Se strinjate z eevakuacijo zgolj cepljenih oseb v primeru naravne katastrofe?
Kako lahko sploh rečeš da so me narobe učili. Veš kaj učenje sploh pomeni? Od osebe ki se nikoli ni nič učila bom dobil stavek da so me narobe učili? Ne takih butat ven. Tud nisem iz medicinske fakultete. Sej to sploh ni pomembno. Pomembno je to da ne moreš govorit takih neumnosti če še nekih osnovnih temeljev ne poznaš. Tukaj ste pa že vsi neki kvazi strokovnjaki ko še v življenju niste prebrali knjige, samo fb novice. Lahko vas je sram. Že zdavnaj bi lahko prišli ven iz te epidemije če bi miselnost ljudi bila vsaj malo na nivoju.
Pa lep pozdrav
Tinej, vse kar je napisano je še kako res, samo ti tega ne veš, ker so te narobe učili, žal!
Čim prej se izobrazi kot je treba, bolje za tebe.
Tam vrsta medicine, bo šla z vso to sintetiko v pozabo, sintetika ne zdravi, samo pošilja ljudi nazaj v aktivno stanje bolezni. Vse kar učijo na medicinski fakulteti so pripravili mafijaši iz faramcije. Medicina brez farmacije ne zna nič zdraviti, kar pa zdravi pa ni zdravljenje.
Urgenva in kirurgija, še kaj bi se našlo, drugo je vse pod okriljem farmacije, škoda in žal!
[/quote]
Sam zanima me od kje to tvoje “znanje”? Prebrano na netu, iz filmčkov na youtubu ali opravljen “tečaj”? Dobesedno se delate norca iz ljudi, ki po 8 let in več študirajo medicino prek prakse. Seveda vi nimate pojma, kaj praksa sploh je.