Še nocoj bo gorela Moksva
Za wc40 in ostale krvoločneže, 20.11.2024 ob 13:02
Amnesty International, Human Rights Watch, OSCE so po novem Ruska propaganda?
Čist tko sam uprašam.
K zdj je use kar ni po nareku Pentagona že Ruska propaganda. Pa kot vemo so Ruski TV kanali v EU cenzurirani od leta 2022. Če ima zahod prav zakaj potem cenzura?
Ja, ti janšefuki imajo toliko za povedati čez cenzuro v Jugoslaviji in socializmom, ki smo ga imeli v času Juge….
Tega, kakšen nadzor in cenzura se izvajata zadnji dve leti pa ne vidijo, so prebutasti.
Vsi tehnološki velikani kot so Meta, X, Alphabet, Microsoft, IBM in ostali preko katerih zahodnjaki prejemajo informacije imajo sedež v ZDA. Vsa podjetja spletnih brskalnikov kot so Google, Microsoft Edge, Bing, Firefox, Opera in ostali preko katerih zahodnjaki prejemajo informacije imajo sedež podjetja v ZDA ali EU. Vsi Ruski tevelizijski kanali so v ZDA in EU prepovedani in cenzurirani. Vsi politiki establišmenta v ZDA in EU nenehno govorijo v prid Ukrajine in demonizirajo Rusijo.
Kako to, da je več kot polovica prebivalstva na zahodu podlegla Ruski propagandi? Ali so Rusi supermani, ki telepatsko vplivajo na razmišljanje zahodnjakov? Zakaj večina zahodnjakov ne verjame resnici, ki jo eksluzivno lahko slišimo le od zahodnih medijev?
Ali pa imajo tisti, ki so nasedli propagandi zahodnih tajnih služb forsirane preko vseh medijev znake paranoidne šizofrenije, ker se bojijo da so Rusi in njihova propaganda za vsakim vogalom?
WD40, 20.11.2024 ob 11:16
modrivrag, 20.11.2024 ob 11:06
WD40, 20.11.2024 ob 10:49
modrivrag, 20.11.2024 ob 10:47
WD40, 20.11.2024 ob 10:33
Anonimno 10270, 20.11.2024 ob 10:20
WD40, 20.11.2024 ob 09:36
RES JE TA ZGODOVINA ŽE NAPISANA, 20.11.2024 ob 09:30
WD40, 20.11.2024 ob 09:09
Anonimno 5636, 20.11.2024 ob 08:57
Anonimno 4031, 20.11.2024 ob 08:39
Neli461, 19.11.2024 ob 19:48
Moskva že ne bo gorela Bo prej Putin ukrepal.Žal lahko Zelenski z ameriško pomočjo ustvari 3.svet.vojno..
Kdo že je napadel ?
Ukrajinska vojska je pobijala civiliste v vzhodnem delu države in so se ti civilisti uprli in ustanovili teritorjalno obrambo in šli v boj za slobodo.
Lahko se zmišljuješ kolikor hočeš, ta zgodovina je že napisana.
Vendar ta zgodovina demantira tvoje lažne trditve ti zblojeni vojni hujskač WC40. Veš WC40 ti si lahko eno od teh dveh stvari; ali si zaveden nevednež, ki ne pozna zgodovine in realnega stanja ali zlonamerni krvi željan vojni hujskač.
Glej datume
The war in Donbas,[c] also known as the Donbas war, was a phase of the Russo-Ukrainian War in the Donbas region of Ukraine. The war began in April 2014, when a commando unit headed by Russian citizen Igor Girkin seized Sloviansk in Donetsk oblast
Evo iz vikipedie, a bi rad da ti še originale prilimam, ruske, ker smešna reč- že 2 leti tega ne skrivajo več, da ni bilo pobijanja pred pojavom zelenih možicev.
Brez veze itak ne znaš brat.
Brez veze itak ne znaš brat.
Sej ravno v tem je problem. Ne znajo niti enega jezika razen balkanščine. Ne znajo poiskat enega samega neodvisnega vira razen ruske propagande in to že 10+ let. Kaj bodo taki vedeli in razumeli? Nimajo od kje. Prazna glava nima potenciala za kritičen razmislek.
Ma tudi mene že mal jezi. Hudič je v tem ker je preveč te preklemanske propagande. Ta kurac od modrega me je spravil na dovolj velike obrate, da bom poskusil dobit kakšnega direkt od tam če se jim valja kakšen cajteng doma iz tistih časov. Sicer mi je o tem pravil stric, ki se je klatil tam čez v tistih časih, ampak , njega pač ne morem imet za vir.
