Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Še naprej bom volil Levico

Še naprej bom volil Levico

Se splača. Naslednji mesec sto evrov večja plača. Luka Mesec se zna zahvalit svojim volivcem, eden redkih, ki kaj naredi za njih. Od Janše nisem imel nikoli nič. Hvala, Luka, dobiš dodatne plus pike.

Tudi jaz volim levico. Pečečnika pa povabim, da skupaj zamenjava table na meji s starimi na katerih piše SR Slovenija.

Jaz vedno volim Pirate.

80 € neto. Ne veseli se 100 €, ker jih ne bo.

Za tistih 80 € pa bomo v bistvu še videli februarja.

Kako ste desničarske pi.zde fouš revežem dviga minimalne plače. Požrite se, ker mi bomo povišico dobili, hahahaha.

Če imaš premalo podatkov, znaš iz njih sklepat napačne informacije.

Slovenček je vedno fouš tistemu, ki ima najmanj. Zdaj se pritožujejo, da bodo vsi revni, ker bodo po zvišanju izenačeni z minimalno plačo. A če ne bi bilo tega zvišanja, bi bili pa zadovoljni s svojo plačo, samo zato, ker imajo drugi manj.

Odgovor na objavo uporabnika
Potrudi se, 12.01.2023 ob 18:46

Se splača. Naslednji mesec sto evrov večja plača. Luka Mesec se zna zahvalit svojim volivcem, eden redkih, ki kaj naredi za njih. Od Janše nisem imel nikoli nič. Hvala, Luka, dobiš dodatne plus pike.

Ti si pa retardiran.Janša je talal vsem upokojencem ,podjetnikom in firmam za njihove zaposlene. Vsak,ki je bil v karanteni je dobil nadomestilo. Glupi holob in zarukani mesec je dal samo ciganom in raznim nedelavcem in to samo enkrat. Jebate levica.

New Report

Close