Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še nikdar mi v življenju ni bil všeč Slovenec

Še nikdar mi v življenju ni bil všeč Slovenec

Nikoli se še nisem zaljubila v Slovenca. Ne privlačite me kot moški. Pa ne morem si predstavljati, da bi med sexom govorila slovensko. Nisem še nikoli sexala s Slovencem in verjetno nikoli ne bom. Dva krat sem se zaljubila v Italijana, enkrat v Avstrijca in enkrat v Švicarja. Moj trenutni partner je Italijan.
Slovence dojemam bolj kot neke bratrance in mi ne morejo biti všeč. Že fizično me ne privlačijo, teme o katerih se pogovarjajo so kmetavzarske, odnos do žensk katastrofa, pa tudi te veselice in alkohol so mi čist mim. Verjamem, da se bo večina Slovenk strinjala z mano.

A ti si pa Slovenka al so starši od dol?

Odgovor na objavo uporabnika
iskreno701, 02.03.2024 ob 10:41

Nikoli se še nisem zaljubila v Slovenca. Ne privlačite me kot moški. Pa ne morem si predstavljati, da bi med sexom govorila slovensko. Nisem še nikoli sexala s Slovencem in verjetno nikoli ne bom. Dva krat sem se zaljubila v Italijana, enkrat v Avstrijca in enkrat v Švicarja. Moj trenutni partner je Italijan.
Slovence dojemam bolj kot neke bratrance in mi ne morejo biti všeč. Že fizično me ne privlačijo, teme o katerih se pogovarjajo so kmetavzarske, odnos do žensk katastrofa, pa tudi te veselice in alkohol so mi čist mim. Verjamem, da se bo večina Slovenk strinjala z mano.

Kaj bi sploh rado povedalo? Da si dežurna radodajka?😁☝️

Bah, mislim, da je obojestransko. Nobenemu Slovencu nisi dovolj všeč, da bi ti dvoril. Kaj češ, uboga si.

Xyz240, 02.03.2024 ob 10:57

Bah, mislim, da je obojestransko. Nobenemu Slovencu nisi dovolj všeč, da bi ti dvoril. Kaj češ, uboga si.

ma ne ni to 😅 so probali pa me noben ni prepričal

iskreno701, 02.03.2024 ob 10:59

ma ne ni to 😅 so probali pa me noben ni prepričal

Zagotovo ni nihče prikrajšan zaradi tega.🤣☝️

Se strinjam s tabo. Jaz nisem Slovenka ma nikoli mi ni bil všeč Slovenec.

Mogoče imaš previsoko ceno, daj spusti pod 100€ na noč morda bo kakšen Slovenec plačal toliko.

Verjetno si tipična cefurka.  Slovenec te sploh ne bi.

Meni so bili vizualno sicer všeč, ne pa po značaju. No, zdaj sem naletela na enega, ki ima oboje in je Slovenec. 🤭

Nekaj slovenskega ti očitno ob njih le manjka.

Petra237, 02.03.2024 ob 11:32

Verjetno si tipična cefurka.  Slovenec te sploh ne bi.

Marsikateri Slovenec je vzel čefurko in v rit brcnil Slovenko, ki se je gonila.

@ Za iskreno701

02.03.2024 ob 10:41

Super, ti si prava roba za migrante. Take rabimo.

Slovenke so v povprečju dosti lepše kot Italijanke,torej geni so za oba spola enaki.

Dashenkaa, 02.03.2024 ob 11:08

Se strinjam s tabo. Jaz nisem Slovenka ma nikoli mi ni bil všeč Slovenec.

he,he nehaj s tem tvojim Italjanom, čika za igralnim avtomatom…Šampanjec v night clubu,če seveda prej ne zapravi vse…

modrivrag, 02.03.2024 ob 11:04

Zagotovo ni nihče prikrajšan zaradi tega.🤣☝️

Neumnosti piše gospodična, ki je odprla temo. Naj dodam, da si ti meni izjemno privlačen moški.

zelo odvisno02, 02.03.2024 ob 11:47

he,he nehaj s tem tvojim Italjanom, čika za igralnim avtomatom…Šampanjec v night clubu,če seveda prej ne zapravi vse…

hahaha moj mož ni nikoli kadil in ne igra avtomatov, igra Black Jack. Čika in avtomat smo bolj jaz ali njegova bivša. 😂😂😂

butalski primitivec,  ne žali ljudi ker imajo svojo narodnost, a veš butalec

Se strinjam,sem sicer cista slovenka pa mi slovenski moski niso prevec vsec. Prevec medli,nimajo obcutka kako ravnati z zensko,ce imajo denar so v vecini skrtuhi in kaksno lepo romanticno vecerjo ali darilo lahko pricakujes samo ob res posebnih priloznostih.

SeStrinjam, 02.03.2024 ob 13:14

Se strinjam,sem sicer cista slovenka pa mi slovenski moski niso prevec vsec. Prevec medli,nimajo obcutka kako ravnati z zensko,ce imajo denar so v vecini skrtuhi in kaksno lepo romanticno vecerjo ali darilo lahko pricakujes samo ob res posebnih priloznostih.

zelo točno!

Pravijo, da dobiš kar daš.. 🤷

Meni so pa Slovenci všeč. Vizuelno, karakterno. Logično, da ne vsi, apmak v povprečju so mi pač Slovenci pa Avstrijci najbolj všeč. Avstrijec je moj sedanji partner. Vizuelno jaz ne ločim Avstrijcev in Slovencev, oboji so mi fejst. Karakterno pa tudi oboji ok.

enako! Sam men so všeč tajužni

Meni pa so všeč vsi, ki se znajo obnašat in niso brezsrcni. Posploševati vse Slovence v en koš je tako brez veze, ker vsak narod ima dobre in slabe ljudi. Res je, da vsak najde sebi  podobnega partnerja. Če si sam zanič tudi ne moreš pričakovat, da boš dobil kaj boljšega.

Tebi so všeč evri, dolarji… To že vemo 😁😁😁

New Report

Close