Se tudi vam zdi, da krila pašejo samo vitkim in visokim ženskam? Kdo od vas nosi krilo kljub oblinam?
Ne vem, ampak, ko gledam tako, se mi zdi, da krilo res paše samo vitkim ženskam. Raje, da je koščena. Saj je lahko tudi malo nižja, ampak mora biti zelo vitka, drobna. Ali pa visoka in koščena. Tiste, ki imajo široke boke, meni v krilu niso všeč. Ne kratkem krlicu ne dolgem.
Vaša mnenja? Kaj nosite ve?
Ja, se strinjam; predvsem cigaretni kroj, z visokim pasom, ravnim trebuščkom, dolžina do kolen in visokimi petami zraven. Noge morajo bit ravno prav mičišaste in gležnji in bodlji nezaliti.
Za kakšen “zvon” model krila pa raznimi dodatki ala čiroki pasovi in pentlje a zavezat pa lepo nakazan pas, nezamaščen.
Obleka pase vsaki postavi, za obilnejse je primeren wrap dress. Pri krilih je pa treba paziti, da postave opticno ne razreze v pasu, ker potem zgledamo sirse in nizje. Je treba vec spretnosti, da najdemo dobro krilo za doloceno postavo kot dobro obleko. V resnici je pa najtezje najti hlace, ki lepo stojijo.
Kako pa je s temi klasičnimi poslovnimi obačili. Ne mislim tiste novodobne alternativne aestetske business outfite, ko še japonke kombinirajo zraven, ampak tista krila, ki so del poslovnega kostima, business formal ali kaj je že. Ta se mi zdijo zelo nefer mnogim postavam. Se da kako izboljšati tisti kostim, da bi pristajal tudi drugim postavam? Mogoče ideje, pa da niso nekaj ful orto, ampak še vedno v spektru business formal
Tak outfit mislim; konzervativne barve, do kolen, brez povdarjanja oblin, obvezno bela srajca na gumbe… pač konzervaivni business formal, se da tu kaj narediti, da izgleda malo lepše a še vedno ne krši tega konzervativnega kodeksa [img]https://i.pinimg.com/originals/48/d9/b6/48d9b6fe6063e078567a1f78c73998d6.jpg[/img]
Tak outfit mislim; konzervativne barve, do kolen, brez povdarjanja oblin, obvezno bela srajca na gumbe… pač konzervaivni business formal, se da tu kaj narediti, da izgleda malo lepše a še vedno ne krši tega konzervativnega kodeksa [img]https://i.pinimg.com/originals/48/d9/b6/48d9b6fe6063e078567a1f78c73998d6.jpg[/img]
[/quote]
[img]http://shrani.si/f/1R/9E/2HHFRJEP/nuna.jpg[/img]
Krila pasejo na vsako postavo, samo primeren kroj je treba izbrati. Seveda pa ne more debela ženska izgledati vrhunsko (ampak to velja tudi za hlače, ne samo za krilo). Koscenim (visokim in majhnim) pasejo široka krila na zvon, na naborke ipd., medtem ko tistim z oblinami pasejo ozke, oprijete oblekice (bodycon), tudi ti poslovni kostimi pridejo lepše na oblinah. Govorim pa za obline na pravih mestih, torej ne koščeno, ampak lepo oblikovano, žensko postavo. Če pa so kakšni deli telesa problematični, je pa spet treba prilagoditi kroj, pa je. Vse se da.
Dej umirite se že enkrat s tem obsojanjem popolneži.. vsaki ženski paše krilo in oblekca! Punce ne zmenite se za te zlobne komentarje, polne razočaranja nad lastnimi falimenti. Če se počutiš dobro v tistem, kar imaš na sebi, si ready to go. Sandalčke gor in uživat dokler je še toplo in sončno. Ko bodo pametnjakoviči nosili vaše kile pa bodo imeli pravico komentirati …do takrat pa 🤫🤫🤫
Jaz sem precej bajska ampak sem veliko boljša v kikli kot hlačah (seveda ne oprijeti mini). Široki boki so v kosteh, ne špehu. Pa seveda se pozna kroj obleke. Marsikatera suha, koščena, visoka je mnogo boljša v hlačnem kostumu – res je veliko v kroju in celotni postavi (proporcih).
Tale na sliki je zelo “grda” v tem kostumu (pač kroj je res katastrofa).
Krilo za cm/dva višje, da manj/drugače preseka kolena, rokavi so preveč ohlapni in za pol cm, cm predolgi, ramenski podloga preširoka, v pasu preveč ohlapno (teliran kroj bi bil boljši) pa malce predolg za njen kroj. Samo suknjič zamenjati pa je 99,9% bolj spodobna, ker izgleda kot, da ga je očku ali mami ukradla. + Speti lasje in mogoče kakšna biserna ogrlica … Mogoče frfru za visoko čelo, manj “narisane” obrvi in živahnejše (manj rjavo bolj rdeče) rdečilo. Ful bi za fotoshoot dodala ena debelejše okvirna pravokotna očala. In nižje pete, ker precej vleče na “gole gležnje”.
Pa krilo se mi tudi zdi da je za širše boke, kot jih ima ta manekenka – če ne zafilaš je meni osebno ful grdo.
Sem pa zelo pikolovske narave 😉