Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem še o 206

še o 206

Že dalj časa berem pritožbe o 206 in ker jo imam tudi sama…Stara je dveleti in ima 30000km.Še do nedavnega sem mislila, da jo bom lahko pohvalila.Zdaj pa sem imela redni servis in me je skoraj kap.Samo 50000 sit!In sploh se jim ni zdelo nič čudnega, kaj vse je bilo narobe.Naj povem, da sem imela prej 13 let staro toyoto in mi je žal, da sem menjala-še zdaj gre namreč brez problemov in razen rednih servisov, kjer ni nič narobe!!!!,se nimaš kaj sekirat.Pri moji 206, pa mi je gospod sewrviser že napovedal, kaj ponavadi “crkne” pri 40000km.Naj jo menjam? Takoj, za kako rabljeno toyoto!

čao, mica

Ja menjaj za toyoto oziroma za kaksen drug japonski avto. Iz toyote si sla na Peugeota jao jao

Kaksna logika pa je to????? Iz evropskega avta na japonskega? Vsem je jasno, da so azijski avti najslabse kvalitete.
Pa brez zamere, samo svoje mnenje sem podala.

Ti se pa zastopiš na avte, ja! Pejd rajš na kuharski forum!

Hmm ja pojd kuhat in vozit Golfa. Sej mas prav ja hehe , ceprav cel svet razen evrope(pa tudi tukaj se po kmalu spremenilo) kupuje po vecini japonce in korejce. Izjava sefa VW ti da mislit “Ko se bojo japonci naucili prodajati avte lahko v evropi kar koncamo z izdelavo avtov”

Kaj so ti pa rekli da moras menjati pri 40,000. Me res zanima glede na to da sam pri Mazdi na 100,000 nisem zamenjal se nic razen dveh zarnic.

Ti si pa res osel! A zato, ker sem zenska, naj bi se spoznala na kuhanje???? A ne ves, da zivimo v 21. stoletju?

Jaz imam peugeot 206 in 85000 km. Avto se vedno dela kot urca in mu nic ne manjka. Za njegovo popravilo mi ni bilo treba odsteti niti tolarja (edino za pregorete zarnice in redni servis).

Eni so že sedaj zelo jezni, ker jim gre prodaja evropskih avtomobilov vse slabše. Jaz sem doživel, da ko sem vprašal prodajalca pri Škodi kaj nudijo več za isto ceno kot pri Yarisu, mi je odgovoril, da dobim več kubikov in je čisto pozelenel ob omembi Yarisa.
Mi smo naročili Yarisa, ker nočemo več plačevati ”menjalcev” delov, ki gledajo samo na to kako bi ti čimveč zaračunali, naredili pa praktično nič.

Pametna odlocitev yaris je itak najmanj pokvarljiva roba na avtomobilskem trgu pa se najvarnejsi je v svojem razredu. Ja pri skodi dobis v osnovnem modelu neko 1200 kubicno TRIVALNO jajce od VW ki ma vecjo porabo in manj moci kot yaris 1,0.

Lepo to imas pac sreco

Sarkazma pa ne razumes najbolje. Kajne??

Marija tole si oglej

Manjsa stevilka pomeni vecjo zanesljivost da bos razulela 🙂

Jaz se ne spoznam ne vem kako veliko na avtomobile, ampak se vseeno stojim za staliscem, da so evropski avtomobili boljsi (ok, ne glih vsi). O azijskih avtomobilih vem samo toliko, da ga ima moj fant (mazda, stara 5 let) in da ni ravno najbolj zadovoljen. Na cesti se ne pocuti stabilno, zakuhal mu je motor….vseh napak niti ne vem. Vem, da naslednji avto, ki si ga bo kupil, definitivno ne bo azijski.

Mislim, da ne gre vseh azijskih avtomobilov metati v isti kos. Med Toyoto ali Mazdo ter Kio ali Hyundajem je blazna razlika! Eno so japonci, drugo korejci! Vsakakor se pridruzujem mnenju, da so japonci bolj zanesljivi kot evropejci, pa vendar se v obliki ne morejo kosati z njimi (alfa 156, 147, Peugeot 206, 307, Megane…).
Glede na to, da pri nas v familiji ne kupujemo avtomobilov za 10 let, temvec za max. 3 leta, mislim da ta zanesljivost in “nekvarljivost” nista najbolj prevladujoca elementa pri odlocanju o nakupu.

na to moram nekaj rect.
jaz z 206ko nisem imela cisto nobenih problemov. res pa je, da pri nas redno menjamo avtomobile. pri servis sem imela pri 10.000km pac zastonj. nic ni bilo narobe. v 11 mesecih sem naredila 40 000km, nobenih problemov. se zelo sem bila vesela, ker je avto res potegnil. na njem sem zgubila 40.000 sit. imela sem velik opreme. ne vem no…
kolegica je imela yarisa in je bil skos na servisu, zato ga je potem zamenjala za malo starejsega clia, s katerim sepet nima problemov. no pa se lepsi avto je – moje menje je, da kar se tice vizualne podobe toyota, honda in kia delajo najgrse avtomobile na svetu…samo to je osebno mnenje. pac azijski avtomobili so mi grdi….najde se kaksen lep kdaj…zato tudi ne moram govorit o zanesljivosti, razen kar prebiram v avtorevijah, kar pa tudi ni najbolj zanesljivo.
hotela sem samo rect, da se lahko zacnemo pritozevati nad marsikatero znamko. doma smo imeli prejsno serijo 740 bencinarja. toliko problemov, kot je imel moj oce s tem avtomobilom, ni mel se z nobenim.
*roke* so ble 2krat fuc, nagajal je tampomat, racunalnik je velikokrat pokazal, da ne dela bilokera luc. v glavnem na racunalniku je skos gorela luc, da je nekaj narobe. in to pri avtomobilu za toliko denarja.
poleg tega, da je se pozrl toliko v enem dnevu, kot jaz porabim v enem tednu pri mojem v enem tednu – imam 307 sw diesel….
kar hocem povedati je, da ful tezko govorimo kateri avti so nasplosno kvarljivi in kateri niso. ker jaz sem slisala to ze za vse mozne avtomobile.

aja, pa tudi zihr ni tako slab avto, ce je drugi najbolj prodajan avto v sloveniji, jaz sem ga pa prodala tisti dan ko sem dala oglas. prvi stranki.

itak imajo pa vsi predsodke. jaz prisegam na evropske avtomobile, se posebno na nemce in franzoce…ker sem jih navajena, ker jih kupujemo ze odkar zivim. malo gre tudi za navade.
lep pozdravcek, pa ne se kregat zaradi avtomobilov. sej je samo pleh. nekateri mamo z njim sreco, nekateri pa ne.
aja pa da ne govorimo o nacinu in ravnanju z avtomobilom..to je tudi druga zgodba….moj prijatelj se je cudil da mu je sla sklopka, ce jo je pa mucil pa zgal vedno ko sem se usedla v avto….potem se pa prtuzuje, da delajo slabe fiate….
samo moje mnenje
lep dan

New Report

Close