Še nocoj bo gorela Moksva
Crisis averted, 21.11.2024 ob 20:52
Če bi forumski rusoljubci razumeli angleško bi bili zelo jezni glede zgornje slikice
Na srečo jih varuje idiotizem in manjka kvalitetne izobrazbe v casih SFRJ
Nekaj takega, ja. Ampak slovenski in srbski rusovilčki so še hujši, še ko bodo morali grobove skopat, da jih Rus not vrže, bodo preklinjali Bidena, ker morajo umret in kričali slava Rusiji.
modrivrag, 21.11.2024 ob 20:59
no ja, 21.11.2024 ob 20:27
modrivrag, 21.11.2024 ob 19:59
WD40, 21.11.2024 ob 19:43
Rusi lažejo in podtikajo, 21.11.2024 ob 19:32
WD, 20.11. ob 15.11
Imaš prav, WD,
poznam osebo, živečo na meji med Slovaško in Ukrajino, ki ima sorodstvo v naštetih problematičnih območjih, ki pravi, da Ukrajinci niso nikoli kosilo Rusov in jih niso napadali.
Pač pa se je v tista območna naselilo ogromno Rusov, ki so kljub manjšini hudo napadali in pretepali Ukrajince in hoteli tam komandirat.
Tako da se motite vsi ruski troli, ki se brez enega samega dokaza lažete o ukrajinskem morjenju Rusov, kot povodu za Putinov napad na celo državo “zaradi nacizma.”
WD , tako je, vse bazira na ruski laži!
Rusi pač hočejo prevzeti žitnico Evrope in sveta, ker drugega razen plina nimajo in potem pol svetu odrejati hrano, verjetno tudi lačnim Severnim Korejcem.
Ma mene samo zanima zakaj se je začelo tako trpljenje rusov v tistem koncu par mesecev po tistem ko so našli bazen nafte. Pa zakaj ni iz tistega časa nobenih dokazov o moriji rusov pred vdorom zelenih možičkov. Pa mimogrede me še zanima kdaj bodo našli manjšine še v pakistanu, so tudi našli miljone ton nafte zadnjič…
Ne nabijaj, ko en kurac veš. Opiraš se na neke drobtinice izven konteksta.
Saj zdaj bo lepše. Tako kot sem pred dnevi povedal, da bo prvo padlo po Poljski, ki najbolj išče. So danes tudi Rusi povedali enako.
Tebi se je čist sfuzlalo, stari. Koji kurac nabijaš v prazno? Dejstvo je, da je vse, kar budala Putin izvrže iz sebe, laž. A ti nisem zadnjič limal linke ruskih intelektualcev, ki črno na belem povedo da ni bilo nobenih morij in klanj Ukrajincev v Donbasu, da je ruska propaganda stroj, ki je presegel samega sebe. Da rusi poslušajo samo še o tem, kako živijo v super državi s super predsednikom in super blaginjo in vsi ostali so ruski sovražniki, nacisti in fašisti. In ti intelektualci, sociologi, zgodovinarji, novinarji… imajo zaradi svojih zapisov hude težave, proti njim se izvaja gonja, nekateri so bili primorani prebežati v tujino, nekateri so že po zaporih, iz katerih ne bodo prišli živi. Eni so že umrli v njih, na druge so streljali.
Ampak ne, oni, ki tam živijo in delajo, nimajo prav, prav imata vidva z robijem in eno južno, ki nabijate ruske nebuloze. Sicer priznate, da vas nič ne zanima in da pojma nimate, ampak imate pa “občutek”, da je Putin na pravi strani. Si čist zglajzal? Ker enkrat si bil človk, ki se je tem Insajder idiotom režal. Zdaj se ti pa kisa ali kako? V čem je štos?
Nehaj @no ja, samo dva sta. Samo dva, mi pa vsi bedaki? Berita se kake pišeta. Pejta streljat, če si prepričana, da je treba kar naenkrat Rusijo izbrisat iz zemljevida. Pol smo pa mi nori?
Sem imel wd- ja skoz na sumu, da nekaj ni, če ni bila nobena dobra. In je ostarel zagrenjen in sam s cuckom.
