Še nocoj bo gorela Moksva
Ena južna neprijavljena, 22.11.2024 ob 11:49
WD, še to me zanima.
Včer sm nekje zasledila, da bo Putin obvešču kdaj bo spet kakšn napad s tako raketo v UA.
No, glihkar pa prebrala, da je PENTANGON izjavu, da je bil pred izstrelitvijo te rakete OBVEŠČEN o tem napadu s strani RUSIJE.
A tud to zanikaš oz je zate LAŽ?
Nimam pojma ker me ne zanima. Možno. Ne vem. Mene zanima samo to kar sem napisal. In ne nič kar pišeš, meni ni samoumevno. Zanima me samo kdo je začel in kdaj. Izključno.
Hvala za trud, ampak, kristus da moram to pojasnjevat… Uradno se je začelo to sranje 7 April 3:30 Ko so rusi začeli delat galamo. Če naj razumem to kot povračilo na umore rusov so se morali umori dogajat pred tem datumom. In zaželeno bi bilo da so izvirna poročila izpred 7 Aprila 2014. Idealno bi bilo če bi ukrajinci sami pisali o teh umorih, ampak klinc, že če najdeš ruske vire iz takrat je že nekaj na kar se lahko človek opira. Vse kar se je začelo pisat po tem je eno total sranje, propaganda iz obeh strani. Enostavno me zanima kako so prej shajali v tistih koncih.
WD40, 22.11.2024 ob 15:28
Hvala za trud, ampak, kristus da moram to pojasnjevat… Uradno se je začelo to sranje 7 April 3:30 Ko so rusi začeli delat galamo. Če naj razumem to kot povračilo na umore rusov so se morali umori dogajat pred tem datumom. In zaželeno bi bilo da so izvirna poročila izpred 7 Aprila 2014. Idealno bi bilo če bi ukrajinci sami pisali o teh umorih, ampak klinc, že če najdeš ruske vire iz takrat je že nekaj na kar se lahko človek opira. Vse kar se je začelo pisat po tem je eno total sranje, propaganda iz obeh strani. Enostavno me zanima kako so prej shajali v tistih koncih.
Lepo so shajali, 22.11.2024 ob 16:30
Precej bolje- Takrat je bil referendum za Krim… Se pravi ruski razbijači, od katerih sta dva podlegla dvem iz desnega sektorja, ki so bili registrirani maja 2014, ampak so ga začeli srat že novembra 2013. To klapa. Edino- Rusi so bili na krimu že februarja , in to 27.
Hm, zgleda da je bil krim že prej v špilu… kar bi lahko vedel… če ne bi bil prelen. Šejm on mi. Ampak, evo pošteno poročanje in celo od ukrajinke, se mi zdi.
WD40, 22.11.2024 ob 16:45
Precej bolje- Takrat je bil referendum za Krim… Se pravi ruski razbijači, od katerih sta dva podlegla dvem iz desnega sektorja, ki so bili registrirani maja 2014, ampak so ga začeli srat že novembra 2013. To klapa. Edino- Rusi so bili na krimu že februarja , in to 27.
Hm, zgleda da je bil krim že prej v špilu… kar bi lahko vedel… če ne bi bil prelen. Šejm on mi. Ampak, evo pošteno poročanje in celo od ukrajinke, se mi zdi.
In kakšno vezo ima Krim? Hotel si pred aprilom smrti in si jih dobil.
Moving goalposts, 22.11.2024 ob 17:58
In kakšno vezo ima Krim? Hotel si pred aprilom smrti in si jih dobil.
Ima, zanimam me kako so se gledali preden so prišli rusi. Na krimu so bili očitno prej. Ampak, lej, tole ni kar nekaj, se pravi da se da kakšna reč najti celo na netu.
Naučil sem se celo kdaj so ga začeli srat desni. Saj pravim da sem bil mal len. Ampak se učim. Če ne bilo toliko sranja na netu, skozi katerega se poskušam prebijat, bi že zdavnaj kaj našel. V glavnem, hvala.
WD40, 22.11.2024 ob 18:12
Ima, zanimam me kako so se gledali preden so prišli rusi. Na krimu so bili očitno prej. Ampak, lej, tole ni kar nekaj, se pravi da se da kakšna reč najti celo na netu.
