Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek se v svilanit outlet najde kaj pametnega?

se v svilanit outlet najde kaj pametnega?

se kaj pametnega prodaja v tej trgovini? koliko nižje so cene sicer?
so kolikor toliko dobro založeni ali imajo samo po par primerov enega izdelka?

Sa kar založeni v dveh nadstropjih, jaz vedno kaj najdem, kadar grem v ciljani nakup – pa naj bodo to kopalni plašči ali pa brisače in kuhinjske krpe na kilogram. jaz sem kopalne plašče kupila, ko sem jih iskala za 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ceneje, kot v rednih trgovinah, kakšni otroški, mladinski pa tatanki se najdejo tudi dosti ugodneje kot po rednih trgovinah.
Brisač zaenkrat ne kupujem ker jih imam še nekaj na zalogi, so pa v primerjavi s cenami za isto gramaturo tkanja v Yisk-u dosti cenejše. Brisače se splača kupit edino takrat, ko imajo kaj ostankov,ko šivajo za hotele po naročilu – tiste brisače so res fajn, ker so neuničljive. vse ostale komercialne pa meni niso ravno kaj kvalitetene – npr. linija Veronique je pri nas šla v franže ( dobesedno so se razparale ko najlonke) po enem letu uporabe.

Kravat sicer ne kupujemo, je mož zvest samo dvema tujima znamkama, klasičnih robčkov tudi ne kupujemo, prtov in pregrinjal pa tudi še imamo dovolj.

meni se dopadejo recimo brisače bella – jih imajo? http://www.svilanit.si/katalog/izkaznica/140324-1/7/brisaca-bella.html

ne razumem kako to misliš ostanki od šivanja brisač? ostanki blaga? a to prodajajo prav hotelske brisače tudi? jaz bi še kakšno postenino, servete kupila, kopalni plašč tudi…

jaz sm kamničanka in od kdaj je štacuna v dveh štukih, tega res ne vem, poznam le v enem štuku. V štacuni se dobijo dobre stvari in tudi ne, imeti moraš srečo, pojdi pogledat, pa boš videla, razen če nisi iz maribora, potem se ti res ne splača!

je ja, zgoraj so plašči – greš do konca pa gor po stopnicah, razen če so v pol leta spet spremenili. Gre pa za ndustrijsko prodajalno ob tovarni.

Kolikor se spomnim, gres po stopnicah gor in tam imajo posteljnino, brisace za plazo…. spodaj desno od vhoda pa blago na kg.

Ostanki blaga? Ja, ko delajo serijo brisac za hotele, porabijo cele bale in jim nekaj ostane in to potem prodajajo.

V Mengšu je že kar nekaj časa razprodaja v Nadji …( NADJA D.O.O.)
Imajo brisače , posteljnino , rjuhe – flanela, bombaž – platno, bombaž -jersey…slinčke za otroke, kopalne plašče…Pa odeje…pa še kaj…
Pred novim letom so imeli precej manj , vendar še dobivajo ,ker praznijo skladišča.
Sedaj imajo novo firmo Prolinen in imajo tudi od te firme stvari…
Rjuhe 180×200 so po 6 ali 7 evrov…brisače od 70 centov do 4-5 evrov…
V glavnem…bila sem tam že večkrat…v novembru in decembru…

Trgovina je odprta od 10.-17h vsak dan ,ob sobotah pa od 9-12h…
Mislim ,da bo zdaj v naslednjem tednu odprto še do torka…potem pa spet 6.januarja…niso mi znale točno povedat v trgovini…v glavnem…še imajo…

Nova firma se imenuje Proflinen…..

Nadja d.o.o. pa je bila še par let nazaj v Dragomlju pri Domžalah.

Izdelki so bili zelo kvalitetni .

v Svilanitovi trgovini v Kamniku imajo dve nadstropji in vedno se najde kakšne izdelke, ki so bistveno cenejši. tko, da če hočeš dobit kvalitetne izdelke po dobrih cenah pejd pogledat.
tist program Veroniqe ne delajo že ene petnajst let. če hočeš kvalitene brisače jih ne kupuj v raznih Yskih pa Nadjah pa ne vem kje še. so res pocen, ampak samo za parkat uporabit.

New Report

Close