Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Se strinjate z eevakuacijo zgolj cepljenih oseb v primeru naravne katastrofe?

Se strinjate z eevakuacijo zgolj cepljenih oseb v primeru naravne katastrofe?

Mislim, da razmišljaš v pravo smer.

Desi se najbrž tudi sam spomni, ko je sam razlagal o načinu mutacij virusov v smislu prilagajnja gostitelju, v tem primeru se je izkazalo, da so novejše različice tega virusa šle v drugo smer (ne samo, da se lažje širijo, kar je “normalno”, tudi bolj smrtne so, več posledic puščajo in obstaja možnost, da se virus v telesu potuhne in izbruhne čez določen čas).
Več kot leto dni je minilo od izbruha, pa še dandanes niso jasni razlogi za izbruh, virus se obnaša v nasprotju s pričakovanji, Kitajci prikrivajo podatke.
Marsikaj se prikriva, vendar ne v smeri, o kateri trobentajo anticepilci, žal.
[/quote]

Delate posodobitve različic redno?
Dej ne bluzi, pojma nimate ne ti ne vaga, zavajte mamu svoju, banda prekleta

Gluposti pa znaš pisat. Torej po tvoje bi bil upor (ali pa uspeh upora) večji, če noben ne bi prostestiral in bi vsi ubogali? Jaooo, bože mili.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Z občutkom, da bo za vstop v drugo državo potrebno imeti potrdilo o cepljenju.
Evakuacija se izvaja v St. Lucio, Grenado, Barbados, and Antiguo… ki pa so btw suverene države.
Prav tako se je treba zavedati, da se govori vsaj o 4. mesecih začasne nastanitve, preden naj bi se odobrilo vračanje na St. Vincent.

Evo Meri o tem jaz govorim. Da si pomešala zadeve. Nihče ni rekel, da je to ebola ;)) Takrat tudi jaz ne bi prišel v službo in se ne bi dotaknil nikogar ;))
Govorimo o precej večji zadevi, z drugačnimi razsežnostmi. Zaradi ebole mi nismo nič zapirali. Obstajali so protokoli in vedelo se je točno kako jezimo in kako poteka zadeva.
[/quote]

Ce ni vsaj toliko nevarno kot ebola cemu ves rompompom.?
ok eni bojo rekli sprememba sistema, no zivljenje je pa tako, da clovek obraca, bog pa obrne. Mene ni strah ne bolezni (korone v tem primeru, bolj me je strah raka npr) ne cepiva in na koncu niti spremembe sistema.

Zakaj forum ne prikaže citatov, katerim repliciram?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Odlicno , tako se dela, kot da je to edini primer neenakopravnosti med ljudmi, ne vem cemu se cudis?

Delate posodobitve različic redno?
Dej ne bluzi, pojma nimate ne ti ne vaga, zavajte mamu svoju, banda prekleta
[/quote]

Ti, ki objavljaš zgodbice o neobstoju virusov, si žal preneumen, da bi sploh razumel, o čem je govora. Drži se YT novodobnih “šlogarjev” – manipulatorjev, ki živijo na račun vas neumnežev.

ok eni bojo rekli sprememba sistema, no zivljenje je pa tako, da clovek obraca, bog pa obrne. Mene ni strah ne bolezni (korone v tem primeru, bolj me je strah raka npr) ne cepiva in na koncu niti spremembe sistema.
[/quote]

Evo. Vse si povedala. Zdaj pa lepo poveži skupaj pa boš videla kaj imata skupnega rak in covid.
Ko boš pravilno povezala skupaj, te bo še bolj strah raka. Mene je tudi. Samo poveži, pa se boš hitro letela cepit, pa še koga boš s seboj vlekla.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

[/quote]

Ker se ga ne da ustaviti, prehitro mutira in vedno mlajši bodo umirali ali imeli doživljenjske posledice zaradi njega. Predvsem otroci.

Ti, ki objavljaš zgodbice o neobstoju virusov, si žal preneumen, da bi sploh razumel, o čem je govora. Drži se YT novodobnih “šlogarjev” – manipulatorjev, ki živijo na račun vas neumnežev.
[/quote]

Ajde odabij, idi tamo v ambulanti svoje sestre, in liži dupence, prodana dušo.
Neumen je bil fotr ko te je delal, tebe in totega debilčka Vagu,…šic, pokvarjeni izmećki

Ker se ga ne da ustaviti, prehitro mutira in vedno mlajši bodo umirali ali imeli doživljenjske posledice zaradi njega. Predvsem otroci.
[/quote]
Debili fašistični.

