Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute se vam je to že kdaj zgodilo -nekaj v zvezi z zavarovanjem

se vam je to že kdaj zgodilo -nekaj v zvezi z zavarovanjem

ravnokar sem ugotovila da za mesec marec nisem plačala položnice za zavarovanje, saj veste tistih 21 eur

Iz zavarovalnice me niso nič obvestili, za april in maj sem jo normalno plačala

kaj naj naredim, naj jo plačam ali ne

našla pa sem jo založeno med nekimi papirji in zato sem jo po pomoti izpustila

slej kot prej te bodo terjali za plačilo navedenega zneska.
vsaj pri meni je bilo tako; ko sem bila na porodniški, sem si položnice plačevala sama, nato pa sem šla nazaj v službo in sem mislila, da so mi že za prvi mesec plačali zavarovanje, česar pa v službi niso storili. tako so mi potem iz zavarovalnice čez cca pol leta poslali položnico za neplačano premijo.

Slej ko prej te bodo nasli, z obrestmi vred.

kaj pa opomin, ti ga niso poslali?

Triglav pošilja opomine, če ni položnica plačana do datuma.

Lp, Maja

Hoj,

Plačaj položnico zdaj… zavarovanje ti nemoteno velja, dokler opomina ne dobiš, tako da bi jaz na tvojem mestu plačala glede na to, da opomin dejansko pride!

T

opomina nisem dobila, zato mi je tako čudno vse skupaj, sem mislila da so bolj ažurni

Lahko prekineš zavarovanje, če nimaš namena plačevati.

Vzajemna šele po 3 neplačanih pošlje opomin.Vmes pa deluje kot da je plačano. Pol se pa prekine. Tako, da res ni druge, plačaj, pa ne boš imela še dodatnih stroškov.Volk sit in koza cela.

kakšne odgovore dobivam, jaooo

..prekineš zavarovanje če nimaš namena plačevati….

a sem res tako glupo napisala, TOREJ ŠE ENKRAT:

da redno plačujem zavarovanje že nekaj let, plačala sem že za april, pa za maj,danes pa sem čisto slučajno našla položnico za marec, ki pa je nisem plačala!!!!

A je zdaj bolj jasno napisano?-to velja samo za nekatere, da ne bo pomote.

Če katero koli položnico izpustiš nenamerno ali namerno, dobiš v zelo kratkem času opomin, naj bo to elektrika, telefon ali kaj drugega.

Mogoče pa plačevanje zavarovalne premije za nazaj ni aktualno -MOGOČE??
Me razumete kaj mislim?? in mi zato niso poslali opomina.

Ti kar drži v predalu, pa pametuj da za nazaj ni aktualno, nič poslušat, saj si tolk pametna, pa čakaj.Samo da ne boš spet čez en čas pisala, joj sem dobila opomin, pa stroške opomina, pa ne vem kaj še vse malo pred Novim letom.Pametna pa si: za nazaj za marec ne bodo hoteli, saj nisi nič rabila, mislim, kdo je zdaj tle pameten.

Po domače vprašaj, če ti ni treba plačat za nazaj, ker če zavarovalnica tega ni ugotovila do danes, te tudi takrat, ko bo, kobajagi ne bo mogla terjat.

Ti si VSAKO premijo dolžna plačat, tudi če ti sploh pložnice ne bi poslali. Opomin je še toliko manj važen.

Odgovor po domače: brez skrbi, da bo zavarovalnica ugotovila, da ena premija ni plačana in jo boš takrat morala plačat, ker ne bodo rabili 10 let, da to ugotovijo, ampak bodo najkasneje jeseni.

Tista ideja, da ti ni itak treba plačat, ker kao ni več “aktualno”, je pa, oprosti, na mentalni ravni petletnika.

kolk si pa ti pametna janis, uf ….

me prov zanima kaj ti bo odgovorila nepozorna

Če je pametna, ničesar.

New Report

Close