Se vam kaj smilijo ženske nad 30 brez svoje družine in otrok?
Vsak naj živi kakor mu paše.
Smilijo se mi tiste, ki ne morejo zanositi, pa vem, da jim je to življenjska želja… pa še okolica običajno misli, da je življenje brez otrok njihova izbira. Ker to pač ni tema, ki bi jo načel z vsakim, ki pride mimo. Ljudje začnejo takoj obsojati, v smislu, kaj pa sta tako dolgo čakala ipd.
Joj, 04.04.2025 ob 23:25
unknown127, 04.04.2025 ob 23:03
Če je ženska stara malo čez 30, ima še časa in ni še nič zamujeno. Je pa ogromno takih, ki so proti 40 ali malo čez, samske in brez otrok. Nekatere od teh lovijo zadnje trenutke, ko si otroka še lahko privoščijo, a se obnašajo tako kot bi imele komaj 20 let. Morala bi biti samo malo bolj odprta za spoznavanje, dati kakšno priložnost komu, pa bi hitro koga spoznala. Ampak dobro vem, kakor se obnaša do mene, se obnaša tudi do drugi moških in tako ne bo nikogar spoznala. Res škoda za take.
Pa dejte si dopovedat, da enim bejbam je okey lifestyle, ki ga furajo, brez tipa. Niti ne iscejo, mogoce za sprot. Pa pejte mal v svet, da ne boste tok zaplankani. Slovenci ste res sto let za leseno zlico.
Daj si ti dopovedati, da tak lajfstajl furate izključno luzerke, ki ste falirale na vseh področjih svojega življenja.
Brezčutna in nemati, 05.04.2025 ob 00:18
Anonimno 5400, 04.04.2025 ob 13:27
Para Bellum, 04.04.2025 ob 12:46
Mamica treh sončkov992, 04.04.2025 ob 11:58
Mene kar srce zaboli, ko pomislim na nekatere, ki jih tudi sama poznam. Dolgoročno samske, stare okoli 30, 35, 40 let. Nič ne kaže, da se bo njihova situacija v bližnji prihodnosti kaj izboljšala. Kako hudo mora biti to zanje, koliko solz mora preteči po njihovih licih, ko jih nihče ne gleda. Da si kot zrela ženska prikrajšana za dar materinstva, za dar vzgoje svojih lastnih otrok skupaj s svojim moškim v odgovorne odrasle, za praktično vse, kar je lepega v življenju. Meni se takšne spregledane ženske nepopisno smilijo.
Če so se same odločile, da ne bodo imele otrok, potem se mi ne smilijo. Zakaj bi se mi?
NOBENA ženska se ne odloči, da bo kar zatrla svoj materinski čut.
Kakšne neumnosti eni pišete, no.
Zakaj budaliraš? meni se ni nikoli niti za SEKUNDO PREBUDIL TA TVOJ VELECENJENI MATERINSKI NAGON.
Pejd u qrac avtorica vprašanj, zblojenka opranogalava esdeesovska brez kontracepcije…
Potem si bolnica. Je kar boleče očitno.
Anonimno 4083, 05.04.2025 ob 13:36
Daj si ti dopovedati, da tak lajfstajl furate izključno luzerke, ki ste falirale na vseh področjih svojega življenja.
Tebe ocitno nobena ne povoha. Ce je razplod merilo uspesnosti, pol pa tudi prav. Mislem, da noge narazen dat zna vsaka, to je zate uspeh? Vemo, kater profil folka se najbolj razmnozuje, taki k se niso sami sposobni prezivet in so priklopljeni na socialo cel zivljenje. Seveda gre to iz roda v rod.
Priimek in ime, 05.04.2025 ob 13:49
Tebe ocitno nobena ne povoha. Ce je razplod merilo uspesnosti, pol pa tudi prav. Mislem, da noge narazen dat zna vsaka, to je zate uspeh? Vemo, kater profil folka se najbolj razmnozuje, taki k se niso sami sposobni prezivet in so priklopljeni na socialo cel zivljenje. Seveda gre to iz roda v rod.