Da pa dohtarji take trolajo, se nam pa slabo piše.
V smislu, da bi bili odvisni od njihovega zdravega mentalnega stanja.

Ker takole sprani možgani pa res niso več za z ljudmi imet opravka.

Lej, ti buhtelj, blesavi, večina nas je preživela tale prehlad, ok, pljučnico, brez, da bi bili pri dohtarju, tudi 60+.
Sploh nismo zavedeni kot že imuni.
Kar tudi smo. Trajno imuni.
Kar bodo pokazale in dokazale naše T celice.

Ne, nobenega butastega cepljenja ne bo
Smo preživeli. Ter imuni.

To lažno propagando pa si vtaknite za klobuk.

Evo. Vse si povedala. Zdaj pa lepo poveži skupaj pa boš videla kaj imata skupnega rak in covid.
Ko boš pravilno povezala skupaj, te bo še bolj strah raka. Mene je tudi. Samo poveži, pa se boš hitro letela cepit, pa še koga boš s seboj vlekla.
[/quote]
Ne vem kaj imata rak in kovid skupnega.? Ok res je, da ce bolnik z rakom fase se kovid, da je to zanj se toliko huje.
Cepila se pa se ne bom, bom počakala, nisem tip človeka , ki hiti v katerokoli smer ce mi ni treba. Drugo je ce moraš, potem pac moras. Trenutno mi ni treba. Jaz sem bila ze 3x na testerianju in vedno negativna oz vsi smo bili. Moz hodi tedensko na testiranje in vedno negativen. Tasca je prebolela in je vse ok. Bom pocakala oz bomo. Sploh pa mi povej kje bojo cepiva vzeli, ker vidim da ne ves, da pri nas nimajo dovolj cepiv. Zalomilo se je tudi z astro, tudi tisti ki se zelijo cepit (kje so vsi tisti, ki se sploh ne zelijo) bojo do bozoca na vrsti, samo ne vem do katerega leta.

[/quote]
Tebe je lahko strah sami lastne zabitost vosu gorenjski, samo si zal se na tem podrocju tak debil da se niti tega ne zavedas , ko zmanjka metod za prepricevanje pa trotl privlece na plsni povezavo med rakom in kovidom, kovid je nateg, nateg ku ga je izvozila kitajska, zato kitajci cepijo z mlacni vodo, medtem pa okupirajo juznokitajsko morje, ko se evropa in zda ubadajo s kitajskim nategom

Grozljivka. Občutek, da moram nekoga ustrelit ali pa zadavit.
[/quote]

mal poglej kje je naslednja seja vlade. Tam imaš dovolj kandidatov. Ti bomo hvaležni

Ne dvomim, da ima prav. Poznam tudi nemške načrte… Bolj je problem, kot pravi Vaga, da se oklepamo ponotranjenih norm. V duhu “najprej invalidi, otroci in ženske na čolne”, če uporabim njegovo prispodobo z ladjo. Ja, heca je konec, če se še malo naslonim na Kacota. Heca je nepreklicno konec.
[/quote]

Sicer se tudi pri nas že ves čas dogaja sistem po principu “samo zdravi dobijo zdravljenje”, lep primer je Ptujska bolnišnica, kjer so zavrnili možnost zdravljenja bolnikov z covidom, pa je zadeva kar hitro potihnila.
Tudi umirali so že pri nas zaradi zavrnitve nudenja prve pomoči, tudi hitro potihnilo:
Vaš link
To, da bodo necepljeni obravnavani drugače kot cepljeni, je pričakovano. predvidevam pa, da tisti, ki ne bodo cepljeni zaradi zdravstvenih razlogov, v prihodnjih mesecih ne bodo iskali možnosti za okužbo in se izpostavljali virusu, saj niso neumni.

[/quote]
V same mutacije se jaz ne spoznam, vem pa da ni nujno da to cepivo vzge na vsako novo mutacijo. To potem pomeni, da bo treba novo cepivo naredit prilagojeno novemu virusu. Torej ce potegnemo crto, kje tocno smo.? Kdo ve in kdo lahko to pojasni nam, ki smo nevednezi na podrocju cepiv, virusov in medicine.? Kje so in zakaj ni od njih nic.? Jaz nisem prav zadovoljna z njimi, veliko govorijo, povedo zelo malo.