Tud kako tehnic6no vprašanje sem mu kdaj zastavil. Pa ni nikoli nič vedel. Ker je tup ko popovski kurac. Ni s6el pod stara leta študirat ker se mu prej ni dalo kot je sam pisal. Ampak ker je zabito in čudaško tele.☝️
Na kakšni ravnozemljaški temi sva tudi samo dva, ki se z idioti dajeva, ker se drugim pač ne ljubi. Po navadi si bil ti zraven in smo bili v popolni manjšini. A pol je to dokaz, da je zemlja ravna?
Daj, ne telebani, no. Od kdaj je dosežek, da ti pritrjujejo ena južna, grenivka in robi? Da se pa spuščaš na tak nivo, da nekoga zaradi samskosti napadaš, je pa tudi bedno.
modrivrag, 21.11.2024 ob 21:10
Mi smo vsi tumasti pa teoretiki, pa nori. Ona dva edina, bosta pa Rusijo brisala z zemljevida.☝️😂😂😂
Po drugi strani so pa le začeli dojemat tudi hujskači in profiterji, da ne bo šlo in bodo tudi sebe pokopali. In je zapohani že začel za fox news, da bo treba po mirni poti rešit, ne z vojno.
Že to, da uporabljaš izraze “zapohani” za Zelenskega, je dokaz, da čisto brez vsakega razuma uporabljaš rusko propagando, ki jo mečejo v eter ruski in proruski mediji.
“Rumours on social media from pro-Russian accounts, using digitally altered videos, claim that President Volodymyr Zelensky is addicted to cocaine. These rumours date back to 2019, during Zelensky’s presidential campaign and are fake.”
https://www.imdb.com/news/ni63605445/
“It didn’t take long before the original, cocaine-less clip resurfaced — BBC disinformation journalist Shayan Sardarizeh noted the original video was from March — but by then hundreds of pro-Russian, English-speaking Twitter accounts had spread the shallow fake video.”
Pač očitno fejkan video, ki so ga rusofilčki povsod po svetu delili okoli in je očitno dosegel tudi tebe, ki te pa dejstva, kot praviš, ne zanimajo in zadnje čase pograbiš čisto vse od ravnozemljašev, kar nanese. Še malo, pa boš verjel tudi v “dokaze o eliti, ki hoče s kovid cepivi depopulizirati svet”. Tudi takih fake videov je malo morje, veš.
no ja, 21.11.2024 ob 21:23
Že to, da uporabljaš izraze “zapohani” za Zelenskega, je dokaz, da čisto brez vsakega razuma uporabljaš rusko propagando, ki jo mečejo v eter ruski in proruski mediji.
“Rumours on social media from pro-Russian accounts, using digitally altered videos, claim that President Volodymyr Zelensky is addicted to cocaine. These rumours date back to 2019, during Zelensky’s presidential campaign and are fake.”
https://www.imdb.com/news/ni63605445/
“It didn’t take long before the original, cocaine-less clip resurfaced — BBC disinformation journalist Shayan Sardarizeh noted the original video was from March — but by then hundreds of pro-Russian, English-speaking Twitter accounts had spread the shallow fake video.”
Pač očitno fejkan video, ki so ga rusofilčki povsod po svetu delili okoli in je očitno dosegel tudi tebe, ki te pa dejstva, kot praviš, ne zanimajo in zadnje čase pograbiš čisto vse od ravnozemljašev, kar nanese. Še malo, pa boš verjel tudi v “dokaze o eliti, ki hoče s kovid cepivi depopulizirati svet”. Tudi takih fake videov je malo morje, veš.
Daj odjebi, ker si samo sebe sfejkala do amena. 😂
Šibajta z wd – jem streljat na ruse. Ker dolgo več ne bo. Bosta zamudila, veš? Ta župa se ne bo pojedla tako vroča, kot trenutno vre.☝️😂
modrivrag, 21.11.2024 ob 21:28
Daj odjebi, ker si samo sebe sfejkala do amena. 😂
Šibajta z wd – jem streljat na ruse. Ker dolgo več ne bo. Bosta zamudila, veš? Ta župa se ne bo pojedla tako vroča, kot trenutno vre.☝️😂
Aja, te ne zanimajo dejstva? Pa tako povej. Priznaj, da si brezmožganski trol, ki sledi ravnozemljašem in če se mu ponudi na pladnju, da nekaj ni res, njega to ne zanima. Dol mu visi, on simpatizira z Rusom in ne mara zahoda.
