Se še spomnite morilcev mačk z Gorenjske?
Se še spomnite 4 mulcev, ki so pobijali mačke? Če se ne motim so bili iz Tržiča? Pobili pa 48 muc, jih zverinsko mučili in opisovali kako so se izživljali?
Koliko let je že tega?
Naj ugibam, sončki so bili nedotakljivi? Mamice in ateki pa so tem morilcem zrihtali odlične službe?
Bi maral kdo tako osebo za sodelavca? Jaz ne.
Robi Kališnik, Blaž Erjavšek, Gašper Sajovic
Vir: diplomsko delo iz 2003
http://dk.fdv.uni-lj.si/dela/Zupevc-Melita.PDF
Ni za kaj
Hvala. Sem imela v glavi, da so 4 pa so trije.
Sem pa opazila, da so članki o njih na netu izginili. Bom še pobrskala, ampak očitno so jih dali pobrisat.
Tale Melita je pa iz naše gimnazije, malenkost starejša od mene. Temu se reče diplomsko delo? Sem diplomirala malenkost kasenje kot ona tako, da gre za isto obdobje.
spomnit nanje, 07.06.2024 ob 07:45
Se še spomnite 4 mulcev, ki so pobijali mačke? Če se ne motim so bili iz Tržiča? Pobili pa 48 muc, jih zverinsko mučili in opisovali kako so se izživljali?
Koliko let je že tega?
Naj ugibam, sončki so bili nedotakljivi? Mamice in ateki pa so tem morilcem zrihtali odlične službe?
Bi maral kdo tako osebo za sodelavca? Jaz ne.
Če je imel tak človek total breakdown in je začel iz nule, postal drug človek, potem ne samo, da bi ga lahko imel za sodelavca, ampak bi bilo teoretično možno, da bi bila celo najboljša prijatelja. Čudeži se dogajajo. Ampak so prej izjema, kot pravilo. 1% možnosti 🙂
Tožilstvo je v obtožnem predlogu nanizalo podrobnosti o pobijanju mačk. Številni poboji so se dogajali – povzeto po obtožnici – tudi doma pri Erjavškovih oziroma Kališnikovih. Tako so bili trije mladeniči obtoženi, da so, na primer, mačka privezali za avto in ga vlekli po cesti do smrti, enemu s sekiro odsekali glavo, drugega razkosali v garaži, mačke polili z bencinom in zažgali, jim vtikali petarde v telesne odprtine, kjer so eksplodirale. Enega od mačkov naj bi “priključili” na električni tok, enega ujeli v past za divjad, enega ustrelili in nato pobili s kijem, drugemu v želodec po cevki vlili žganje in ga nato pobili s pištolo na zakovice, z enim so z lesenimi koli igrali hokej in še bi lahko naštevali opisana grozodejstva z živalmi. Vse se je končalo 19. marca 2000, ko naj bi zadnjega na tem seznamu kamenjali po tistem, ko so ga najprej vrgli skozi okno avta in je preživel.
S takimi gnusobami ne bi želela imeti opravka. Ampak v naši družbi ravno taki prosperirajo. V spreobrnenje takih gnusov ne verjamem niti 0,0001 %. Če pride do kaotični razmer, se je takih stvorov za bati, saj bi bila to ponovna priložnost za njih. Prav je, da se ne pozabi, kakšni izprijenci živijo med nami.
“bolno”, hvala za opis. če so poskrbeli za izbris člankov o svojih zločinih, je dobro, da se to periodično objavlja skupaj z njihovimi imeni. po tem, kar je opisano, v “reformacijo” takih ljudi ne verjamem, in ne, z njimi ne bi želela imeti nikoli opravka, pa če bi bili 100 let stari betežni starčki. potrebna je posebne vrste sprevrženost, da na tako krut način in v tako visokih številkah mučiš šibkejša bitja.
“Tožilstvo je v obtožnem predlogu nanizalo podrobnosti o pobijanju mačk. Številni poboji so se dogajali – povzeto po obtožnici – tudi doma pri Erjavškovih oziroma Kališnikovih. Tako so bili trije mladeniči obtoženi, da so, na primer, mačka privezali za avto in ga vlekli po cesti do smrti, enemu s sekiro odsekali glavo, drugega razkosali v garaži, mačke polili z bencinom in zažgali, jim vtikali petarde v telesne odprtine, kjer so eksplodirale. Enega od mačkov naj bi “priključili” na električni tok, enega ujeli v past za divjad, enega ustrelili in nato pobili s kijem, drugemu v želodec po cevki vlili žganje in ga nato pobili s pištolo na zakovice, z enim so z lesenimi koli igrali hokej in še bi lahko naštevali opisana grozodejstva z živalmi. Vse se je končalo 19. marca 2000, ko naj bi zadnjega na tem seznamu kamenjali po tistem, ko so ga najprej vrgli skozi okno avta in je preživel.”
Robi Kališnik, Blaž Erjavšek, Gašper Sajovic
Samo kaj, ko ravno taka sodrga dobi fajn službe. Za kozlat, da nekdo zaposli na neko fajn delovno mesto tako sodrgo.
To so kriminalci, zločinci, sodrga prve klase.
Pa ne, nikoli niso odslužili svoje kazni. Ni za verjeti kaka greznica je Slovenija, da taki pridejo skoz brez kazni. Sigurno starši pri koritu in jim reševali rit.
Tako, da ja, edina kazen je, da se se večkrat spomnimo nanje. Da čim več ljudi ve kdo so to.
spomnit nanje, 07.06.2024 ob 08:20
Uf, 2000 je bilo to? Čas hitro teče.
ENkrat sem zasledila, da je en od njih nekje visoko na ministrstvu.
Vem pa, da se golazni ni skrivilo lasu. Grozljivo, da so že mladi pa taki kriminalci, zločinci in da ne dobijo nobene kazni.
Oh, nič hudega ni, če so jih zaščitile razne osebe na položajih. Torej s sodišča, socialni delavci itd.
Saj bodo spet ubijali, takrat pa se naj izvrši okruten in ponižujoč javni linč nad vsemi, ki so jih zaščitili in zgolj njim se naj pripiše krivdo za nadaljnje zločine. Saj takrat bojo krivi oni in ne teli trije, ker pač od sadističnih psihopatov se take stvari pač pričakuje.