Se oglašam iz glavnega štaba…
oooooooooo Razek…………:)))))))))
Še sem sama ja………..in tudi bom cel dan……….
Sicer pa hm…..ne preveč delat……….danes imam v pisarni čistilno akcijo:)))) so mi jo tolk spackali ta čas, da imam kot v svinjaku…..hi, hi, hi…. No, pravzaprav…zdaj je o.k. sem že vse spucala…..hi, hi, hi….
CMOKECA
mam sončka…na oni strani….tebe…ehhehehehehhe
srce…..pri tebi pa mora biti zanimivo…..jest sem pa med samimi deci…grrrrrrrrrrrrrrrr
hmmm…….a so vse mlajše od tebe…upssssssss….
kak je mala……..a ni fino, ko se mal rešiš onih tečnob doma….sinek je iizvzeti………..dec ko ga šmirla……samo nekaj te pa lahko žalosti….da veš…
….
Ti…a nardimo mal zamenjave?? Prideš ti dol k meni….jaz pa gor pošljem kakšno našo žensko….???? Sicer pa….sem “ta mala” tle…:))))
Tečnob doma??? Hm… V tem primeru je to moja mama… Sam….sej ni glih tolk tečna no…:))) Sinka pa itak pogrešam….pa še ni prav ozdravel…jaz sem pa morala v službo….:(((
In kaj si mislil, da me lahko žalosti??? To itak….da sem ga pustila doma….in bo težko sploh na začetku se navadit…
hehe…žalosti……to, da nimaš časa zame…heheh…jest pa tak lepo obrit………..a imaš rada obrite?
tista zamenjava mi je pa kar všeč…..samo, kaj pa polje…ko sem te bom skozi za ritko držal….hihihihiihihi
sitnoba pa je DEDEC….ne tvoji….tko…pa pazi kaj govoriš, da te ne bi mamici zatožil……
do kdaj pa delaš?
sem ti rekel, da sem obrit jaz……..a me mal zezaš???!!!grrrrrrr…d.eci smo pa ja obriti zgoraj….se ti ne zdi?????????????grrrrrr…sem sam rekel, da mi je to zoprno……ko se moram briti…grrrrrr
hmm…pa ne me dražit s takimi dvomljivimi….hmmm….a ti misliš, da se deci tudi spodaj brijejo????ojejjjj,,,hehehhe,…..a je tebi to zanimivo……
a če mislim, da bi mi pustila???hmmmmmm….neč NE MISLIM…………VEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hihiihihih
pa pa