Kaj mene pošiljaš na ruse streljat? če bodo slovenijo napadli, najbrž tudi bom. Ti se boš pa takrat skup z robijem v Rusijo peljal streljat na nas. Če te ne bodo prej kot na uni slikci zgoraj v jamo zvrnili. Tukaj si vseeno fejst mimo udaril, veš. …. Pa kaj veš, en kurc ti veš, saj sam praviš da nič ne veš in te ne zanima.
no ja, 21.11.2024 ob 21:35
Aja, te ne zanimajo dejstva? Pa tako povej. Priznaj, da si brezmožganski trol, ki sledi ravnozemljašem in če se mu ponudi na pladnju, da nekaj ni res, njega to ne zanima. Dol mu visi, on simpatizira z Rusom in ne mara zahoda.
Kaj mene pošiljaš na ruse streljat? če bodo slovenijo napadli, najbrž tudi bom. Ti se boš pa takrat skup z robijem v Rusijo peljal streljat na nas. Če te ne bodo prej kot na uni slikci zgoraj v jamo zvrnili. Tukaj si vseeno fejst mimo udaril, veš. …. Pa kaj veš, en kurc ti veš, saj sam praviš da nič ne veš in te ne zanima.
Ti imaš tolk dejstev kot robi in darwin. Pol pa men to očitaš.☝️😁
Ne, ne zanima me. Ko enkrat pokažes svoj obraz, ki si ga prej skrivala, te skenslam. Enako wd-ja. Saj pravim, wd mi je vedno bil sumljiv, da morda ni ravno kaj prida človek. Zate pa ne vem, te nisem bral toliko in se ne bom poglabljal, ker je vseeno.☝️
KOnec je heca, 17.11.2024 ob 22:10
Zahodne sile so ukrajincem dovolile uporabo raket dolgega dosega, ki bodo lahko uničevala ruska raketna izstrelišča globoko na ruskem ozemlju.
Povod za to odločitev je bila pridružitev severnokorejskih vojakov Putinu.
pizdarija 4 dni je že od tega pa še moskva zmeri stoji.. oziroma po tvoje moksva.. tele neizobraženo se vidi da ste na tem forumu sami takšni z osnovno šolo ali manj hahaha
modrivrag, 21.11.2024 ob 22:00
Ti imaš tolk dejstev kot robi in darwin. Pol pa men to očitaš.☝️😁
Ne, ne zanima me. Ko enkrat pokažes svoj obraz, ki si ga prej skrivala, te skenslam. Enako wd-ja. Saj pravim, wd mi je vedno bil sumljiv, da morda ni ravno kaj prida človek. Zate pa ne vem, te nisem bral toliko in se ne bom poglabljal, ker je vseeno.☝️
Kaj kurac pleteničiš? A torej ne verjameš da je bil video glede kokaina in Zelenskega prirejen? Zelo hitro so našli dejanski video, kjer ni bilo na mizi nobenega praška, v fejkanem so pa s fotomontažo na mizo dali prašek. In ta dejanski video je bil iz meseca marca, kjer zelenski nekaj komentira. Rusofilčki so pa tega s kokainom lansirali nekaj mesecev za tem. Identičnega, samo s prirejenim praškom na mizi. Ampak nikogar ne zanima, da so potem resnico prikazali in razkrinkali lažnivce, škoda je bila že storjena.
Kaj, a to ni dokaz zate? Pa ne govorim samo o tem, tega je ogromno, ta fake news mašinerija deluje neumorno.
