Se vam kaj smilijo ženske nad 30 brez svoje družine in otrok?
Anonimno 5400, 04.04.2025 ob 13:37
lloyd, 04.04.2025 ob 13:28
Anonimno 5400, 04.04.2025 ob 13:27
Para Bellum, 04.04.2025 ob 12:46
Mamica treh sončkov992, 04.04.2025 ob 11:58
Mene kar srce zaboli, ko pomislim na nekatere, ki jih tudi sama poznam. Dolgoročno samske, stare okoli 30, 35, 40 let. Nič ne kaže, da se bo njihova situacija v bližnji prihodnosti kaj izboljšala. Kako hudo mora biti to zanje, koliko solz mora preteči po njihovih licih, ko jih nihče ne gleda. Da si kot zrela ženska prikrajšana za dar materinstva, za dar vzgoje svojih lastnih otrok skupaj s svojim moškim v odgovorne odrasle, za praktično vse, kar je lepega v življenju. Meni se takšne spregledane ženske nepopisno smilijo.
Če so se same odločile, da ne bodo imele otrok, potem se mi ne smilijo. Zakaj bi se mi?
NOBENA ženska se ne odloči, da bo kar zatrla svoj materinski čut.
Kakšne neumnosti eni pišete, no.
Kje pa piše da ga imajo?
Imamo ga vse ženske, tako kot imaš ti uvenelega tiča in luknjo v glavi.
Ne drži ne eno, ne drugo. Kot tudi to da si pasja popolnoma brez potrebe.
ahmm, 04.04.2025 ob 14:11
Anonimno 4269, 04.04.2025 ob 14:08
Tudi sama spadam med te ženske, ki pri svojih 34 še vedno niso postale mame in mogoče/verjetno tudi nikdar ne bodo. Želja po materinstvu je že dolga leta, pa se vendarle ni nikdar uresničila, ker nisem želela, da je oče mojega otroka poljuben moški. Veliko solz je preteklo na ta račun, veliko žalosti, veliko pogovorov, včasih se tudi zaprem vase, ko družba preveč pritiska name. Sem drugače v res čudoviti vezi z moškim, ki sem si ga od nekdaj želela. Ampak ima otroka iz prejšnje veze in niti najmanjše želje po še enem otroku, čeprav bi mi uresničil vse, kar si bi zaželela. Ampak otrok je odgovornost, ne odločitev, kaj boš jedel za zajtrk. Vsekakor razume on mene in jaz njega. Včasih mi je vseeno skrajno težko, pravzaprav obema. Boli me, jočem, želim si. Po drugi strani pa niti ne vem, ali bi lahko zanosila – morda pa niti ne bi šlo, kdove. Bolečina je kar močna, usidrana nekje globoko, kjer se včasih tepeta srce in razum.
“anonimno4269″…. tole je pa zelo srce parajoča zgodba, rajši ne rečem kaj narobe…vse dobro…
Hvala, ciljam na vse dobro in moram reči, da če odvzamemo ta del, trenutno živim res izpolnjeno življenje
Anonimno 5400, 04.04.2025 ob 14:22
Vem, da ne drži, da sem pasja popolnoma brez potrebe.
Verjetno si mislil reči obratno, ampak ti je luknja v glavi to preprečila.
Napisal sem kar sem mislil. Si mal revež, ampak se mi ne smiliš ker se obnašaš kot kuzla, ki ji nekaj manjka. Nadaljuj, ne bom motil.
Sem 53, NIKOII NISEM ŽELELA IMETO TROK, CELO FUL MI GREJO NA ŽIVCE, SVOJEGA BI NAJBRŽ focnila sam da bi neki narobe naredu, tako da sama sreča da se nisem razplodila, z 0 koma josef materinskega čuta.
Ga nimam. FROCA PODREKANGA. Eno večno finančno breme. Na stara leta si bom z denrjem kupila družbe za izvoz, ne rabim pogoltnih otrok, da čakajo da se stegnem. In tud mi greste vse mame na kurac pa vaši nagravžni trebuhi nosečniški in debelo mastno češplovje ki se pri porodu še raztrga. Fuj ine fej.
Medtem ko ste ve nosile materinski sij so se tipi vaši pri meni vrstili ko zmešani in smo fukal ko zmaji, ker so povedali da se jim gravžate po 6. nesecu nosečnosi in vse do konca dojenja.
Ja, tipi sovražijo vaš vonj po mleku iz košk, ki so bile prej zanje playground.
tako da se men smilite prasice materne razplojene ki mislijo da so skreirale plaent al pa kar osončje ko so tista jačeca nastavile svojemu poligamnemu spermiju. Medtem ko ste bile noseče, rojevale in še vsaj leto do dve zatem so oni porivali mene in men podobne.