[/quote]

Si ti siguren, da so te samo cepili, v ramo?
Ker kaže, da so te lobotomirali tudi.
Si zdj že podgana ali morski prašiček? Vsekakor poskusni zajček.
Gor tudi dobite ekstra 20.000ojrov k mesečnemu budžetu, da nastavljate anus vsakemu, ki se mu ga zahoče ga natakniti, kot tule na J strani Alp delajo s kimavčki.
Vsak mesec za kimanje in nič dela, se pa res splača, ane.
Zadnjik malce peče, pa saj po feferonu tudi.
Glih prov kresnen moraš bit, pa gre.

Sicer se tudi pri nas že ves čas dogaja sistem po principu “samo zdravi dobijo zdravljenje”, lep primer je Ptujska bolnišnica, kjer so zavrnili možnost zdravljenja bolnikov z covidom, pa je zadeva kar hitro potihnila.
Tudi umirali so že pri nas zaradi zavrnitve nudenja prve pomoči, tudi hitro potihnilo:
Vaš link
To, da bodo necepljeni obravnavani drugače kot cepljeni, je pričakovano. predvidevam pa, da tisti, ki ne bodo cepljeni zaradi zdravstvenih razlogov, v prihodnjih mesecih ne bodo iskali možnosti za okužbo in se izpostavljali virusu, saj niso neumni.
[/quote]

Ti se lazes, na ptuju niso dovolili da bi spremenili status bolnisnice, iz splosne v kovid, drugace pa drzi, zdravi ljudje se ne rabijo zdraviti v bolnisnicah

Ne vem kaj imata rak in kovid skupnega.? Ok res je, da ce bolnik z rakom fase se kovid, da je to zanj se toliko huje.
Cepila se pa se ne bom, bom počakala, nisem tip človeka , ki hiti v katerokoli smer ce mi ni treba. Drugo je ce moraš, potem pac moras. Trenutno mi ni treba. Jaz sem bila ze 3x na testerianju in vedno negativna oz vsi smo bili. Moz hodi tedensko na testiranje in vedno negativen. Tasca je prebolela in je vse ok. Bom pocakala oz bomo. Sploh pa mi povej kje bojo cepiva vzeli, ker vidim da ne ves, da pri nas nimajo dovolj cepiv. Zalomilo se je tudi z astro, tudi tisti ki se zelijo cepit (kje so vsi tisti, ki se sploh ne zelijo) bojo do bozoca na vrsti, samo ne vem do katerega leta.
[/quote]

Triaža. Covid gre na višjo.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

V same mutacije se jaz ne spoznam, vem pa da ni nujno da to cepivo vzge na vsako novo mutacijo. To potem pomeni, da bo treba novo cepivo naredit prilagojeno novemu virusu. Torej ce potegnemo crto, kje tocno smo.? Kdo ve in kdo lahko to pojasni nam, ki smo nevednezi na podrocju cepiv, virusov in medicine.? Kje so in zakaj ni od njih nic.? Jaz nisem prav zadovoljna z njimi, veliko govorijo, povedo zelo malo.
[/quote]

Težava cepiva niso raziskovalni laboratoriji, temveč kapitalizem, če se tako izrazim. Torej: patenti, proizvodnja, logistika distribucije in logistika samega cepljenja. V svetu mini-max načela je to večja težava, kot se komu zdi. Zaresno zaprtje meje z Italijo npr. za 14 dni bi pomenilo v Sloveniji stradanje, saj bi zelenjava iz Milana enostavno ne mogla čez. Takšnih primerov je ogromno. Vse je “našponano v nulo”. Vem, ker sem del tega.

Da bi v takšnih razmerah cepljenje bilo učinkovito, mora biti hitro. Za primer: v bivši Jugi so ob izbruhu v sedemdesetih, ali kdaj že, v treh dneh pocepili 1,7 milijonov ljudi. Pišem iz glave, po spominu, zgolj za primerjavo. Tole cijazenje, ki se ga gremo zdaj pa je, kot pravi Vaga, voda na mlin virusu, ki dobi vzorčno populacijo in ima dovooooolj časa, da se prilagodi (mutacija). S takšnim pristopom k cepljenju naravnost ustvarjamo pogoje za uspešno generiranje novih in novih sevov, ki bodo cepivo zaobšli.

Drugi problem kapitalizma je zdravstveni sistem. Ki je vezan na “dobičke”. Takale zadeva pa ne prinaša dobičkov. Za obvladovanje potrebujemo ogromno resursov, kadrov. Spet… Beri, kaj je napisal Vaga, da ne bom ponavljal.

