Se še spomnite morilcev mačk z Gorenjske?
Naj se jim vrne, 07.01.2025 ob 20:03
Naj se jim obilo vrne. In tudi capajdram, ki so padle tako nizko, da so se sparile s temi pošastmi. Enako tudi stvorom, ki so zapodili in povrgli tako ničvredno seme.
Tako je. Ne smemo pozabit še kuzel, ki so se jim pustile oplodit in so jim povrgle pamže. Taka ženska je ista pošast kot njen partner.
spomnit nanje, 07.06.2024 ob 20:22
Samo kaj, ko ravno taka sodrga dobi fajn službe. Za kozlat, da nekdo zaposli na neko fajn delovno mesto tako sodrgo.
To so kriminalci, zločinci, sodrga prve klase.
Pa ne, nikoli niso odslužili svoje kazni. Ni za verjeti kaka greznica je Slovenija, da taki pridejo skoz brez kazni. Sigurno starši pri koritu in jim reševali rit.
Tako, da ja, edina kazen je, da se se večkrat spomnimo nanje. Da čim več ljudi ve kdo so to.
Ma kaj službe. Takemu človeku se uspe tudi poročiti, ima otroke, kljub javni obravnavi. Če bi šel na prostitutko ga pa nobena ne bi marala. Ko pa ubiješ 50 mačk si pa moj sonček za ožent.
Zvarek, 08.08.2024 ob 12:47
@Prizadevna: a res ne znaš brat al si funkcionalno nepismena. Pri delu me zanima samo tisto, kar sem napisal. Kdo in kako ga naredi – v smislu lokacije in ali doma fuka ovco, hčerko, sosedo, se maže z drekom me ne zanima in s tem ne ukvarjam. Za opravljeno delo dobi plačilo – kaj je pa on privat me pa boli kurac. V službi nimam prijateljev, kolegov, znancev ampak strogo poslovne odnose in se ne ukvarjam s tem kaj so privat, še enkrat.
Pri delu je res nepomembno, ampak za ugled podjetja pa verjetno ni dobro. Stranki tudi ne bi govoril to je pa naš sodelavec, ki doma dela vse kar si napisal. Če bi stranka sama izvedela ne bi bilo zadosti samo izjava mene ne briga. Zato pa to pelje v nastavljeni službi.
Anonimno 3206, 08.08.2024 ob 08:26
Ko se boste tako zgrožali nad zločinci, ki so točno tako pobijali ljudi v Kočevskem rogu – kot tile mačke, takrat boste pa mogoče res humani.
Dejanje je res zavrženo in zgrožanja vredno, ampak nikjer nisem zasledila, da bi se tako zgrožali nad mučenjem ljudi v Kočevskem rogu. Npr. obešali so jih na živalske kline za odiranje, z glavo navzdol so viseli, odirali so jim kožo, jo zraven solili, kriki so bili nečloveški…. Kože so sušili po drevesih…. dojenčke metali na voz in posušene z voza kot drva v grob….. Da o tem kako so parali trebuhe nosečnicam ne govorim in trgali penise, zabijali žeblje v glavo, skakali po glavah ljudi…. Srce izsekali in ga vzeli ven, ko je še bilo, pili kri…. Ženske sistematično posiljevali, dokler jih niso pobili…
Ampak nisem še doživela, da bi se ljudje tako odkrito zgrožali nad tem… ker so vas tako zdresirali, kot pse.
Tudi Hamas je delal točno tako kot morilci v Kočevskem rogu, pa točno vemo, da Golob več pomoči namenja teroristom v Gazi, kot pa obuboženim Slovencem, ki jim samo davke dviguje… in podaljšuje čakalne vrste…. Praktično ni stvari, ki se ne bi podražila. Tudi za 50 % in več.
Očitno so morilci mačk člani SDSa, ker se je toliko kopriv s povojimi poboji in ostalim nacističnim bullshitom pofočkalo pod post. Kot vedno.
Ko se piše o njihovih sttankarskih pedofilih, imajo iste izpade.
eden od teh je nastopil v Dobro jutro oddaji na rtv, 08.08.2024 ob 18:57
Hodil je z eno iz rtv, mislim da je bila ena od novinark iz te oddaje. Kako je ona prišla na rtv ne vem, vem pa da, ko so Janševi prevzeli rtv so veliko kurb gor zaposlili. In ta ženska ga je spravila v oddajo, bilo je nekaj o fitnesu ali športu.
Je pa zanimivo, kako se je tam psihopat izpostavil z imenom, priimkom in svojim obrazom. Tako da vemo tudi kako zdaj izgleda.
Je pa to res dokaz, da je psihopat, če ni imel nobenega pomisleka in je tako zadovoljno nastopil v oddaji in se kazal po TV. Medtem ko je en izmed treh očitno spremenil priimek, da ga ne najdete, pa se ta še po tvju kaže. Res pravi psihopat.
Sano res, a ni en od njih nekega fitnesa vodil v LJ?.