Se vam kaj smilijo ženske nad 30 brez svoje družine in otrok?
jatkojeto, 04.04.2025 ob 19:07
smilijo se mi prevarane zenske z otroci
takih se men javi največ na ona on, pa vse zašpehane in z raztegneno pizdo pa favž samskim in karieristjam,
da bo jasno, najraj jebem oddane brez otrok, to je užitek ne pa nakladanje po fuku o frovih in govorilnih, mrš—-
Franci brez balance, 05.04.2025 ob 22:28
takih se men javi največ na ona on, pa vse zašpehane in z raztegneno pizdo pa favž samskim in karieristjam,
da bo jasno, najraj jebem oddane brez otrok, to je užitek ne pa nakladanje po fuku o frovih in govorilnih, mrš—-
Hoces rect, da se ti javljajo porocene zenske? Daj no, kje mame ob vseh obveznostih najdejo cas za varanje? Moski verjamem, imajo vec casa.
Mamica treh sončkov992, 04.04.2025 ob 11:58
Mene kar srce zaboli, ko pomislim na nekatere, ki jih tudi sama poznam. Dolgoročno samske, stare okoli 30, 35, 40 let. Nič ne kaže, da se bo njihova situacija v bližnji prihodnosti kaj izboljšala. Kako hudo mora biti to zanje, koliko solz mora preteči po njihovih licih, ko jih nihče ne gleda. Da si kot zrela ženska prikrajšana za dar materinstva, za dar vzgoje svojih lastnih otrok skupaj s svojim moškim v odgovorne odrasle, za praktično vse, kar je lepega v življenju. Meni se takšne spregledane ženske nepopisno smilijo.
Svojim 3 sončkom si avtorica v roke porinila dlančnike in e-naprave, da si se ijh lahko znebila s pleč in lahko potem ta čas nenehno visiš na MON-u.
To ni samo huda zloraba otrok in na podlagi Zakona o delovnih in socialnih razmerij ter o družini te bom kazensko ovadila zaradi zlorabe in ZANEMARJANJA OTROK.
Še več, na državnem tožilstvu bom dosegla, da se te obtoži za naklepni uboj z ubojnim sredstvom množičnega uničenja, kajti znano je:
– da otroci izvajajo masovne morilske pohode po šolah s puškami in pištolami zato te je treba kaznovati zaradi produkcije ubojnega premičnega sredstva (3 sončki, 6 premičnih nog)
– da otroci izvajajo množično nasilje nad sovrstniki in tako boš obtožena za slednje po enaki zakonski podlagi, drugi odstavek, tretja alineja.
Si, skratka producentka 3 nevarnih ubojnih sredstev, ki bodo v družbo sejale smrt in to zato, ker jih ne vzgajaš, temveć visiš na MON-u, skratka, si zločinka z naklepom načrtnega ustvarjanja ubojnih pohodnih sredstev.
Toliko za danes, policija z lokalno pristojne PP te bo povabila na zaslišanje v svoje prostore v naslednjih dneh.
LP,
Socialna delavka drmr, univ. dipl. soc.
Strokovna samostojna svetovalka I.
CSD XX
koskos393
05.04.2025 ob 06:49 zadnji odgovor 05.04.2025 ob 23:28
Smilijo se mi ženske, ki otrok ne morejo imeti, čeprav si jih želijo. One blesavke, ki so prebrale pamflet No kids in mislijo, da so Boga za jajca potegnile, ker so kao nekonformistke, se mi ne smilijo nič. Žrtve propagande.
Stare tete so pa vedno obstajale, nekatere iz lastne izbire, te so večinoma super. One, ki pa niso bile všeč nobenemu moškemu, ki bi njim ustrezal, so pa večinoma zagrenjene in celo hudobne.
Se pravi – “žrtve propagande” se ti ne smilijo? Ampak so super?
Tiste, ki niso mogle imet otrok (niso všeč nobenemu bile) se ti smilijo, ampak so zagrenjene in celo hudobne?
Tvoje “sočutje” ni lih baš neki, je boljš g
koskos393
05.04.2025 ob 06:49 zadnji odgovor 05.04.2025 ob 23:28
“Smilijo se mi ženske, ki otrok ne morejo imeti, čeprav si jih želijo. One blesavke, ki so prebrale pamflet No kids in mislijo, da so Boga za jajca potegnile, ker so kao nekonformistke, se mi ne smilijo nič. Žrtve propagande.
Stare tete so pa vedno obstajale, nekatere iz lastne izbire, te so večinoma super. One, ki pa niso bile všeč nobenemu moškemu, ki bi njim ustrezal, so pa večinoma zagrenjene in celo hudobne.
Se pravi – “žrtve propagande” se ti ne smilijo? Ampak so super?
Tiste, ki niso mogle imet otrok (niso všeč nobenemu bile) se ti smilijo, ampak so zagrenjene in celo hudobne?”
