Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se vam kaj smilijo ženske nad 30 brez svoje družine in otrok?

Se vam kaj smilijo ženske nad 30 brez svoje družine in otrok?

Spet ena kao srecno porocena, nedojebana, zaspehana, z dedcem k se ji goni okol udriha po samskih. Fovsija ocitno, druzga pac ne more bit. Nisem se zasledil posta, da bi bilo obratno. Vedno “srecno porocene” se ukvarjajo z samskimi. Kdaj boste razumele, da imajo razlicni ljudje, razlicno razlicne prioritete v zivljenju. Ljudi je prevec in z razvojem umetne inteligence, bo vsa ta mnozica kaj?

Pa se nekaj, ker sem moski in veliko v moski druzbi ti povem, da 90% moskih skace po drugih, in to tudi taki k bi najmanj pricakoval. Tako, da brigaj se zase in svoj zakon.

Meni se pa smilite tisti, ki se kljub svoji veliki sreči ukvarjate z drugimi ljudmi

Odgovor na objavo uporabnika
🙉🙊🙈, 04.04.2025 ob 17:34

Meni se pa smilite tisti, ki se kljub svoji veliki sreči ukvarjate z drugimi ljudmi

Un, ki je zadovoljen se ne ukvarja z drugimi. Glede na to, da  tukaj veliko srecno porocenih  odpira teme o samskih, sploh zenskah itd, obratno pa ocitno ne, se vidi kdo je zafrustriran.

Imam na sumu, da se jim partner spetlja s kako samsko brez otrok in pol prihajajo take teme ven.

Mamica treh sončkov992, 04.04.2025 ob 11:58

Mene kar srce zaboli, ko pomislim na nekatere, ki jih tudi sama poznam. Dolgoročno samske, stare okoli 30, 35, 40 let. Nič ne kaže, da se bo njihova situacija v bližnji prihodnosti kaj izboljšala. Kako hudo mora biti to zanje, koliko solz mora preteči po njihovih licih, ko jih nihče ne gleda. Da si kot zrela ženska prikrajšana za dar materinstva, za dar vzgoje svojih lastnih otrok skupaj s svojim moškim v odgovorne odrasle, za praktično vse, kar je lepega v življenju. Meni se takšne spregledane ženske nepopisno smilijo.

Ja! Tega sem se zacel zavedati pred cirka 20-tini leti, ko sem bil se v 20tih. In ja, zal mi je zelo. Vsak dan pogosto pomislim na ta problem zensk. Ampak hitre resitve tu ni. Menim, da ce bi sam bil zenska bi naredil vse kar je v moji moci za to, da bi imel otroka (tudi ce ne bi bil biolisko moj). Ampak vsak zase najbolje ve.

To je pa danes pri vseh umetnih oploditvah in darovalcih res le še izbira.

Jah, 04.04.2025 ob 17:46

Un, ki je zadovoljen se ne ukvarja z drugimi. Glede na to, da  tukaj veliko srecno porocenih  odpira teme o samskih, sploh zenskah itd, obratno pa ocitno ne, se vidi kdo je zafrustriran.

Imam na sumu, da se jim partner spetlja s kako samsko brez otrok in pol prihajajo take teme ven.

Točno tako

Meni se pa ti smilis..

smilijo se mi prevarane zenske z otroci

Meni se pa take kot si ti smilijo. Siromasna v duši. Omejena. Kako lahko sploh pomislis da je edini pravi nacin zivljenja samo tvoj?Toliko kot je ljudi je tudi načinov življenja in to spoštuj.

hahaha samske babnice že cvilijo, ker jim je mačka stopila na rep …

Anonimno 8101, 04.04.2025 ob 21:11

hahaha samske babnice že cvilijo, ker jim je mačka stopila na rep …

Ne vem, jaz imam familijo pa mi grejo take babe tud blazno na zivce. Imamo na sihtu polno takih zagrenjenk k se vtikajo v vse, zanicujejo itd, kako je stanje doma pa vsi vemo.  Sam stran od takih bab.

Jaz sem samska, precej atraktivna, tako da nimam problemov z moskimi. Ker nisem se rodila je tudi postava top. Ampak najvecji uzitek, se mi je petljat z mozmi iz “srecnih” zakonov. Zene seveda mislijo, da vidi samo njo. Babe nimate pojma. Upam, da ujagam tud tvojega avtorica.

