Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Še to, JON bo moderator

Še to, JON bo moderator

Edini, ki si je upal priti na kavico. NO poleg dveh, ki sta se prijavila, pas e nismo uspeli srečati. Še vedno velja vabilo, veste kje me najdete.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Dokončno ali samo predlog?

NAjbolj mogoč predlog. Vabljeni na kavico ali pivo.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ma zajebava !!!
Sam na kavo sva šla , pa mal počvekala .
Aja Primož , žena je rekla HVALA .
Mislim ,da nisem primeren za moderatorja , sem preveč svobodomiselen in me tu pa tam kakšna bolj konkretna ( kletvica ) ne moti .
Nič bat boss: o moderatorstvu se nisva pogovarjala !!!!!

kot da si na upamo priti na pivo daj no primož

Pol pa prid , sem bil prav presenečen , ko je Primož rekel , da nihče ne pride , pa še Biffe je pri njih na dvorišču .

ma evo, da ne boš rekel da se nihče ne upa, pridem, na kofe ko bom prvič v Ljubljani!

jon škoda, bi bilo zanimivo te imeti za moderatorja!:)))

Prava reč!!!

Vsak je vabljen na pivo ali kavico, izve več kot na forumu :-))) Pa še zanimivo je bolj, a ne JOn, pol pa še kaj zraven pride :-))

primož

a lahko en napiše kam se to pride

Zaloška 69 !
Nasproti črpalke , iz smeri Fužine proti Mostam .
Kovana ograja , veliko dvorišče z res velikim parkiriščem .
Na dvorišču prva stavba na desni prvi vhod , prva vrata desno velika steklena .

je več črpalk kere črpalke

a una cesta ki vodi do kliničnega

Ne me jebat , kako katere črpalke ???
Če prihajaš iz smeri Fužin proti Mostam , največje križišče , desno proti BTC ali Hofer ,levo na most čez Ljubljanico .
Torej , če prihajaš iz smeri Fužin greš čez ta križišče naravnost , takoj za križiščem imaš na levi Petrol ti pa ko voziš vsporedno z črpalko na koncu zavij desno čez kovana vrata na veliko parkirišče , pazi en veliki parkplac je že par metrov prej ne na tega , ampak naslednji uvoz iz ceste ko se začne kovinska ograja takoj zaviješ desno na parkirišče .
Na stebru vrat imaš tablico Zaloška 69 .
A ti je zdej kej bl jasn .

A ti mene mal j….. ????
Ja tista , a veš kje je bila včasih Policija Moste , to je en parkirišče prej na isti strani .

nč te na jebam jaz nisem iz ljubljane poznam sicer vse ko se spom,nim sej za to črpalko sem mislil kaj jaz vem kje so fužine do kje segajo pa kam se gre v moste men je to vse en drek jaz se po tej cesti pač vozim v kc oz tam vem da so bolnice ja zdej vem kje je

New Report

Close