Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se pravi bo Golobova vlada ukinila to

Se pravi bo Golobova vlada ukinila to

kar je Janševa vlada sprejela. To namreč o bojlerjih.

samo spizdi debil zabiti…golob je kreten v rangu janse, lazniv in pokvarjen, golob je potrdil se vecje svinjarije kot jansa samo vi debili si zatiskate oci…

Avtor, kot sem jaz razumela bodo dopolnili zakon in potem sprejeli. Kako ga bodo dopolnili pa ne povedo.

Odgovor na objavo uporabnika
Sam vprašam, 05.11.2024 ob 17:49

kar je Janševa vlada sprejela. To namreč o bojlerjih.

Ne vem kaj so sedaj počeli dve leti, danes se delajo  mutaste kot da niso vedeli !

Anonimno 10292, 05.11.2024 ob 18:31

Avtor, kot sem jaz razumela bodo dopolnili zakon in potem sprejeli. Kako ga bodo dopolnili pa ne povedo.

Prepričana sem, da bo bolj smiseln, kot tole Janševo nagajanje.

mislim304, 05.11.2024 ob 18:50

Prepričana sem, da bo bolj smiseln, kot tole Janševo nagajanje.

Sanjaj. Saj so se skupaj dogovarjali koliko bo komu padlo v žep, če to sprejmejo. Seveda bodo morali popustit, da ne bi ljudje koga nesli po ulici.

Imeli so čas prepovedati kurišča , niso pa imeli časa popraviti samo en člen !

….https://www.rtvslo.si/slovenija/poslanci-sprejeli-novi-energetski-zakon-ki-med-drugim-omejuje-uporabo-plina/705950

ste videli butaste SDSovce lažnive?

kar Golobu so hoteli podtakniti to, kar je JJ sprejel tik pred menjavo parlamenta in vlade.

Imeli so čas prepovedati kurišča , niso pa imeli časa popraviti samo en člen !

Počakali so, da so začeli janša-butli podtikat  Janševe zakone njim, zdaj lahko spotoma opozorijo, da je to sprejel Janša, da Janšisti lažejo, in še spotoma spremenijo morda.

Kaj hočejo lepšega, kot da janšisti sami sebe v drek mečejo?

V zakonu manjka predpis, da se morajo odstraniti električni bojlerji, ki so nadomestili originalno načrtovane in vgrajene plinske bojlerje. Enako je s plinskimi kurišči centralne kurjave za več večstanovanjskih objektov, ki jih Energetika lahko priključi na daljinsko ogrevanje.

New Report

Close