Še pomnite, tovariši
Ne,ne si zelo slabo razumela. Ne vem kako je lahko nekdo tako pokvarjen in kako si dovoli brez razloga drugega tako žaliti in poniževati. Razumem da ima velike težave z IQ, de ne ve nič niti o preteklosti niti o sedanjosti. Ampak to še ni razlog, da odgovor zastavi na takšnem nivoju: Mi smo vse vi pa niste nič, same smeti.
Res je, velika večina se jih je vrnila tudi domov k mami, a bistveno drugačni, z veliko več izkušnjami, kar pa Reliki in podobnim ZELO manjka.
Naj bo dovolj, lahko pa bi še veliko napisali.
Kam ste zajadrali……..jaz vem, da sem v nekem obdobju Yuge padla v generacijo, ki bi morala (mislim ženski del populacije) obvezno služiti vojaški rok……..a mislite, da mi je bilo luštno, ko sem to zvedela?……stara sem bila ene 15 let, pa zvem, da se lahka čez ene 3 leta znajdem na drugem koncu Yuge za eno leto!!!!
A se še spomnite tega:
http://www.youtube.com/watch?v=WO7vHxSBnF8
men ni bil smešen komad, saj bi takrat lahko bila Lidija
Uboga reva. Če je moja prijateljica preživela, ko so jo starši v šestem razredu zaradi verskih razlogov odpeljali v Izrael in je tam fasala celih dve leti vojske ne samo na drugem koncu države, ampak v državi, ki je non stop v vojni, potem bi verjetno preživela tudi ti. Mogoče bi se tam na drugem koncu Jugoslavije zaljubila, imela mešane otroke in danes ne bi zganjala nestrpnosti proti vsemu, kar ni čistokrvno slovensko. Človeka hitro mine nestrpnost, ko jo zganja proti svojim lastnim otrokom.
…. Mogoče bi se tam na drugem koncu Jugoslavije zaljubila, imela mešane otroke in danes ne bi zganjala nestrpnosti proti vsemu, kar ni čistokrvno slovensko. Človeka hitro mine nestrpnost, ko jo zganja proti svojim lastnim otrokom.[/quote]
Hmmm…od kje tebi, da zganjam nestrpnost do vsega kar ni čistokrvno slovensko? …