Ampak butelj boš pač zelenskega še naprej imel za zapohanca, ne zato, ker to je, ampak ker tako hočeš verjet. Zakaj pa hočeš verjet tem bedastim lažnim novicam, je pa drugo vprašanje. Drugega ni, kot da se ti je na stara leta začel kisat. Še mal pa boš s Kuro tulil, da je Amerika satan, z robijem pa da je Putin rešitelj sveta. Bah, ne lubi se mi več. Ajd.
no ja, 21.11.2024 ob 22:15
Kaj kurac pleteničiš? A torej ne verjameš da je bil video glede kokaina in Zelenskega prirejen? Zelo hitro so našli dejanski video, kjer ni bilo na mizi nobenega praška, v fejkanem so pa s fotomontažo na mizo dali prašek. In ta dejanski video je bil iz meseca marca, kjer zelenski nekaj komentira. Rusofilčki so pa tega s kokainom lansirali nekaj mesecev za tem. Identičnega, samo s prirejenim praškom na mizi. Ampak nikogar ne zanima, da so potem resnico prikazali in razkrinkali lažnivce, škoda je bila že storjena.
Kaj, a to ni dokaz zate? Pa ne govorim samo o tem, tega je ogromno, ta fake news mašinerija deluje neumorno.
Ampak butelj boš pač zelenskega še naprej imel za zapohanca, ne zato, ker to je, ampak ker tako hočeš verjet. Zakaj pa hočeš verjet tem bedastim lažnim novicam, je pa drugo vprašanje. Drugega ni, kot da se ti je na stara leta začel kisat. Še mal pa boš s Kuro tulil, da je Amerika satan, z robijem pa da je Putin rešitelj sveta. Bah, ne lubi se mi več. Ajd.
Lahko noč.😀
p.s. Berem te več ne, tolk bi me pa že lahko poznala. Le vzdevek pogledam.☝️
video je bil tak prirejen kot naš mladi čuš ko so koko vlekli pa so ga zraven posneli pa je trdil da ni res..ma daj odjebite s to ukrajino pa a si jih peljite domov na svoj hof pa se jebite slovenci zabiti..komaj čakam čas da pride do vojne..polovico vas bom jas poklal bedakov..komaj čakam..sovražim vas golazen ker ste tako z abiti da čujete kako kamni rastejo..tako zabitega naroda kot je slovenija še nisem vido..kreteni na kvadrat naj že fukne jederske bombe da pokolje to golazen slovensko enkrat že..pa tako zaostalega naroda še nisem videl v 30 letih potovanja po svetu zabiti narod zabita vlada.. res prisrčno
brez besed672, 21.11.2024 ob 22:20
video je bil tak prirejen kot naš mladi čuš ko so koko vlekli pa so ga zraven posneli pa je trdil da ni res..ma daj odjebite s to ukrajino pa a si jih peljite domov na svoj hof pa se jebite slovenci zabiti..komaj čakam čas da pride do vojne..polovico vas bom jas poklal bedakov..komaj čakam..sovražim vas golazen ker ste tako z abiti da čujete kako kamni rastejo..tako zabitega naroda kot je slovenija še nisem vido..kreteni na kvadrat naj že fukne jederske bombe da pokolje to golazen slovensko enkrat že..pa tako zaostalega naroda še nisem videl v 30 letih potovanja po svetu zabiti narod zabita vlada.. res prisrčno
No jaz pa vsem želim vse najboljše.
modrivrag, 21.11.2024 ob 22:18
Lahko noč.😀
p.s. Berem te več ne, tolk bi me pa že lahko poznala. Le vzdevek pogledam.☝️
Sej me ne rabiš več brat. Si pač na tej ravni, kot je uni v sosednji temi, ki Insajderja citira kot verodostojen medij in mi z njim oponira. Dobro, da vemo, kje smo.
no ja, 22.11.2024 ob 06:30
Sej me ne rabiš več brat. Si pač na tej ravni, kot je uni v sosednji temi, ki Insajderja citira kot verodostojen medij in mi z njim oponira. Dobro, da vemo, kje smo.
Pusti jih, nima veze, so pač mal reveži. Je pa po vsaki oslariji, ki jo naredijo rusi tako da aktivirajo vse bedake na polno, pa sploh ne vedo zakaj morajo lajat. Gledam na drugih forumih kakšne zganjajo troli, se režim že par dni. Reveži pa pač nasedajo. Saj sploh ne vedo kaj morajo pisat, vedo samo da ijm gre vse na živce, ker jih je pač strah.
