Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek še nikoli pri ginekologu

še nikoli pri ginekologu

dober večer!
ali kdo pozna tako dobrega ginekologa, da me ne bo gledal kot strela z jasnega, ker pri 30 letih še nisem bila na pregledu. prosim ne sprašujte zakaj, ker mi je težko odgovarjati na ta vprašanja.
hvala lepa za kakršno koli pomoč oz. vaš nasvet!

Ginekolog je pač zdravnik kot vsak drug. Zakaj bi te gledal čudno, ker nisi še nikoli biola na pregledu? Važno je, da te zdaj vzame.

nihce te ne bo cudno gledal. Pridi in povej, da si prvic.

Hm, zakaj bi pa razlagala, da še nisi bila. Enostavno reci, da je že dolgo tega kar si bila in basta. Čisto na kratko-itak jih pa nič ne briga.

tudi, če si stotič, ne skočiš takoj na mizo, ko vstopiš v ordinacijo. Usedeš se na stol (navaden) in se pogovorita. Poveš, zakaj si prišla, kakšne težave imaš… In šele nato sledi pregled.

Kar pogumno, saj je ginekolog tudi samo človek.

Po mojem noben ginekolog te ne bo nadrl, ker nisi bila še nikoli na pregledu, mogoče bo samo pripomnil, da bi bilo bolje, da bi prišla že prej.

Povprašaj prijateljice, h komu hodijo same in če so zadovoljne. Naroči se in to je to.

Od kod pa si sploh, da ti lahko pomagamo?

mene je nekje pri 23-ih ko sem prvič poklicala, sestra(!) že po telefonu tako nadrla, da kako šele zdaj prvič kličem, kje sem pa do zdaj bila, da sem rabila kar nekaj časa, da sem spet poklicala… Pa še nobenih posebnih težav nisem imela, ne rečem, če bi bilo nevemkaj, pa da bi dolgo čakala… upam, da ti ne boš imela takih izkušenj…

Take medicinske sestre (ne vse!!!) naredijo več škode kot koristi…

bokje pozno kot nikoli, poznaš ta pregovor. ne se sekirat kako te bo gledal in kaj ti bo rekel, saj imaš jezik pa se brani.

west, če ti je nerodno rečt, da greš prvič, reci da si živela v tujini 😉

New Report

Close