Eeeh. Ti kar kriči Slava Ukrajini, kaj boš pa. Ne se dat motit.☝️😂😂😂
In to je to… več kot podjebavat ne znaš. Pa ribarit na tržnici.
Ne se jezit, no, saj bo. Bolš ne, dost slabš pa tud ne more bit. Napreduješ.☝️ Še nikoli doslej nisi bil tako zagnan na monu.
Morda ti pa rata razkrinkat ruske reptile in rusko kabalo. Robi je razkrinkal židovske reptile, ti greš lahko pa dlje.☝️😁
Ja. Ker ne prebavljam idiotov, ki krulijo parole, ki jih ne razumejo. Takih kretenov sem sit še iz časov juge.
Oreng se ti je to pomešalo, oreng. Ti wd40 kruliš vseskozi parole “slava ukrajini in sovražni rusi”.😁 Jaz jih ne in nobenih drugih, nisi vedel?…. kurac si vedel, če se ti je pod stara leta skegljalo.☝️
Anonimno 2394, 20.11.2024 ob 13:59
Vsi tehnološki velikani kot so Meta, X, Alphabet, Microsoft, IBM in ostali preko katerih zahodnjaki prejemajo informacije imajo sedež v ZDA. Vsa podjetja spletnih brskalnikov kot so Google, Microsoft Edge, Bing, Firefox, Opera in ostali preko katerih zahodnjaki prejemajo informacije imajo sedež podjetja v ZDA ali EU. Vsi Ruski tevelizijski kanali so v ZDA in EU prepovedani in cenzurirani. Vsi politiki establišmenta v ZDA in EU nenehno govorijo v prid Ukrajine in demonizirajo Rusijo.
Kako to, da je več kot polovica prebivalstva na zahodu podlegla Ruski propagandi? Ali so Rusi supermani, ki telepatsko vplivajo na razmišljanje zahodnjakov? Zakaj večina zahodnjakov ne verjame resnici, ki jo eksluzivno lahko slišimo le od zahodnih medijev?
Ali pa imajo tisti, ki so nasedli propagandi zahodnih tajnih služb forsirane preko vseh medijev znake paranoidne šizofrenije, ker se bojijo da so Rusi in njihova propaganda za vsakim vogalom?
Ni. Rusom verjame zelo malo ljudi. So pa tisti precej glasni. Informacije pa dobijo preko čula kazala kanalov. Tistih, ki so najbolj zanesljivih. Poglej mon. Samo 8 do 10 širi informacije, pa še ene toliko trolov je tu gor, ki se dela norca, to pa je to. Pa vsake toliko dobiš enga takega, ki bi si želel mon izpred desetih let, pa se jih/vas naveliča pa vam butne kakšno nazaj, da začnete mal cvilit. Ampak glej vraga, ko vprašam za kakšno stvar, je pa vse tiho. Aja, da ne pozabim, da ne bodo užaljeni, ene pet je pa dejansko prizadetih. velika večina vas je pa samo sita, vas in gonjenja politike. Ker se nas dejansko ne tiče. Zaenkrat. Oz, drugače rečeno- zakaj vas moti pokradena zemlja 1000km stran, nikogar pa ne moti pokradena Slovenija.
Medtem ko SDS sekta cvili in tuli, se počasi in nezadržno vzpostavlja Ruski svet. Kar je bilo od Rusije nasilno odtujeno, se bo vrnilo. Vse do reke Zbruč, ostalo si bodo vzeli Poljaki.
Umetna tvorba imenovana ukrajina je prenehala obstajati na začetku državljanske vojne 2014.
Tudi ameriška državljanska vojna 1861-65 je bila krvava in se je končala z združitvijo ameriških ozemelj. Tudi Ruski svet se bo združil.
WD40, 20.11.2024 ob 14:32
Ni. Rusom verjame zelo malo ljudi. So pa tisti precej glasni. Informacije pa dobijo preko čula kazala kanalov. Tistih, ki so najbolj zanesljivih. Poglej mon. Samo 8 do 10 širi informacije, pa še ene toliko trolov je tu gor, ki se dela norca, to pa je to. Pa vsake toliko dobiš enga takega, ki bi si želel mon izpred desetih let, pa se jih/vas naveliča pa vam butne kakšno nazaj, da začnete mal cvilit. Ampak glej vraga, ko vprašam za kakšno stvar, je pa vse tiho. Aja, da ne pozabim, da ne bodo užaljeni, ene pet je pa dejansko prizadetih. velika večina vas je pa samo sita, vas in gonjenja politike. Ker se nas dejansko ne tiče. Zaenkrat. Oz, drugače rečeno- zakaj vas moti pokradena zemlja 1000km stran, nikogar pa ne moti pokradena Slovenija.