Ha ha ha, še malo pa bo ukrajina zmagala ha ha ha , res neverjetno, koliko ljudem so oprali glave. Sicer so pa že vrste za cepljenje z nepreverjenim cepivom dokazale, da večina v Sloveniji ni sposobna razmišljanja s svojo glavo. Ni jim niti jasno, da plačujejo za hrano, energente, surovine,… več, tudi zaradi te vojne,…
še malo pa bo zmaga, 22.11.2024 ob 07:20
Ha ha ha, še malo pa bo ukrajina zmagala ha ha ha , res neverjetno, koliko ljudem so oprali glave. Sicer so pa že vrste za cepljenje z nepreverjenim cepivom dokazale, da večina v Sloveniji ni sposobna razmišljanja s svojo glavo. Ni jim niti jasno, da plačujejo za hrano, energente, surovine,… več, tudi zaradi te vojne,…
Res je. V tej vojni so zmagali debili s svojo zabitostjo.
Anonimno 2062, 21.11.2024 ob 20:20
@Rusi lažejo in podtikajo
V največji državi na svetu ne obstaja nobeno narečje. Vsi govorijo enak ruski jezik, brez vsakega naglasa. Razlog je v tem, da so v vse konce te velikanske države vedno naseljevali “prave ruse” iz okolice Moskve in st.Petersburga, lokalno prebivalstvo pa so izseljevali drugam. Narečja so se porazgubila, ljudje so izgubili svoje korenine, prepričali so jih da so rusi. Ukrajincev jim ni uspelo rusificirat.
Ukrajina je največja izvoznica žita na svetu, ima edinstveno črno zemljo, ima največje zaloge redkih kovin in nafte v Evropi, seveda da se je Rusija spravila na njih. To zatirano rusko manjšino v Ukrajini so si izmislili, da so “upravičili” svoj teror in zbrali kopico rusofilskih trolov, ki po svetu branijo ta ruski genocid nad Ukrajinci.
Tipično seratorsko pro-ukrajinsko sranje. Oziroma laži 🙂
Celotna regija Ukrajine in Kubana (pa verjetno še širše) ima svoje narečje.
To da je pri taki gromozanski državi praktično nemogoče držati en sam dialekt, maloumnežu tvojega kova verjetno ne more biti jasno 🙂
Gori pa po celotni Ukrajini.
Pa so nam rekli že dve leti nazaj, da je Rusom zmanjkalo raket. Pa so nam rekli dve leti nazaj, da je Rusom zmanjkalo mirkotčipov za tanke in letala. Pa so nam rekli lansko leto, da bo super duper Ukrajinska ofenziva končala vojno. Pa so nam rekli lansko leto, da je Rusom zmanjkalo streliva in se borijo z lopatami.
Kako to, da Rusi zmagujejo v vojni proti Ukrajincem in NATO plačancem?
Ali nam mediji in politiki ves čas lažejo?
WD, no ja, ponavljata se kot papige.
Važn, da so vajini, Z viri verodostojni, vse ostalo pa same laži. Res sta oba brihtna, ni kej 😀
Z LAŽMI in POLRESNICAMI o razlogih za specialno operacijo RF v UA, so mediji in politiki na Z spodbujal rusofobijo v svojih državah.
Sicer pa v vsaki vojni PROPAGANDA na ENI in DRUGI strani dela svoje.
Sta tolk ZABITA, da tega tud dojameta ne.
Še ko kakšni Z stručkoti, ki imajo vsaj pojma s politko, oz se s tem ukvarjajo, tud vojaško, ne pa kot vidva BLUZATORJA, pa kakšni Z analitiki…komentirajo kej, da ni v prid Ukrotom, že najdete neki o njih. Ne najdete pa NIČ o tistih, ki jim sami vrjamete, KAO verodostojni 😂😂😂
Dej NEHTA se SMEŠT, no, al se pa kr še naprej, se tud mi režimo vajinim NEBULOZAM 😀😀😀
Ena južna neprijavljena, 22.11.2024 ob 08:34
WD, no ja, ponavljata se kot papige.