Naučil sem se celo kdaj so ga začeli srat desni. Saj pravim da sem bil mal len. Ampak se učim. Če ne bilo toliko sranja na netu, skozi katerega se poskušam prebijat, bi že zdavnaj kaj našel. V glavnem, hvala.
WD40, nekaj 10let starih posnetkov
časovnica .https://www.youtube.com/watch?v=u-qO42qjShg
Little green men” .https://www.youtube.com/watch?v=TNKsLlK52ss
kdo je prvi streljal na Krimu .https://www.youtube.com/watch?v=KNFj5fsEbHA
ogromno je tega, ti bo algoritm sam ven metal, med drugim tudi srbske četnike na Krimu .https://www.youtube.com/watch?v=pFlLN9E2kcY težko se tole prebavi vse. Ni debate kdo je začel, kdo je agresor, kdo ni dojel kaj se dogaja. Kaj šele kakšna bo prihodnost.
Hvala. Ravno tele paciente gledam:
Ista vprašanja, isti odgovori, Imajo ukrajinci prav, ali imajo sploh šanso zmagat, jim je smiselno pomagat…. glede tega sem vedno vedel odgovore, ampak dejansko se nisem nikoli poglabljal v tiste 15 let preden je zavrelo, tisto 100 let nazaj sem pač vedel, nikoli me pa ni zanimalo kaj je bilo potem. Vedno se mi je ustavilo pri tistem, kaj ta vojska pomeni za svet ko bo konec tak ali drugačen.
WD in ostali pro-ukrajinski telebani se delajo pravične in nepristranske, ampak iščejo samo tiste informacije ki podprejo njihov vidik. Tale zgoraj lima posnetek iz Vice news, ki predstavlja teh par opankarjev kakor nek velik bavbav, še tako zelo dramatično približajo na našitek da se vidi kako resni so ti neoboroženi bradači, kar strah me je 🙂
Ne bo pa pogledal cele serije, kjer je malce drugačna predstava kako se je kaj zgodilo 🙂
Ali pa na primer kronološki dokumentarec Roses Have Thorns, to ni dovolj črnobelo za njih 🙂
Hehe, 22.11.2024 ob 20:09
WD in ostali pro-ukrajinski telebani se delajo pravične in nepristranske, ampak iščejo samo tiste informacije ki podprejo njihov vidik. Tale zgoraj lima posnetek iz Vice news, ki predstavlja teh par opankarjev kakor nek velik bavbav, še tako zelo dramatično približajo na našitek da se vidi kako resni so ti neoboroženi bradači, kar strah me je 🙂
Ne bo pa pogledal cele serije, kjer je malce drugačna predstava kako se je kaj zgodilo 🙂
Ali pa na primer kronološki dokumentarec Roses Have Thorns, to ni dovolj črnobelo za njih 🙂
Če imaš prav, česa te je strah?
WD40, 22.11.2024 ob 21:00
Če najdem kar iščem, bo potrdilo da imate prorusi prav. Čemu odpor?
Sem ti že rekel da imaš blesavo zahtevo, hočeš masivne žrtve preden so se začeli oboroženi spopadi 🙂
Je pa res da pro-ruski argumentači na tem forumu tudi ne znajo predstaviti legitimnosti ruskega posredovanja logično in dosledno, še posebej ravnozemljaši 🙂
Sem ti že rekel, 22.11.2024 ob 21:24
Sem ti že rekel da imaš blesavo zahtevo, hočeš masivne žrtve preden so se začeli oboroženi spopadi 🙂
Je pa res da pro-ruski argumentači na tem forumu tudi ne znajo predstaviti legitimnosti ruskega posredovanja logično in dosledno, še posebej ravnozemljaši 🙂
Ne, sploh ne. Zanima me samo kako se je začelo. Iz dveh razlogov- precej sem bral kako so ZDA prevračale vlade in začenjale konflikte, in gledam kaj počnejo rusi pri svojih sosedah, gruzija, abhazija, belorusija, … in spomnim se kako je bilo v jugi ko se naenkrat nismo več prenašali. Ni ravno hobi, teh imam dovolj, bolj firbec. Pa za razliko od tebe me ne zanima kaj dosti, kaj se dogaja v jarkih.