Kokainski in Ukrajina ima večinsko podporo le v Kanadi, Japonski, J. Koreji, Avstraliji in nekaj zahodno Evropskih državah.
Povsod drugje po svetu večina ljudi ne verjame pro-Ukrajinski propagandi.
Kako se ti da lagati non stop? Ali si res tako globoko spran, da verjameš vsakemu sranju, ki ga blekneš izključno zato, ker si ga slišal na TVju? Prav mučno je brati kako mentalno omejeni ste res. A te ni niti malo sram biti tako zabit, da neprestano butaš bedarije?
dej dej, 19.11.2024 ob 21:26
zanimivo tole vidite rusofilčki. Ena država napade že priznano samostojno državo in jo ruši s tanki in bombami, pol pa ta država vrže par raketic na to napadalko, ubije ne nikogar, je pa ona kriva za 3. sv. vojno. Seveda ne prvotna napadalka, ne ta je žrtev.
A vam se izkrivlja v buči čisto vse? A torej ko se je Slovenija branila pred Miloševićem, je dejansko Slovenija povzročila vojno v Jugi? Milošević ni bil nič kriv? Dajte na to vprašanje odgovorit rusofilčki. Me prav zanima, kaj imate povedat. Če bi Milošević dejansko napadel Slovenijo z vso silo, pa bi ji v pomoč priskočili ZDA, bi pizdili zakaj zdaj Amerika povzroča vojno? Naj so Slovenijo priključijo Srbiji!!!
A si upate na to odgovoriti? no, saj una južna je enkrat že povedala, da je bil Miloševič žrtev, ki nikomur ni hotel nič slabega. Dajte povedat, kaj si o naši vojni mislite, pa da potem niti ne debatiramo naprej, če imate isto mnenje kot pri Ukrajini in Rusiji, ker potem pa res nima smisla.
Slobodan Milošević je Sloveniji podaril samostojnost in neodvisnost, zagotovo se Slovenija ni borila proti njemu.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Slovensko-srpski_sporazumi_1991._godine
Daj nehaj nakladati WC40, 20.11.2024 ob 14:55
Kokainski in Ukrajina ima večinsko podporo le v Kanadi, Japonski, J. Koreji, Avstraliji in nekaj zahodno Evropskih državah.
Povsod drugje po svetu večina ljudi ne verjame pro-Ukrajinski propagandi.
Kako se ti da lagati non stop? Ali si res tako globoko spran, da verjameš vsakemu sranju, ki ga blekneš izključno zato, ker si ga slišal na TVju? Prav mučno je brati kako mentalno omejeni ste res. A te ni niti malo sram biti tako zabit, da neprestano butaš bedarije?
A se pogovarjava kdo verjame putinu al kdo verjame zelenemu? Prjatu ne trolaš pravemu. Zanima me samo eno- izvirni podatki o mrtvih v donbasu izpred 7 aprila 2014. Ko jih najdeš, jih lahko objaviš v posebej odprti temi. Vse ostalo me ne zanima. Za vse ostale pogovore si dobi nekoga ki je na tebi enakem nivoju. Recimo v kakšnem vrtcu.
WD40, 20.11.2024 ob 10:29
Ok, počasi.
Če mi najdeš novice o ubijanju civilistov v tistih koncih objavljenih pred 7 April 1014 3:30, me boš prepričal in ti bom priznal da ima putin prav. Torej, malo manj zmerjanja, pa malo več pomoči bi prosil. Velja vsem, tudi grenivka, modri, južna in ostali- novice o ubijanju civilistov v tistih koncih objavljenih pred 7 April 1014 3:30. Ker trenutno sem mnenja da so rusi začeli s to propagando preden so uradno neuradno šli nad donbas- koliko prej pa še iščem.
Ti bi rad žrtve iz časa preden je Ukrajina vojaško posredovala 🙂
Zanimiva logika je to ja, pokaži mi žrtev preden se je zgodil zločin 🙂
Ta je pa res tako genialna poteza da ji težko kdorkoli parira 🙂
“Nisem kriv ker ni umrl noben preden sem jih začel streljat!” 🙂
Hahahahahahaha! 😀
Ti pa si res 9gag intelekt, 20.11.2024 ob 19:36
Ti bi rad žrtve iz časa preden je Ukrajina vojaško posredovala 🙂
Zanimiva logika je to ja, pokaži mi žrtev preden se je zgodil zločin 🙂
Ta je pa res tako genialna poteza da ji težko kdorkoli parira 🙂
“Nisem kriv ker ni umrl noben preden sem jih začel streljat!” 🙂
Hahahahahahaha! 😀
Nocoj pa pojdi obsedeni idiotek trol spat.