Važn, da so vajini, Z viri verodostojni, vse ostalo pa same laži. Res sta oba brihtna, ni kej 😀
Z LAŽMI in POLRESNICAMI o razlogih za specialno operacijo RF v UA, so mediji in politiki na Z spodbujal rusofobijo v svojih državah.
Sicer pa v vsaki vojni PROPAGANDA na ENI in DRUGI strani dela svoje.
Sta tolk ZABITA, da tega tud dojameta ne.
Še ko kakšni Z stručkoti, ki imajo vsaj pojma s politko, oz se s tem ukvarjajo, tud vojaško, ne pa kot vidva BLUZATORJA, pa kakšni Z analitiki…komentirajo kej, da ni v prid Ukrotom, že najdete neki o njih. Ne najdete pa NIČ o tistih, ki jim sami vrjamete, KAO verodostojni 😂😂😂
Dej NEHTA se SMEŠT, no, al se pa kr še naprej, se tud mi režimo vajinim NEBULOZAM 😀😀😀
Južna, še enkrat preberi kaj sem napisal, potem pa pametuj. Nikjer ne pišem kdo bo zmagal, nič me ne zanima komu gre bolje, niti koliko tankov leti v zrak. Zanima me ena sama stvar- koliko rusov so pobili ukrajinci pred ruskim vpadom v donbas. NE trdim da so jih, NE trdim da jih niso. To je vse. In če najdem, oz ko najdem podatek, javno napišem tu gor da ima putin prav. Trenutno še iščem, ne vem kdaj bom našel. Iščem pa original izdan iz tistega časa, ne dva meseca staro. Moti me pa malo vaše cviljenje, ampak dobro ste mal reveži, se mi smilite.
WD40, 22.11.2024 ob 09:53
Južna, še enkrat preberi kaj sem napisal, potem pa pametuj. Nikjer ne pišem kdo bo zmagal, nič me ne zanima komu gre bolje, niti koliko tankov leti v zrak. Zanima me ena sama stvar- koliko rusov so pobili ukrajinci pred ruskim vpadom v donbas. NE trdim da so jih, NE trdim da jih niso. To je vse. In če najdem, oz ko najdem podatek, javno napišem tu gor da ima putin prav. Trenutno še iščem, ne vem kdaj bom našel. Iščem pa original izdan iz tistega časa, ne dva meseca staro. Moti me pa malo vaše cviljenje, ampak dobro ste mal reveži, se mi smilite.
Ne vadi se zdej vn.
Tolk že bluziš, da sploh ne veš več kaj SAM TRDIŠ. Preber si še enkrat kaj si pisaru, men se ne da, je že preveč strani oz skorumpcal.
In kaj bi ti sploh rad???
Dejstvo je, da je nasiln državni udar v Kijevu, v katerga so bli ORNG vpleteni Ameri, sprožu GENOCIDNO državljansko vojno v UA, kratenje pravic do manjšine, ja, tud pobijanja… in ja, to prot Rusom tm živečih in nekak takrat se je vse skup začel, pa ti lahk pričaš kolikor hočš.
Za Amere, ker POVSOD kjer se upetljajo pride do sranja, pa itak vemo, no, vsaj upam, da tud sam veš, da so jim Rusi trn v peti že od nekdaj.
Ena južna neprijavljena, 22.11.2024 ob 11:13
Ne vadi se zdej vn.
Tolk že bluziš, da sploh ne veš več kaj SAM TRDIŠ. Preber si še enkrat kaj si pisaru, men se ne da, je že preveč strani oz skorumpcal.
In kaj bi ti sploh rad???
Dejstvo je, da je nasiln državni udar v Kijevu, v katerga so bli ORNG vpleteni Ameri, sprožu GENOCIDNO državljansko vojno v UA, kratenje pravic do manjšine, ja, tud pobijanja… in ja, to prot Rusom tm živečih in nekak takrat se je vse skup začel, pa ti lahk pričaš kolikor hočš.
Za Amere, ker POVSOD kjer se upetljajo pride do sranja, pa itak vemo, no, vsaj upam, da tud sam veš, da so jim Rusi trn v peti že od nekdaj.
Debil išče izgovor za podpiranje fašizma. Izgovor lahko vedno najde, pa čeprav so to laži.