Glede teoretikov zarote je pa zadeva preprosta: vsega virusa sveta ni toliko, da bi napolnili piksno od piva. In ljudje niso navajeni razmišljanja, da neka mikro motnja lahko povzroči ogromne učinke. Navajeni so preproste logike: majhna motnja, majhen učinek, velika motnja, velik učinek. Sedaj se jim zalomi… in zato iščejo velike vzroke, da bi nekako balansirali dejansko stanje svojemu načinu razmišljanja. Povsem običajno. Na podoben način so nastajale tudi religije.

Večkrat sem že napisal, da diktatura razuma ne pelje k dobremu. Ljudje smo čutili, da družbeno-ekonomsko-politična klima močno odstopa od zakonitosti življenja. Tudi na temu forumu je bilo mnogo tega zaznati. Seveda nas je večina izžvižgala, češ “saj smo leta XY”. Sedaj smo v situaciji, ko se je razumski pristop znašel v krizi. Upam samo, da ne bomo šli spet v obdobje gradnje monumentov. Čeprav mi nekaj govori, da demokraciji po kratkem obdobju razvrata vedno znova sledi diktatura.

Vztrajaj! .

Triaža. Covid gre na višjo.
[/quote]
Kolikšna je smrtnost kovida v svetovnem merilu.? Koliko je res nevaren za človeštvo.? Zna kdo na ta dva preprosta vprašanja odgovorit.? Pri nas so vozili v bolnice tudi take, ki jih ni bilo treba.? Zakaj.? Zakaj bolnice nimajo prostora, osebja, aparatov, pred kratkim niti financ ne itd.? Leta 2021 se zajebavamo z virusom , ki ni groznja izumrtju človeštva, povej zakaj.? Saj oba veva zakaj, ampak korona ni temu kriva, korona je pic.. dim proti virusom apokalipticnih razmer. Cisto nekaj drugega bi bilo ce bi udaril kak res za človeštvo nevaren virus, takrat bi bilo jasno, da je nemogoce na enkrat zdraviti 300.000, 400.000 tisoc ljudi in od tega tudi lepo stevilo zdravnikov in drugega osebja v eni mali drzavici kot je slo. Torej reči, da je korona krivec za propad sistema in zdravstva je pravljica za otroke, vsi mi vemo kaj in kdo je resnicni krivec ne samo pri nas ampak povsod .

Kolikšna je smrtnost kovida v svetovnem merilu.? Koliko je res nevaren za človeštvo.? Zna kdo na ta dva preprosta vprašanja odgovorit.? Pri nas so vozili v bolnice tudi take, ki jih ni bilo treba.? Zakaj.? Zakaj bolnice nimajo prostora, osebja, aparatov, pred kratkim niti financ ne itd.? Leta 2021 se zajebavamo z virusom , ki ni groznja izumrtju človeštva, povej zakaj.? Saj oba veva zakaj, ampak korona ni temu kriva, korona je pic.. dim proti virusom apokalipticnih razmer. Cisto nekaj drugega bi bilo ce bi udaril kak res za človeštvo nevaren virus, takrat bi bilo jasno, da je nemogoce na enkrat zdraviti 300.000, 400.000 tisoc ljudi in od tega tudi lepo stevilo zdravnikov in drugega osebja v eni mali drzavici kot je slo. Torej reči, da je korona krivec za propad sistema in zdravstva je pravljica za otroke, vsi mi vemo kaj in kdo je resnicni krivec ne samo pri nas ampak povsod .
[/quote]
Še ena nevedna kuzletina na pohodu.

[/quote]

Kdo ve in kdo lahko to pojasni nam, ki smo nevednezi na podrocju cepiv, virusov in medicine.?

Tole vprašanje je eno najboljših, če ne celo najboljše kar sem jih jaz na tem forumu na temo covida kdajkoli prebral.
Postavi ga pač neka oseba, ki ima nek “nevtralen” odnos. Nepaničen in ni teoretik zarot. In takih ljudi je še na milijone po svetu. Milijarde…

Pred sto leti takega vprašanja ne bi postavil nihče. Ampak nihče. In nikdar v zgodovini človeštva ga ne bi postavil nihče. To je vprašanje nove dobe. Zgodovina je do danes preživela in človeštvo se je razvijalo. Razvoj zahteva čas.
In to je problem današnjega veka. ČAS.

Imamo internet, imamo človekove pravice in imamo možnost izobrazbe. Izobrazba danes večini ljudem predstavlja nekaj samoumevnega in predstavlja večini ljudem tudi lažen občutek vsemogočnosti. Izobrazba in njena dostopnost je vzela avtoriteto izobrazbi. Smotan stavek a ne? Pa še kako drži.