Wd 40 je komaj na pragu, ko mu je možgan začel crkovat, potem ko je ostarel, povsem sam in odrinjen od vseh. Medtem ko si ti že davno odpisano in se samo še peniš ob shizofrenem iskanju krvavih videov. Tud fake videi iz igric so zate dobri, sam da je na videz krvavo, saj šizo trol več ne ločiš ničesar.☝️
😂, 20.11.2024 ob 19:55
med tem ko v Briansku gori od včerajšnjega ATACMs ognjemeta, je danes rusko nebo osvetlil še britanski storm shadow ……… fiuúûüùū bum 🔥💥🔥
Kolk si staro? To je na ravni otroka okoli 10 let starosti.
Sicer pa leti lahko vse. Prileti pa nič in nima učinka.
In bodite veseli, da sta zagotovo Trump in Putin dnevno na liniji. Drugače bi res gorel ne le Kiev, ampak tudi kak London, Bruselj ali Berlin…
😂, 20.11.2024 ob 20:01
wd40, zdej ko jih konkretno sprašuješ po podatkih pa dobivaš osebni napad direkt haha 😂 😂 kakšni podatki neki, ruski troli majo ja filing 🤡 🤡
Hec je v tem, ker sploh ne znajo povezat teh dveh stvari skupaj. Ali pa točno vedo da ni bilo nič, samo če to priznajo se jim podre ves sistem. Počakajmo do drugega tedna. Najkasneje v sredo, četrtek bodo že imeli nova navodila. Do takrat bodo pa kozlali po vsakem, ki jim pride nasproti.
modrivrag, 20.11.2024 ob 19:54
Nocoj pa pojdi obsedeni idiotek trol spat.
Wd 40 je komaj na pragu, ko mu je možgan začel crkovat, potem ko je ostarel, povsem sam in odrinjen od vseh. Medtem ko si ti že davno odpisano in se samo še peniš ob shizofrenem iskanju krvavih videov. Tud fake videi iz igric so zate dobri, sam da je na videz krvavo, saj šizo trol več ne ločiš ničesar.☝️
Kaj te spet mede Sralo? Ne morem iti spat, tvoja hčera ne bo zdržala brez mene čez noč 🙂
Na še en fejk posnetek iz igrice 🙂
Posranec v viharju, 20.11.2024 ob 20:29
Kaj te spet mede Sralo? Ne morem iti spat, tvoja hčera ne bo zdržala brez mene čez noč 🙂
Na še en fejk posnetek iz igrice 🙂
Ja lej, če bos tako nadaljevalo, da niti spat več ne hodiš, se boš do konca uničilo. Veš kaka škoda bi bila to? Kaj bi mi brez tebe?☝️😁
WD40, 20.11.2024 ob 20:26
Hec je v tem, ker sploh ne znajo povezat teh dveh stvari skupaj. Ali pa točno vedo da ni bilo nič, samo če to priznajo se jim podre ves sistem. Počakajmo do drugega tedna. Najkasneje v sredo, četrtek bodo že imeli nova navodila. Do takrat bodo pa kozlali po vsakem, ki jim pride nasproti.
Daj ne nori. Ti si ratal povsem obseden wd40, vsiljiv, nasilen in nestabilen. Noben od nas.
Pojdi v Ukrajino, pa še kakega somišljenika vzemi s sabo, ker tu boš deležen čedalje manj odobravanja tvojega navijaštva za zapohanca.☝️ Noben ti ne brani. Culico na ramo pa via “slava kokainu” in boš neposredno koristen.☝️😁
modrivrag, 20.11.2024 ob 20:39
Daj ne nori. Ti si ratal povsem obseden wd40, vsiljiv, nasilen in nestabilen. Noben od nas.
Pojdi v Ukrajino, pa še kakega somišljenika vzemi s sabo, ker tu boš deležen čedalje manj odobravanja tvojega navijaštva za zapohanca.☝️ Noben ti ne brani. Culico na ramo pa via “slava kokainu” in boš neposredno koristen.☝️😁
Za modrivrag
Sam res no, sm mal preletela zdej njegove komentarje, se mu je res čist sfuzlal. Berm in se čudm kakšne piše. Pa sm ga imela za kukr tolk normalnga, da zna sam mal razmišljat, povezat stvari, tko je pa čist zaslepljen z Z propagando.
Stručko, ni kej 😀