Hahaha, z žensko se pogovarjaš, luzerka. Samo še en dokaz, kako zelo neumna in nesposobna si.
Avtorici se cisto lahko zgodi, da nobeden od njenih 3 sonckov ne bo imel druzine, mogoce jih noben ne bo pogledal, mogoce jih bo narava prirajsala, mogoce ne bo zelje, koliko bo potem avtorica prejokala, ko ne bo vnukov. Vse se vrne kot bumerang. Jaz osebno se ne vtikam v zivljenja in odlocitve drugih, vsak naj dela kakor zeli, dokler ni na skodo socloveka.
Da se jaz pristavim svoj loncek. Vodim svoje precej uspesno podjetje, kjer zaposlujem mamice, porocene, neporocene, samske itd. Sama otrok nimam, torej sem po vasem luzerka, ceprav nahranim marsikatero druzino. Med zaposlenimi ne delam razlik. Vsak vidi svoje poslanstvo v cem drugem. Ceprav naceloma je bolje, da se razmnozujejo uspesni in izobrazeni, ker je seveda vec moznosti, da bodo potomci tudi uspesni. Vidim, da tukaj kar nekaj ljudi kljub druzini ni zadovoljnih, zato predlagam, da se zazrete vase in poiscete tisto nekaj, kar vas bo popeljalo do srece.
“Ceprav naceloma je bolje, da se razmnozujejo uspesni in izobrazeni, ker je seveda vec moznosti, da bodo potomci tudi uspesni.”
Saj to je problem, da se delijo progresivni otroški dodatki in na sploh progresivni družinski transferji. Ker potem imamo poklicne socialce in poklicne roditlje. Najpogosteje ciganke, šiptarke in muslimanke.
Otroški dodatki bi morali biti v obliki davčne olajšave. Samo tako bi imele Slovenke, ki delajo, zares kaj od tega.
Hkrati pa bi bilo treba pri Slovenkah najprej spremeniti mentaliteto, in to že pri vzgoji hčera. Da je vrednota, da se poroči in ima otroke. Ne pa da se v svojih dvajsetih afna, fura zlagan instagram-lifestyle in zbira čeveljčke, na otroke pa pomisli šele nekje sredi tridesetih. In potem rodi enega ali nobenega.
V večini primerov pa ostane kar s psičkom in potem pričakuje pokojnino od otrok, ki jih nima.
Andrassy, 05.04.2025 ob 17:56
“Ceprav naceloma je bolje, da se razmnozujejo uspesni in izobrazeni, ker je seveda vec moznosti, da bodo potomci tudi uspesni.”
Saj to je problem, da se delijo progresivni otroški dodatki in na sploh progresivni družinski transferji. Ker potem imamo poklicne socialce in poklicne roditlje. Najpogosteje ciganke, šiptarke in muslimanke.
Otroški dodatki bi morali biti v obliki davčne olajšave. Samo tako bi imele Slovenke, ki delajo, zares kaj od tega.
Hkrati pa bi bilo treba pri Slovenkah najprej spremeniti mentaliteto, in to že pri vzgoji hčera. Da je vrednota, da se poroči in ima otroke. Ne pa da se v svojih dvajsetih afna, fura zlagan instagram-lifestyle in zbira čeveljčke, na otroke pa pomisli šele nekje sredi tridesetih. In potem rodi enega ali nobenega.
V večini primerov pa ostane kar s psičkom in potem pričakuje pokojnino od otrok, ki jih nima.
Pokojnin tisti, ki so danes stari do 40 let ne bodo videli ali pa bodo tako nizke, da se itak ne bo dal zivet. Pa kaj ti je clovek? Un k se bo danes zanasal na pokojnino, bo bolj kratko potegnil. Pa tudi delal bos itak do smrti. Tega se jih zmeraj vec zaveda, zato uzivanje. Prav je, da mladi drugace razmislajo in da ne razmisljajo kot suznji. Ce hoces kaj imeti od starosti ali se prej upokojit, moras pac malo vec migat in tudi prav obracat svoj kapital.