Do česa smo prišli? Do tega, da vsak (diplomiran vrtnar, diplomiran matematik, diplomiran ekolog, diplomirana tajnica…) diplomiranec misli, da če ima diplomo, da ve vse, če pa kaj ne ve, je pa to zato, ker je vse to laž.

Jaz ko peljem avto na servis, jaz ne vprašam kakšno olje mi je notr ulil. Mogoče mi je pa takega, ki bo škodoval in bom jaz ko se bom domov s servisa peljal mogoče zgorel v drvečem avtu. Mogoče mi je pa gumo vulkanizer slabo prišraufal? A bom jaz jo zdaj odšraual in nazaj prišraufal, da se bom prepirčal? Zakaj če je to njegovo delo in se je zato izobrazil?
A bom jaz popil kokakolo iz piksne? Zakaj bi jo, mogoče so se pa ravno v tej seriji zmotili, pa so aceton notr ulili in bom gauznil?

Moj oče je bil operiran na kolku. A ga naj grem jutri v Slovenijo s skalpelom zrezat, da bom videl če so mogoče kakšno pinceto notr pozabili pri operaciji? A naj mu kolk malo porukam, da bom videl če so dobr naredili?

To ste začeli delati samo pri medicini. Ker medicina je še vedno za vas nekaj “tujega” in nekaj zakar se dolgo študira in kjer so dobre plače. In zakaj bi ljudje ne bili zavistni? In zakaj je toliko ljudi umrlo v zgodovini preden so pogruntali antibiotik, zdaj pa ljudje vpijejo kako je to strup?
Priročno je ja… Da se utakneš v zdravstvo, ker s tem sam sebi daješ potrditev, da več veš kot napihnjen dohtar. Čeprav ne veš nič. Ampak vsaj občutek je dober a ne? A ni fino, ko sosedi, ki jamra kako jo grlo boli rečeš – veš kaj pusti ti dohtarja, ti bom jaz dala ene naravne tabletke, ki jih kolegica sama doma iz žajbla dela. Je fino a ne? Nekako vzvišeno se počutiš a ne?

In zdaj je prišla bolezen, ki zahteva hitro ukrepanje. Zakaj hitro? Zato pi.sda ker je že eno leto vse zaprto in rabimo življenje naprej. In kaj je sedaj? Sedaj je pa cepivo. In kaj je bolj priročnega, kot oporekati znanosti? Nič ni bolj priročnega.
POVEJTE NAM! RAZLOŽITE NAM! TOČNO NAM POVEJTE, MI KI NE VEMO O MEDICINI NIČ. Kaj naj vam razložimo? Kako naj vam razložimo nekaj, kar smo mi šest, sedem let študirali vse dneve in noči? Kako naj vam v enem stavku vse povemo?
To je kup dejavnikov.
Vi se na vse spoznate. Kako to, da ko ste videli, da o novem virusu ne veste nič, kako da se niste lani oktobra vpisali na medicinske fakultete? Zdaj bi imeli že en letnik pod streho in bi vam bilo že 20 procentov več jasnega?!
Zaupanja ni več.
Kako lahko zaupate frizerju, da vam s škarjami (nerazkuženimi) hodi okrog glave, ne da bi vedeli, da ima 00 v krvi? Kaj če vas v oko zabode?
Dohtarju pa ne zaupat. Ne, to je pa treba da vi vse veste in razumete. Veš koliko ur sem jaz na faksu poslušal o virusih? Tisoče ur! Tisoče ur sem poslušal in bral o virusih. Vse je bilo nekaj virus virus virus.
In zdaj naj vam pride nekdo na starševski čvek razlagat, da boste potem po vikipedijah luknjali njegovo znanje?
Če niste šli študirat medicine, vam preostane samo to, da zdravstvu zaupate. Če bi jo pa šli študirati, bi pa lahko kakšno stvar več vedeli in potem bi še bolj zaupali.

To je vse kar imam povedat.

Kolikšna je smrtnost kovida v svetovnem merilu.? Koliko je res nevaren za človeštvo.? Zna kdo na ta dva preprosta vprašanja odgovorit.?

Zakaj rabiš podatek o smrtnosti??? Tukaj ni nobene povezave. Ne vem kako si to združila?

Drugo vprašanje – zelo. Zelo nevaren. Če rečeva na lestvici najbolj nevarnih kug do zdaj (1-10) ima trenutno številko 10.

Evo odgovoril.

New Report

Close