Če je ženska stara malo čez 30, ima še časa in ni še nič zamujeno. Je pa ogromno takih, ki so proti 40 ali malo čez, samske in brez otrok. Nekatere od teh lovijo zadnje trenutke, ko si otroka še lahko privoščijo, a se obnašajo tako kot bi imele komaj 20 let. Morala bi biti samo malo bolj odprta za spoznavanje, dati kakšno priložnost komu, pa bi hitro koga spoznala. Ampak dobro vem, kakor se obnaša do mene, se obnaša tudi do drugi moških in tako ne bo nikogar spoznala. Res škoda za take.

Neeeerle, takšen smrad se mi niti kanček ne smili.

Nerojene otroke teh propalic lahko komot nadomestimo z mladimi Filipinci.

unknown127, 04.04.2025 ob 23:03

Če je ženska stara malo čez 30, ima še časa in ni še nič zamujeno. Je pa ogromno takih, ki so proti 40 ali malo čez, samske in brez otrok. Nekatere od teh lovijo zadnje trenutke, ko si otroka še lahko privoščijo, a se obnašajo tako kot bi imele komaj 20 let. Morala bi biti samo malo bolj odprta za spoznavanje, dati kakšno priložnost komu, pa bi hitro koga spoznala. Ampak dobro vem, kakor se obnaša do mene, se obnaša tudi do drugi moških in tako ne bo nikogar spoznala. Res škoda za take.

Pa dejte si dopovedat, da enim bejbam je okey lifestyle, ki ga furajo, brez tipa. Niti ne iscejo, mogoce za sprot. Pa pejte mal v svet, da ne boste tok zaplankani. Slovenci ste res sto let za leseno zlico.

Sovražim razplojene ženske, maternice, penise, semesnko tekočino, razplajanje  in množenje človeških debilov, ki jih čakajo uničeno okolje, selitev na Mars, sužnjačenje AI, ampak ve na mon zalimane pizde bi še kar v že tako natlačen planet rinile nove sončke, mrknite skupaj z osli, ki so vas, prasice, našpricali.

Mrš, kuzle noseče in porodniške in postporodne, fej vas bodi zlodi matere vse, ve ste krive, da ogabni človeški stvori sploh še obstajajao na tem svetu in se kaos nadaljuje, namesto da bi živalim spet dali prosotr in rastlinam, da si opomorejo od kuge, imenovane človek.

Vaše JEBENE NAŠPRICANE MATERNICE SO KRIVE ZA TO, zločinke proti planetu Zemlja!

Kriptorudarka, 04.04.2025 ob 23:36

Sovražim razplojene ženske, maternice, penise, semesnko tekočino, razplajanje  in množenje človeških debilov, ki jih čakajo uničeno okolje, selitev na Mars, sužnjačenje AI, ampak ve na mon zalimane pizde bi še kar v že tako natlačen planet rinile nove sončke, mrknite skupaj z osli, ki so vas, prasice, našpricali.

Mrš, kuzle noseče in porodniške in postporodne, fej vas bodi zlodi matere vse, ve ste krive, da ogabni človeški stvori sploh še obstajajao na tem svetu in se kaos nadaljuje, namesto da bi živalim spet dali prosotr in rastlinam, da si opomorejo od kuge, imenovane človek.

Vaše JEBENE NAŠPRICANE MATERNICE SO KRIVE ZA TO, zločinke proti planetu Zemlja!

Mal ostro ampak se strinjam z bistvom. Ta civilizacija je gnila in že itak nas je preveč. Najbolj pa živali trpijo zaradi ljudi. Fuj

Anonimno869, 04.04.2025 ob 23:44

Mal ostro ampak se strinjam z bistvom. Ta civilizacija je gnila in že itak nas je preveč. Najbolj pa živali trpijo zaradi ljudi. Fuj

Ja drži… pa un ka se pritožuje da je slo pop vse manjša, tud ni res, vse več je že slovencev samih, kaj šele uvoženih mudžahedinov ki bodo slovenkam z veselem našprical 10 sončkov alahovih borcev novih na leto.