Itak je pa sistem zastavljen narobe. Fer bi bilo izplacevanje bruto place, nobenih prispevkov za socialo itd., in naj vsak razpolaga z svojim denarjem kakor hoce. Tako pa mnozica ljudi zivi na racun drugih. Razmnozuje se pa potem glih tak profil ljudi, ki je v skodo druzbi.
12345, 05.04.2025 ob 16:25
Da se jaz pristavim svoj loncek. Vodim svoje precej uspesno podjetje, kjer zaposlujem mamice, porocene, neporocene, samske itd. Sama otrok nimam, torej sem po vasem luzerka, ceprav nahranim marsikatero druzino. Med zaposlenimi ne delam razlik. Vsak vidi svoje poslanstvo v cem drugem. Ceprav naceloma je bolje, da se razmnozujejo uspesni in izobrazeni, ker je seveda vec moznosti, da bodo potomci tudi uspesni. Vidim, da tukaj kar nekaj ljudi kljub druzini ni zadovoljnih, zato predlagam, da se zazrete vase in poiscete tisto nekaj, kar vas bo popeljalo do srece.
Ti živiš življenje moškega, to je tvoj problem. Ti sploh nisi ženska.
Ha ha, 05.04.2025 ob 18:32
Avtorica, ti si psihično zjebana oseba, res. Kaj te sploh briga? Meni se smilijo starši z otroki, v tem zblojenem svetu. Ne mislim rojevati otrok v ta svet. In nič mi ne manjka, brez skrbi.
Anonimno 10251, 05.04.2025 ob 19:04
Meni se ravno tako smilijo tisti, ki odpirajo teme o načrtnem omaložavanju, vse u prid lastnih frustracij. Jaz temu rečem vsako tele ima svoje veselje.
Avtorica samo pravi, da se ji takšne, kot sta vidve, pač smilijo. Za razliko od vaju ni žaljiva do drugačnih. Saj lahko ostaneta sami do smrti, če želita, ampak pomilovanje takšnih je pa pač samoumevno.
Anonimno 3311, 05.04.2025 ob 19:35
Avtorica samo pravi, da se ji takšne, kot sta vidve, pač smilijo. Za razliko od vaju ni žaljiva do drugačnih. Saj lahko ostaneta sami do smrti, če želita, ampak pomilovanje takšnih je pa pač samoumevno.
Pa ti ne veš, kako vas me samske pomilujemo, cel dan se morate truditi za nočno oddolžitev z glavobolom, me ga pa spočite zastonj dobimo
Avtorici se nic ne smilijo, ona izliva pac svoje frustracije. Povejte mi v cem pridobite ali izgubite vi osebno, ce ena xy zenska ali moski ima otroke ali ne? Kaj tocno vas briga od nekoga xy lifestyle? In v primeru, da bi vam neka samska zdravnica ali pa nakljucna samska zenska resila vasega otroka, bi jo tudi zaniceval?
Pa preden se kdo obregne, imam druzino, ampak tocno takemu folku kot ste tukaj z avtorico vred, se je bolje na veliko ognit.
Anonimno 3311, 05.04.2025 ob 19:31
Ti živiš življenje moškega, to je tvoj problem. Ti sploh nisi ženska.
Ti kar stancaj otroke, bodo dober kanonfutr v primeru vojne. V kolikor razumes nemsko beri nemske medije, Nemci se pripravljajo na vojno!!!! Ti bi pa otroke stancal. Politiki izstopajo iz Cdu stranke. V nasih medijih seveda nic.
No, 05.04.2025 ob 21:48
Ti kar stancaj otroke, bodo dober kanonfutr v primeru vojne. V kolikor razumes nemsko beri nemske medije, Nemci se pripravljajo na vojno!!!! Ti bi pa otroke stancal. Politiki izstopajo iz Cdu stranke. V nasih medijih seveda nic.
Re No
Ja, stancanje otrok je njihov edini šport, ki se danes očitno izplača.