Ajd, spel se krava debila materinska.
matere ste OGABNE.
Resnica ni prijetna, 04.04.2025 ob 12:06
Ja, lej, ene ženske uživajo brezskrbno življenje, medtem ko si ti našla smisel življenja v štancanju otročadi in skrbi za njihove posrane riti. Ko bodo odrasli, boš pa osamljena samevala v domu upokojencev in boš vsa vesela, če te bodo prišli za 10 minut pogledat vsaj 1x na leto.
Froci so izguba časa, živcev, zdravja in denarja.
AMEN!!!!!
Da te nekaj vprašam, 04.04.2025 ob 14:49
Morda pa si vse ženske ne želijo otrok? Ne dopuščaš možnosti, da so tudi med ženskami take, ki nimajo želje po otrocih? Takih niti ni tako malo v današnjih časih!
Seveda hočejo otroke, ampak jim ni noben tip dovolj dober, ker mislijo, da je njihova smrdljiva poscana pizda iz suhega zlata, potem pa same ostanejo pa lažejo, kako so se same za to odločile.
Mamica treh sončkov992
to so največje umske revice, kar jih je. meni se ne smilijo. ampak vem da je hudo to za njih. zato pa jih je toliko na drogi, alkoholu, pomirjevalih. imajo bele kužeke. imajo jebačeke za ktere so samo lukna za spraznit jajca. so to, kar same najbolj sovražijo. isto kot fitnesarke. isto. o gredo trenriat fitnes, ker os biel prej dreogerašice, pijandure. želijo ugodno življenej brez dela. zdaj pa sama nima dost dnarja, in če gre v redno sluzbo ne bo imela časa trenriat 8h na dan. in zato nima ne otrok, ne nič. in kaj mora delat. ja ironija najhujša. mora dat pizdico svojo naternirano, ritko napumpano, lih najhuj starim ugabnim decom, ki ji plačajo denar, da se lahko bori proti taki mmoškim kao. ampak njihov denar pa potrebuje za boj proti njim. hahahaahha luliko in ritko da staremu ugabnež za denar. da lahko pol govori okoli, kako je feminsitka. hahahahah
Monklja neprij, 04.04.2025 ob 15:02
Sem 53, NIKOII NISEM ŽELELA IMETO TROK, CELO FUL MI GREJO NA ŽIVCE, SVOJEGA BI NAJBRŽ focnila sam da bi neki narobe naredu, tako da sama sreča da se nisem razplodila, z 0 koma josef materinskega čuta.
Ga nimam. FROCA PODREKANGA. Eno večno finančno breme. Na stara leta si bom z denrjem kupila družbe za izvoz, ne rabim pogoltnih otrok, da čakajo da se stegnem. In tud mi greste vse mame na kurac pa vaši nagravžni trebuhi nosečniški in debelo mastno češplovje ki se pri porodu še raztrga. Fuj ine fej.
Medtem ko ste ve nosile materinski sij so se tipi vaši pri meni vrstili ko zmešani in smo fukal ko zmaji, ker so povedali da se jim gravžate po 6. nesecu nosečnosi in vse do konca dojenja.
Ja, tipi sovražijo vaš vonj po mleku iz košk, ki so bile prej zanje playground.
tako da se men smilite prasice materne razplojene ki mislijo da so skreirale plaent al pa kar osončje ko so tista jačeca nastavile svojemu poligamnemu spermiju. Medtem ko ste bile noseče, rojevale in še vsaj leto do dve zatem so oni porivali mene in men podobne.
Ajd, spel se krava debila materinska.
matere ste OGABNE.
Še malo bolj ogaben je tvoj besedni zaklad.
Anonimno 7616, 04.04.2025 ob 15:19
To so pa samohranilke. A se ti smilijo, ker so nesposobne obdržat tipa ali ker so zgonjene sestradane kurbe, ki jim ni nikoli noben dovolj dober?
Ne, to je bila samo protiutež avtorici. Ker njej se smilijo ženske, ki ne bodo nikoli “občutile materinstva” itd. Smeh.
Mama Mia kakšno vprašanje je to. Vsak ima kar lahko in želi. Tisti, ki niso sposobni imet otrok je pa itak boljše, da jih nimajo. Na svetu je ogromno staršev, ki imajo kopico otrok pa jih sploh ne bi smeli imet, ali nimajo dovolj financ ali časa ali pa jih namerno zanemarjajo. Takšni otroci so si ubogi in se mi res smilijo.