Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Se strinjate….?

Se strinjate….?

Zanima me, če se strinjate s trditvijo, da je “žensko varanje” bolj usodno (za razpad zveze), kot če to dela moški del zakonske zveze?

LP

ni nujno, pa tudi ženske smpo se spametovale…lp

vitka

Ponavadi res in to zato, ker ženske varanja ne znate dovolj dobro skriti. Hitro se izdate.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

se strinjam. to pa zato, ker moški ego težje prenese dejstvo, da ga je prevarala, medtem ko ženske pač dosti več požrejo

Hm….. dobro vprašanje….. (deloma se strinjam)

Po mojem je tko zarad tega, ker je bla miselnost človeštva drugačna. Če pogledaš malo v zgodovino, je blo tko, da so moški hodili (tudi) na vojne pohode, ženske pa so čakale doma. In če pogledaš eno pleme, ali pa narod izpred 2000-3000 let, pol vidiš, da je ta štel nevem….. 20 000 ljudi! kar pomeni, da so se več ali manj vsi med sabo poznali! In če so ženske ostale doma, se niso mele za pogovarjat o ničemer drugem, kot o tem, ktera kterga gleda in podobno, dočim tipi; ti so se pa klofali, klali IN posiljevali! In potem se je zgodil naslednji fenomen: izoblikovale so se dve družbe: ženska in moška. Ženska je obsojala tiste ženske, ki so imele druge partnerje, ko so bili njihovi možje na bojnih pohodih in pa moška družba, kjer je veljalo, da “dec ni dec”, če na bojnem pohodu, ob zmagoslavju kakšne ne posili. Žal tko je.
Isto je blo, če so napadli to “naše” pleme. Ženske so prezirale tiste ženske, ki so bile posiljene!!! (čeprav so bile te največje žrtve!!!). In žal se ta krog nesmiselnega mišljenja nadaljuje preko nevem….. babilona, do rimskega cesarstva, do križarskih vojn, do II svet. vojne, vse do današnjega dne.

Pa da ne morim preveč z zgodovino. Dejstvo je, da so ženske vedno ble vzgajane tko, da mal “potrpijo”, dočim moški so bli vzgajani tko, da so se borili in OSVAJALI!!! Ampak danes: tko kot propada pomen ČASTI pri moških (samo poglejte tiste pičkice (moške) v parlamentu), tako se tudi degradira pomen tistega “treba je potrpet” pri ženskah. In tako je prav!!!!!! (razen časti seveda) Tko da: morm rečt, da so v zadnjih…. 100. letih ženske nardile dost večji evolucijski korak, kot mi moški, ki ostajamo na istem, kot že 3000 let, le da je čast zamenjal $ (denar).

filozofski Remedy

Popolnoma se strinjam, to pa iz razloga, ker je znano, da pri ženskah pride do “varanja” v večini primerov iz čustvenih razlogov, medtem ko pri moških v glavnem zaradi “firbca”.

ni pravila…..mogoce je res le to..da pri varanju je zenska veliko vec zraven z custvi kot moski..ponavadi se potem se zaljubi..ljubi..in bi se kr locila in sla na novo..docim moskim za to ni..njim je to le neka popestritev…pa spet ne vsem…kot sem dejala tukaj pravil ni..en to jemlje tko drugi tko..en to za zabavo..en za sport..en z vsemi custvi..en se zaljubi..en dela na temu da gre na novo..in tko dalje…pa ne me spet vlec za jezik..napisala sem samo moje misljenje…

Ne pustim, da te kdo za jeziček, kajti napisala si popolnoma isto, kot mislim jaz. No, tudi nekateri moški se zaljubijo, ampak pol se ohladijo…

Nobene razlike ni med ženskim in moškim varanjem, razen v naših glavah. Če kdorkoli prevara svojega partnerja, mu v zvezi nekaj manjka, zato je varanje pokazatelj, da nekaj ni tako, kot bi moralo biti.
In sploh ni res, da moški ego zmeraj manj prenese, kot ženski. Čas je prinesel spremembe in poznam dosti moških, ki bi svojim ženskam oprostili vse, po drugi strani pa vse več žensk, ki imajo dovolj samospoštovanja, da se ne pustijo varat.
Mišlenje, da je varanje žensk usodnejše, izvira še iz časov, ko so bile ženske ekonomsko odvisne od moških in si kaj takega niso mogle privoščiti, ker bi lahko pristale na cesti, brez vsega. Moški pa so si lahko iz istega razloga privoščili več, saj so vedeli, da si njihove žene ne morejo prav nič. Lahko so bile vesele, da jih niso zamenjali za kakšno drugo.

Še sreča, da so takšni časi mimo. Je pa še kar nekaj žensk, ki razmišljajo na tak način.

New Report

Close