mi pa zdi, da je to ženska oseba, ker hoče imet zmeri zadjo. Kaka stara AFŽ-jevka, bo kr držalo.

hahahaha, narobe se ti zdi – sem pa ponovno počaščena!!!:)))))))))))))

valovi, nak narobe boš moral kar sam!!!!:)))))))))))))

New Report

Close