Smilijo se mi ženske, ki otrok ne morejo imeti, čeprav si jih želijo. One blesavke, ki so prebrale pamflet No kids in mislijo, da so Boga za jajca potegnile, ker so kao nekonformistke, se mi ne smilijo nič. Žrtve propagande.

Stare tete so pa vedno obstajale, nekatere iz lastne izbire, te so večinoma super. One, ki pa niso bile všeč nobenemu moškemu, ki bi njim ustrezal, so pa večinoma zagrenjene in celo hudobne.

Še homoseksualci hočejo otroke, tu pa bereš o “posranih frocih”… (to traja eno leto, dve). Ma bejžte babe privoščljive, no. Ni lepšega spektakla, kot gledati dojenčka, potem otroka, ki se spreminja v odraslo osebo. Pa še podoben ti je. Naenkrat zagledaš odsev samega sebe v puberteti.

Ona skrejenka zgoraj, ki piše samo o dreku, in to pri otrocih in pri starejših ob koncu življenja, pa najboljše, da se kar fukne v Dravo. In ne, nimamo otrok, da bi nas obiskovali, ko bomo stari in nebogljeni. Če bodo, bodo, če ne, pač ne. Imeti otroke, ni investicija, to je pogum, ljubezen in naravni zakon.

Anonimno 5400, 04.04.2025 ob 13:27

Para Bellum, 04.04.2025 ob 12:46

Če so se same odločile, da ne bodo imele otrok, potem se mi ne smilijo. Zakaj bi se mi?

NOBENA ženska se ne odloči, da bo kar zatrla svoj materinski čut.

Kakšne neumnosti eni pišete, no.

Zakaj budaliraš? meni se ni nikoli niti za SEKUNDO PREBUDIL TA TVOJ VELECENJENI MATERINSKI NAGON.

Pejd u qrac avtorica vprašanj, zblojenka opranogalava esdeesovska brez kontracepcije…

Anonimno 5400, 04.04.2025 ob 13:37

lloyd, 04.04.2025 ob 13:28

Kje pa piše da ga imajo?

Imamo ga vse ženske, tako kot imaš ti uvenelega tiča in luknjo v glavi.

S takim žaljenjem moških res čudno da ga je sploh kdo vtaknil v tvojo pizdo. So zasovražila moške pred porodom al pol?

Najbrž si prosila gej frenda da je špricnil v lonček ti si si pa vsebino s pomočjo brizgalke iztsinila v tisto svojo rojevalno cevko med nogam. Tko je blo ja.

Brezčutna in nemati, 05.04.2025 ob 00:18

Zakaj budaliraš? meni se ni nikoli niti za SEKUNDO PREBUDIL TA TVOJ VELECENJENI MATERINSKI NAGON.

Pejd u qrac avtorica vprašanj, zblojenka opranogalava esdeesovska brez kontracepcije…

Uboga revica. A te res ni noben moški ni nikoli hotel niti povohati? Niti za en krog ne?🤣

zakaj bi se mi smilile ženske, ki so po vseh raziskavah v povprečju srečnejše? Bolj se mi smilijo tiste, ki garajo za družino in otroke in jih ima lastna družina za samoumevne.

Smilijo se mi ženske, ki otrok ne morejo imeti, čeprav si jih želijo. One blesavke, ki so prebrale pamflet No kids in mislijo, da so Boga za jajca potegnile, ker so kao nekonformistke, se mi ne smilijo nič. Žrtve propagande.

Stare tete so pa vedno obstajale, nekatere iz lastne izbire, te so večinoma super. One, ki pa niso bile všeč nobenemu moškemu, ki bi njim ustrezal, so pa večinoma zagrenjene in celo hudobne.

Se pravi – “žrtve propagande” se ti ne smilijo? Ampak so super?

Tiste, ki niso mogle imet otrok (niso všeč nobenemu bile) se ti smilijo, ampak so zagrenjene in celo hudobne?

Tvoje “sočutje” ni lih baš neki, je boljš ga ne dobit 😀

Niti malo se mi ne smilijo. Bolje, da jih nimajo, kot da jih ne znajo vzgajati in so prepuščeni ulici.

New Report

Close