Najdi forum

Splash Forum Politični čvek …. še toliko? časa

…. še toliko? časa

hahahahaha, kaj pa če takrat nobenega partiskega funkcionarja ne bo več!???:))))

Odgovor na visoki “strokovni” ravni! Kot sem že napisal: Ste pač produkt problematičnega časa in okolja!

hahahahaha, kaj pa če takrat nobenega partiskega funkcionarja ne bo več!???:))))[/quote]

Saj to je namen SD, LDS, Zares. Z zavlačevanjem preprečiti sojenje še živečim partijskim funkcionarjem. Prej ali kasneje bo prišlo do zgodovinske obsodbe sistema predvsem pa izvajalcev. Kar pa je nekaj predvsem nekaj drugega kot je kazensko preganjanje.

Meni je čisto vseeno a se tem starcem, ki se še slinijo kdaj kaj sodi ali ne. Od Slovencev so itak obsojeni pa, če se kdaj znajdejo na sodišču ali ne. In to dobro vedo. V to sem prepričan. Niso vredni pogleda, kaj šele besede obsojanja. Naj preživijo preostanek svojega ogabnega življenja kakor vedo in znajo. Toliko kot so storili škode Sloveniji, ji ne bodo več in toliko kot so popili, preveseljačili in nažirali tudi nikoli več. Bog jim požegnaj razna zdravila in pomirjevala. Saj bodo prej ali slej šli. Pa sončna očala si naj natikajo, da ne bodo tako prepoznavni. Tako navado je imel Popit, ki je bil do konca zapit. Super Zveza Komunistov Slovenije nam je vladala.

Za dosego komunističnih političnih ciljev je mogoče žrtvovati polovico človeštva. (Mao Ze Dong)

Čvek.

Drugač pa vprašaj indijance, kako so jih sistematično iztrebljali. Vatikan se še sedaj blešči od indijanskega zlata, pobranega ubitim indijancem.

Smešen si že. Tvoji odgovori so v naprej, ne glede na temo, predvidljivi. Res postajaš že smešen.

Nič ne omenjaš Turkov, pa so ubijali, pa kradli otroke in zlato na naših tleh in se tam v Turčiji vse sveti od nakradenega zlata.

A se ti morda greš enega svetovnega raziskovalca?

ej, a so tud turki še zmeri pri nas???:)))))))))))))

New Report

Close