Še nocoj bo gorela Moksva
WD40, 23.11.2024 ob 19:40
Začetek je v zgodovini, 23.11.2024 ob 19:12
WD40, 23.11.2024 ob 08:40
Sem ti že rekel, 22.11.2024 ob 21:24
WD40, 22.11.2024 ob 21:00
Kje je strah, 22.11.2024 ob 20:41
WD40, 22.11.2024 ob 20:11
Hehe, 22.11.2024 ob 20:09
WD in ostali pro-ukrajinski telebani se delajo pravične in nepristranske, ampak iščejo samo tiste informacije ki podprejo njihov vidik. Tale zgoraj lima posnetek iz Vice news, ki predstavlja teh par opankarjev kakor nek velik bavbav, še tako zelo dramatično približajo na našitek da se vidi kako resni so ti neoboroženi bradači, kar strah me je 🙂
Ne bo pa pogledal cele serije, kjer je malce drugačna predstava kako se je kaj zgodilo 🙂
Ali pa na primer kronološki dokumentarec Roses Have Thorns, to ni dovolj črnobelo za njih 🙂
Če imaš prav, česa te je strah?
Kakšen strah? 🙂
Če najdem kar iščem, bo potrdilo da imate prorusi prav. Čemu odpor?
Sem ti že rekel da imaš blesavo zahtevo, hočeš masivne žrtve preden so se začeli oboroženi spopadi 🙂
Je pa res da pro-ruski argumentači na tem forumu tudi ne znajo predstaviti legitimnosti ruskega posredovanja logično in dosledno, še posebej ravnozemljaši 🙂
Ne, sploh ne. Zanima me samo kako se je začelo. Iz dveh razlogov- precej sem bral kako so ZDA prevračale vlade in začenjale konflikte, in gledam kaj počnejo rusi pri svojih sosedah, gruzija, abhazija, belorusija, … in spomnim se kako je bilo v jugi ko se naenkrat nismo več prenašali. Ni ravno hobi, teh imam dovolj, bolj firbec. Pa za razliko od tebe me ne zanima kaj dosti, kaj se dogaja v jarkih.
Ne, tebe ne zanima kako se je začelo. Tebe zanima kje boš našel točko v zgodovini od katere boš dalje lahko brez kontra-argumentov krivil Rusijo 🙂
Ampak ne bo šlo, ker zadeve pač niso črno-bele 🙂
Kaj se pa dogaja v jarkih je pa zelo pomembno pokazati, saj tisto kar nam servirajo v medijih (oziroma na 9gagu zate) niti približno ne sovpada z realnostjo. Da ne omenjamo to da je treba pokazati za kaj se savzemajo vojni hujskači 🙂
– Pričakujem da bom našel dokaze… recimo temu dejstva, ki bodo zame dovolj da me bo prepričalo,da so začeli to sranje rusi.
– Če bom našel dokaze, da so jih ukrajinci, pa nimam nobenega problema priznat da se motim. Nimam nič od tega če bi se slepil tako ali drugače, nisem navezan na eno ali drugo stran ne čustveno, niti nisem plačan da bi navijal za ene ali druge.
Zate… zate pa sem prepričan da imaš nekaj nad seboj da te motivira za tako brezglavo navijanje in obtoževanje vseh ki ti ne kimajo. Zate, grenivko južno pa še za par, pa tole ni zajebancija ali trolanje. Vi pa to vojsko doživljate na čisto svojem nivoju. Zdaj, ste malo reveži, ste plačani, ali pa bedaki, ali kaj drugega, me pa ne zanima, mi je pa zanimivo kako začnete ob določenih novicah skakat v zrak. In so prav zanimiva sosledja, kako prihajajo iz enega konca pa do mona 😀
Saj tega sranja niso začeli ne Rusi in ne Ukrajinci, ampak ZDA.
Samo oni so imeli interes za sranje in samo oni imajo korist od tega sranja.
Pa ti wd si tako butast, da nisi tega zmožen dojeti ?
O čem ti sanjaš, 23.11.2024 ob 20:10
O čem ti sanjaš WC raček? Si ratal enako shizofren kot viharno sralo tam gori? No, saj sem vedno rekel da si isti kakor ravnozemljaši, kar neke nebuloze si izmišljaš. Pa isti princip sprenevedanja imaš kakor antivaxerji 3 leta nazaj, dokažejo naj ti ljudje da je virus živ, čeprav to sploh ni bilo vprašanje. Obenem pa pripisuješ meni da skačem v zrak ko se nekdo ne strinja z mano. Hec stoletja 🙂
V bistvu te jemljem kot tele reklame tu gor, vem da si tu, ponavadi te preskočim, vidim po črnih kvadratih da nekaj limaš, pa me ne zanima kaj dosti. Mrličev sem videl v živo dovolj, da vem da me ne zanimajo. Če kažeš vojno tehniko, mah kar me zanima bom že našel. Trenutno te bom spremljal da vidim kdaj boš spet začel s psovanjem, potem te bom pa spet preskočil. Nekako računam da se ti bo začelo dogajat pred torkom. 😀
WD40, 23.11.2024 ob 21:02
V bistvu te jemljem kot tele reklame tu gor, vem da si tu, ponavadi te preskočim, vidim po črnih kvadratih da nekaj limaš, pa me ne zanima kaj dosti. Mrličev sem videl v živo dovolj, da vem da me ne zanimajo. Če kažeš vojno tehniko, mah kar me zanima bom že našel. Trenutno te bom spremljal da vidim kdaj boš spet začel s psovanjem, potem te bom pa spet preskočil. Nekako računam da se ti bo začelo dogajat pred torkom. 😀
Kdaj sem pa psoval? 🙂
In kaj se dogaja pred torkom? 🙂
Ne moremo vsi vedeti kaj se tebi v glavi dogaja WC 🙂