Tvoje “sočutje” ni lih baš neki, je boljš ga ne dobita ne dobit”
Očitno govorimo o tistih, ki so po TVOJEM mnenju “prikrajšane za materinstvo”, ker nočejo imeti otrok in/ali partnerja? Zagotovo se jim za tvoje mnenje in “smiljenje” enostavno j***. So se že odločile tako, kot se njim zdi prav. Če je govora o jamračicah, ki si “blazno želijo biti matere, pa te možnosti nimajo”, je vse samo to – jamranje, na voljo je namreč več kot dovolj možnosti, da postanejo matere, če ne svojemu pa posvojenemu otroku. Ampak ne, otrok mora biti biološki, a ne? Ker za take, kot si ti in te jamračice, je to edina “prava” oblika materinstva.
ma bejž, 06.04.2025 ob 01:28
Očitno govorimo o tistih, ki so po TVOJEM mnenju “prikrajšane za materinstvo”, ker nočejo imeti otrok in/ali partnerja? Zagotovo se jim za tvoje mnenje in “smiljenje” enostavno j***. So se že odločile tako, kot se njim zdi prav. Če je govora o jamračicah, ki si “blazno želijo biti matere, pa te možnosti nimajo”, je vse samo to – jamranje, na voljo je namreč več kot dovolj možnosti, da postanejo matere, če ne svojemu pa posvojenemu otroku. Ampak ne, otrok mora biti biološki, a ne? Ker za take, kot si ti in te jamračice, je to edina “prava” oblika materinstva.
Dej rajši po pravici priznaj, da si zafurala svoj lajf, da ti ni uspelo obdržati nobenega tipa kljub hektolitru pogoltane sperme in da vsak večer zaspiš v solzah, da te ne bo kdo neizkušen slučajno resno jemal, luzerka.
Anonimno 7466, 06.04.2025 ob 14:04
Dej rajši po pravici priznaj, da si zafurala svoj lajf, da ti ni uspelo obdržati nobenega tipa kljub hektolitru pogoltane sperme in da vsak večer zaspiš v solzah, da te ne bo kdo neizkušen slučajno resno jemal, luzerka.
Te moram razočarati. Sem že dvajset let poročena in mama. Imam pa tudi prijateljice in znanke, ki se niso odločile za otroke, kot tudi take, ki so se odločile za posvojitev, ker so pač želele biti matere čeprav iz zdravstvenih razlogov niso mogle zanositi – in jih vse podpiram v njihovih odločitvah. In nobena od njih se nima nikomur za smiliti, vas šišajo vse po vrsti. O tebi kot osebi, “Anonimno 7466”, pa ni vredno izgubljati besed.
Dejte se ze odlocit kaj hocte. V sosednjih temah pa kako nahranit otroke z eno placo, kaj naj kuham; ne da se jim z otrokom ukvarjat, in jim turijo tablce in telefone, predsolske otroke futrajo z sladkarijami in McDonald’som, itd. Ni vsak primeren za starsa, ce se ti z otrokom ne da ukvarjat ali ga nisi zmozen prezivet, ga nimas. Otrok prepuscen sam seb, z gnilimi vrednotami, bo pac gnil posameznik v skodo ostalim. Danes je ze otrok ogromno hudobnih, z psihicnimi motnjami, zarad nesposobnih starsev.
Avtorica…vse živo so ti napisali…Ampak…ali boš jutri spet odpirala take teme tukaj…, da dobiš samozavest…ker drugače ne šteješ nič …Te v cerkvi tko perejo, da se vrednotiš samo z otroci…kot oseba si pa “spregledana”…No, da vidimo…
Ker kot srečna in zadovoljna in izpolnjena … in to -pazi !!! celo 3 sončkom…ne bi imela časa tukaj mrdat in spraševat za druge kako živijo…
Nekaj te gloda in črviči in daje te čista cerkvena žlehtnoba in zloba, da druge uživajo , da niso nasedle ,ti si pa celo 3krat……anede…ti si pa pač podlegla cerkvenim floskulam -spodobi se …Hahahaha !!!
Čakamo spet tvoj doprinos tematik…bo jutri spet…Zakaj nimate otrok..in podobne tvoje traparije …
Aja pa zeeelo bi nas osrečilo, ko bi te tvoj oplojevalec še četrtič naskočil …mogoče bi takrat utihnila okoli teh tematik…dajmo , kar noge gor in ja, plodni dan imaš, da ne gre v nič , alo…kje je možek…!!!
Anonimna576, 06.04.2025 ob 20:11
Sem samska, pa vidim, da bom očitno ena izmed teh. Pa nisem izbirčna, ampak očitno so dandanes najbolj osnovne stvari pri zvezi največji izziv za moške. Tako pač je, raje sem samska, kot da prenašam vsakodnevne moške drame. Imam raje dušni mir.
V bistvu si danes moski bolj zelijo zveze in druzine kot ocitno zenske. Ja, cajti se spreminjajo.
Ni problem v ženskah, problem je v pokvarjenih in pohlepnih starcih, ki so si nabrali premoženje v nepremičninah ko so bile poceni, zdaj pa to hočejo prodajati po desetkratni ceni. In potem si še upajo jamrat o pokojninah pa kako so bogi in hodijo na proteste z raznimi roparji. Kako naj vzdržujemo otroke, ko pa je treba pedenat razvajene ostarele riti da imajo za alkohol in cigarete. Politika pa itak dela v korist svoje volilne baze, ki je večinsko že v penziji in nima kaj delat.